YouTube SEO – Få flere videovisninger og kunder

WeMarket kan hjælpe dig blive fundet på verdens næststørste søgemaskine.

Vil du dominere søgeresultaterne i Youtube?

Potentialet for at trække kunder til gennem platformen er derfor stort. Men for at blive fundet og ranke højt er det nødvendigt at optimere efter søgninger. Hos WeMarket ved vi, hvad der skal til og kan derfor hjælpe dig til succes på YouTube. 

Søgeordsanalyse

Vi finder de rette søgeord og søgefraser, så synligheden på dine videoer øges og muligheden for nye kunder stiger

Søgemaskineoptimering

Når du kender de relevante søgeord, kan du optimere dit indhold

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Hvad er YouTube SEO?

YouTube vil gerne vise de mest relevante og de bedste videoer til sine brugere, så de benytter platformen så lang tid som muligt. Præcis som Google gerne vil det. YouTube SEO er derfor meget simpelt fortalt søgemaskineoptimering på YouTube, som du bør arbejde med på stort set samme måde, som du gør det med SEO på Google.

YouTube fungerer således, at det eksponerer sine brugere for nyt indhold to steder. Det første er i søgeresultaterne, når brugerne har lavet en søgning. Ved denne søgning er det vigtigt, at YouTube har en klar forståelse af, hvad netop din video omhandler. Titler og beskrivelser er derfor afgørende.

Men YouTube viser også forslag til nye videoer, når man er færdig med at se den første video. Det nye indhold vises efter sammenhængen mellem din video og andet indhold, der ligger på platformen. Derfor bliver der her blandt andet set på tags.

Ved at arbejde i dybden med YouTube SEO kan du altså komme til at rangere højere, end du gør i dag med flere visninger og kunder til følge.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Hvorfor er YouTube SEO vigtigt?

  Man regner med, at video i 2021 vil udgøre hele 82% af den samlede internettrafik. Grunden til det ligger i, at langt de fleste brugere på internettet langt hellere vil se en video om et produkt eller en ydelse i stedet for at læse om det. Der er derfor ingen tvivl om, at video er vejen frem, og at der ligger et stort potentiale i at være synlig på YouTube.

  Men hvis dine videoer skal blive fundet på verdens næststørste søgemaskine og få bare en brøkdel af alle de visninger, der er hver eneste dag, skal der noget mere til end en velkomponeret og struktureret video – og det er søgemaskineoptimering. For optimerer du alle de steder, hvor det er muligt at optimere, fortæller du YouTube, at din video er relevant ved en respektiv søgning. Dermed øger du synligheden og hermed også muligheden for salg til både potentielle og eksisterende kunder.

  YouTube SEO er derfor ikke til at komme udenom, hvis du gerne vil benytte platformen som en del af din marketingsstrategi.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  Hvordan finder man de rette søgeord til YouTube?

  Optimeringsarbejdet på YouTube starter med en grundig og dybdegående søgeordsanalyse, som giver dig et indblik i, hvilke søgeord og fraser du bør optimere dine videoer efter for at få en høj placering. De rette søgeord gør det nemlig ikke kun muligt at rangere højt på søgninger på YouTube, men gør det også muligt at få en høj placering på Google, når YouTube resultater kommer frem i toppen af Googles SERP.

  Til det bruger vi data fra forskellige værktøjer som Ahrefs, Accuranker, Google Search Console, Google Analytics med flere, så du får en databaseret søgeordsanalyse, der kan hjælpe dig til at ramme målgruppen og dermed både nu og på sigt øge antallet af visninger, subscribers og dermed også salg.

  Hvad arbejder vi med ved YouTube SEO?

  Når du har redigeret en video, og den er klar til at blive uploadet, spørger YouTube efter en masse information. Netop dette er det vigtigste i arbejdet med YouTube SEO, da jo mere præcis og specifik information du giver, jo bedre er det for din SEO og dermed din videos placering ved relevante søgninger.

  Filnavn

  Når du uploader en video til din YouTube-kanal, bør den indeholde et fokussøgeord fra søgeordsanalysen. Det bidrager positivt til din SEO.

  Titel

  I arbejdet med YouTube SEO er titlerne på dine videoer meget vigtige. Først og fremmest er det vigtig information, som platformen bruger til at vurdere, hvad din video omhandler, hvilket derfor er vigtigt i forhold til rangeringen i søgeresultaterne. Søgeord er derfor meget vigtige i titlen.

  Men titlen fungerer også som blikfang og kan derfor øge din CTR. Du skal derfor lave titler, som giver brugerne lyst til at klikke sig ind på din video. Det er alt sammen noget, vi gerne hjælper dig med.

  Beskrivelse

  Beskrivelserne til dine videoer er meget vigtige i forhold til YouTube SEO, da det er her, platformen får det meste viden om, hvad din video egentligt omhandler. Du bør derfor bruge de søgeord og fraser, som du gennem en søgeordsanalyse ved, at folk ville søge efter for at finde din video. Jo mere detaljeret beskrivelsen er, jo bedre er det for din SEO på YouTube.

  Video tags

  Når vi hjælper dig med YouTube SEO, ser vi også på dine tags. Disse hjælper med at forklare, hvad videoen handler om. Men det kan også være tags, der sikrer, at din video bliver vist som en relateret video. Der bør bruges 10-12 tags per video og flere af dem må gerne gå igen ved hver video, så YouTube kan se, at der er en sammenhæng mellem dine egne videoer.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  Der er derfor mange opgaver at tage fat på, hvis du gerne vil arbejde mere med YouTube og øge mulighederne for at trække kunder til. Ovenstående og mere til er alt sammen noget, vi hjælper dig med, så du får et godt og stærkt udgangspunkt, hver gang du uploader en ny video på verdens næststørste søgemaskine.

  Når du arbejder med YouTube SEO og over tid får flere visninger, øges antallet af kommentarer, likes og subscribers også, hvilket får YouTube til at rangere dine videoer endnu højere, da YouTube bruger disse til at vurdere både kvalitet og relevans af videoerne. Jo mere du arbejder med det, jo større bliver udbyttet og afkastet altså af det.

  Lad os tage en snak

  Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

  71 99 34 74

  Hvad er YouTube SEO?

  YouTube SEO er meget simpelt fortalt søgemaskineoptimering på YouTube, som du bør arbejde med på stort set samme måde, som du gør det med SEO på Google.

  Hvorfor er YouTube SEO vigtigt?

  Man regner med, at video i 2021 vil udgøre hele 82% af den samlede internettrafik. Grunden til det ligger i, at langt de fleste brugere på internettet langt hellere vil se en video om et produkt eller en ydelse i stedet for at læse om det. Der er derfor ingen tvivl om, at video er vejen frem, og at der ligger et stort potentiale i at være synlig på YouTube.