SEO analyse – Få et stærkt udgangspunkt for dit SEO-arbejde

En SEO analyse er udgangspunktet for SEO-arbejdet for dit website.

Hvofor lave SEO analyse?

Bruger du de rette søgeord? Hvordan ligger du i forhold til konkurrenterne? Hvor hurtig er din hjemmeside? Er der udfordringer med rendering af bagvedliggende kode? Er der plads til forbedringer af dit nuværende indhold? Alle disse områder og meget mere til analyserer vi på, når vi udarbejder en SEO analyse.

Søgeordsanalyse

Vi finder de søgeord og søgefraser, der skal danne fundamentet om hele SEO-arbejdet og få dig til tops på Google

On-page analyse

Vi analyserer kvaliteten af indholdet og finder frem til optimeringer, der kan lede til flere klik og konverteringer

Teknisk SEO analyse

Vi finder frem til tekniske udfordringer, der blokerer for indekseringen af din hjemmeside

Konkurrentanalyse

Vi gennemgår dine konkurrenters hjemmesider og vurderer deres tekniske udgangspunkt

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Hvad er en SEO analyse?

Med en SEO analyse udarbejdet af WeMarket får du kortlagt alle de parametre, der påvirker din hjemmesides eller webshops mulighed for at rangere højt i søgemaskinerne. Når vi påbegynder et arbejde for en kunde, udarbejder vi altid en omfattende SEO analyse, da det giver dig som kunde et indblik i, hvilke parametre du kan forbedre for at opnå en bedre placering i søgeresultaterne med højere omsætning til følge.

Det er et meget omfattende arbejde, som vi bruger lang tid på at udarbejde. For at gøre arbejdet nemmere og mere overskueligt for dig at sætte dig ind i, opdeler vi vores SEO analyse i flere mindre analyser, som sammen danner en fuldendt analyse.

Vi inddeler vores SEO analyse i en søgeordsanalyse, on-page analyse, teknisk SEO analyse og konkurrentanalyse. De fire analyser kan naturligvis også bestilles som enkeltstående analyser – du får dog det bedste udgangspunkt for dit arbejde med SEO, hvis du får os til at udarbejde en komplet analyse, da der heri beskrives alle de problematikker og muligheder for forbedringer der er, og hvordan de kan løses og opnås.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er en del af vores SEO analyse og giver dig en indsigt i, hvordan målgruppen bruger Google og andre søgemaskiner til at finde dit website og de ydelser eller produkter, som du tilbyder. Jo mere information du kan få om søgeadfærden hos din målgruppe, jo mere præcist kan brugerne rammes i søgninger på søgemaskinen, men også når de klikker sig ind på dit website.

En søgeordsanalyse er uundværlig i arbejdet med SEO, da alt arbejde med SEO er bygget op omkring de søgeord og søgefraser, du gerne vil findes og rangere på. Den er derfor så at sige hele fundamentet for dit SEO-arbejde og derfor en meget vigtig bestanddel i vores SEO analyse. Jo mere grundig en søgeordsanalyse du får lavet, jo større en effekt får du hos søgemaskinerne.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk SEO analyse

Med en teknisk SEO analyse får du identificeret alle de tekniske problemstillinger, der er på dit website. Det er meget vigtigt at tage hånd om i arbejdet med SEO, da tekniske forhindringer kan gøre det meget svært og i nogle tilfælde helt umuligt for søgemaskinerne at indeksere og forstå dit website.

I en teknisk SEO analyse ser vi blandt andet på, hvordan dit website klarer sig i forhold til loadtid, responsivitet, struktureret data og mobilvenlighed, som er vigtige både for rangeringen og brugeroplevelsen af dit website. Vi kortlægger alle tekniske udfordringer og kommer med nogle helt konkrete forslag til, hvordan de kan løses. Men vi giver også forslag til, hvordan du kan øge synligheden.

On-page SEO analyse

Som en del af SEO analysen foretager vi en on-page SEO analyse, som er en komplet analyse af indholdet på dit website. Her går vi ind og analyserer og ikke mindst identificerer svaghederne i dit indhold samt de muligheder, der er i det. Når vi udarbejder analysen, ser vi ikke kun på den tekst, du har lagt på dit website. Vi går helt ned i detaljerne og ser på, hvad der kan forbedres, når det kommer til sidetitler, URL-adresser, Alt-tekster, overskrifter, målretning af indhold og meget andet, som vi gerne fortæller dig nærmere om.

Søgeordsanalysen og on-page SEO analysen går hånd i hånd, da optimeringerne i indholdet på dit website tager udgangspunkt i de søgeord og søgefraser, som vi fandt frem til i søgeordsanalysen. On-page SEO analysen giver dig et godt udgangspunkt for at forbedre og producere nyt indhold til dit website, som kan hjælpe dig til en højere rangering og en bedre konverteringsrate.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Konkurrentanalyse

Du vil med al sandsynlighed gerne være bedre end din konkurrent. Det er netop udgangspunktet, når vi foretager en konkurrentanalyse for dig. For her ser vi nærmere på, hvad det er, dine konkurrenter gør. Hvilke søgeord er det, de forsøger at rangere på? Hvor gode er de til at producere indhold? Hvor får de links fra? Det og meget mere analyserer og identificerer vi i en konkurrentanalyse.

Den er et godt redskab til at finde ud af, om der er noget, de gør, som du også bør gøre, og om der er nogle områder, hvor der er huller, som du kan udnytte til din fordel. Med andre ord gør den det muligt at måle dig direkte op med dine konkurrenter, da den giver en værdifuld indsigt i deres strategier og metoder. Med en konkurrentanalyse i hånden kan vi hjælpe med at lægge en effektiv SEO-strategi for, hvordan du bliver mere synlig end dine konkurrenter.

Kom målrettet fra start med dit SEO-arbejde

Med hele fire komplette analyser, får du en meget grundig SEO analyse, som giver dig det bedst mulige grundlag for at komme til tops til Google, da den fortæller dig helt ned i detaljen, hvor du skal sætte ind for at nå derop. Du slipper derfor for at famle i blinde eller håbe på, at noget virker – for med en SEO analyse fortæller vi dig helt konkret, hvor der kan sættes ind, og hvad der virker.

Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at implementere de forslag til forbedringer, som vi kommer med i SEO-analysen, så du kan rykke fra dine konkurrenter, inden de når at se sig om.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74