Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

Kun toppen af Google tæller. Alt andet er ligegyldigt.

Når vi siger vi elsker SEO, så er det fordi det er så sørens nemt at vurdere, om vi gør vores arbejde godt.

Og dét passer os udmærket. For vi kan nemlig vores kram Vi kan vores SEO håndværk.

I et samarbejde dokumenterer vi typisk trafik og søgeordspositioner løbende, så kunderne mærker og ser fremgangen tydeligt. 

Trafik og positioner på Google lyver nemlig ikke. 

Det gør vi heller ikke, når vi siger at kun toppen tæller. Det er nemlig her efterspørgslen og ordrerne ligger. Og netop her, vil vi gerne ledsage dig til succes på Google.

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Hvorfor vælge WeMarket som dit SEO bureau?

Professionalisme er nøgleordet, når vi i WeMarket arbejder med en af digital markedsførings ældste discipliner: Søgemaskineoptimering. I en branche hvor eksperterne hænger på træerne, skiller vi os ud med en struktureret tilgang, hvor vi fokuserer på ordentlighed og grundighed. Alt sammen til gavn for din toplinje.

I WeMarket erkender vi, at der findes en række værktøjer og hjælpemidler, som gør virksomheder og marketingmedarbejdere i stand til selv at varetage søgemaskineoptimering – dog kun til en vis grænse. Hvis du har ambitioner om at dominere søgeresultaterne inden for det marked, du opererer i, er det sjældent nok blot at optimere teksten på din hjemmeside og få nogle indgående links fra dine leverandører. Det kræver struktureret og kontinuerligt arbejde, og det er her, et SEO bureau kommer ind i billedet.

Når du beslutter dig for, at du vil op i den digitale superliga og øge din omsætning eller dine leads væsentligt fra Googles organiske søgeresultater, bør du ringe til os, så tager vi en snak om de muligheder, du får som kunde hos WeMarket.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Lokal SEO

Lokal søgemaskineoptimering er en absolut fordel, hvis du driver en lokal virksomhed, da du effektivt positionerer dig i lokalområdet og øger chancen for, at de lokale finder netop dig gennem søgninger på søgemaskinerne.

For at komme til at dominere i dit lokalområde er det vigtigt, at dit website lukrerer på relevante søgefraser og søgeord, som er rettet mod din målgruppe. Derfor udarbejder vi en søgeordsanalyse med fokus på lokale søgninger, så du kan rangere og blive fundet på de søgeord, dine potentielle lokale kunder bruger.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Hastighedsoptimering

Et væsentligt parameter i Googles algoritme er dit websites load-tid. Antallet af mobile søgninger har for længst oversteget antallet af søgninger fra desktop. Det stiller store krav til dit websites responsivitet, men det stiller også store krav til, at dit website har en hurtig load-tid, når der bliver søgt fra mobile enheder med langsom internetforbindelse.

Hos WeMarket har vi foretaget hastighedsoptimering på en lang række websites, og hvis du er i tvivl om, hvor godt dit websites load-tid performer, er du velkommen til at kontakte os.

Struktureret data

Struktureret data er med til at sikre, at Google forstår de data, som dit website indeholder. Struktureret data er endnu ikke en af de i alt 200 faktorer, som indgår i Googles algoritme, der vurderer, hvilken rangering dit søgeord skal have. Men struktureret data kan alligevel have en indirekte indflydelse på dine organiske søgeordspositioner.

Har du undret dig over, hvordan nogle søgeresultater har stjerner / bedømmelser direkte i de organiske søgeresultater som i eksemplet nedenfor?

Det er pga. struktureret data. Med struktureret data kan du altså differentiere dig markant i de organiske søgeresultater, da stjernerne / bedømmelserne er med til at løfte din click through rate (CTR). Din CTR har direkte indflydelse på din rangering i de organiske søgeresultater, hvis de besøgende efterfølgende interagerer med dit website.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Søgeordsanalyse

En grundig og fyldestgørende søgeordsanalyse er selve fundamentet for god søgemaskineoptimering. Hvis ikke dit website er målrettet de efterspurgte søgetermer, som websitet bør rangere på, mister du chancen for at modtage kvalificeret trafik.

Vælger du WeMarket som SEO bureau, kan du være sikker på, at vi altid sætter os godt ind i din kerneforretning og analysere din målgruppe, inden vi foretager søgeordsanalysen. Jo bedre vi kender til din målgruppe og alle de stadier af købsrejsen, der skal sættes ind, desto stærkere et fundament kan vi få opbygget til dit website og på den måde sikre dig kvalificerede besøg.

On-page optimering

On-page optimering handler ikke blot om at skrive SEO-tekster, der omhandler det søgeord, som siderne på dit website skal rangere på. On-page optimering handler om at formidle content, der bringer værdi til dine besøgende. Hvis du befinder dig i et konkurrencepræget marked, kan det fx være, at fokus i stedet skal være på at differentiere dit websitets content fra dine konkurrenters.

Derudover skal indholdet på websitet være en blanding af produkter eller ydelser, tekst, billeder, videoer m.m. der serveres på en måde, som giver de besøgende en god oplevelse og forhåbentlig får dem til at foretage den ønskede handling. Hos WeMarket sammenkobler vi on-page optimering med konverteringsoptimering og sørger for, at dit websites content er søgemaskineoptimeret mod netop din målgruppe.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk SEO

For at komme til at rangere højt på både søgeord og søgeresultater, er det nødvendigt at dykke ned i dit websites tekniske SEO. Når vi tager hånd om teknisk SEO, identificerer vi og justerer vi på de problemstillinger, der kan påvirke dit websites performance ift. organiske søgeresultater. For læser og indekserer Google ikke dit website korrekt, er der minimale chancer for, at du kommer til at rangere højt på søgeord i din branche, hvilket i sidste ende påvirker din omsætning.

Helt grundlæggende sørger vi dermed for at gøre det så nemt som muligt for søgemaskinerne og deres robotter at finde, indeksere og crawle dit website, så det kan stryge til tops i søgeresultaterne.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

International SEO

Vil du gerne opnå en større synlighed på internationale markeder, bør du overveje at implementere international SEO. Vi hos WeMarket har stor erfaring med international søgemaskineoptimering og målretter din SEO-strategi på baggrund af de enkelte markeder, så du kommer til at positionere dig bedst muligt.

International SEO stiller store krav til domænevalg, teknisk fundament, samt on-page optimering og linkbuilding. Overvejer du derfor at markedsudvikle din forretning online, kan et SEO-bureau som os hjælpe dig til at komme rigtigt fra start.

Opererer du allerede i dag med internationale websites, men ønsker bedre performance, så kontakt WeMarket her.

Online Reputation Management

Oplever du, at der er negative søgeresultater i søgemaskinerne, der påvirker dit omdømme online? Online Reputation Management er altafgørende for dit website, og det kan være hårdt arbejde at opbygge et positivt omdømme online. Endnu værre er det, hvis du oplever negativ omtale.

Er du eller dit website derimod blevet ramt af dårlig omtale, som kan have negative konsekvenser for din forretning, bør der arbejdes på at få ryddet op i disse negative resultater, så du genetablerer et positivt omdømme.

Hos WeMarket arbejder vi proaktivt med Online Reputation Management. I samarbejde med dig arbejder vi kontrolleret med at oparbejde et positivt omdømme, der kan findes i Googles søgeresultater eller på andre digitale platforme.

Tekstforfatning

Professionel tekstforfatning er din forlængede arm på internettet, da det hjælper dine besøgende til at forstå, hvad det er du tilbyder, men også hvorfor de skal købe din service eller dit produkt. Kreative og fængende ord skaber stor værdi for læseren og hjælper dig med at fastholde dem på dit website.

Men målrettet tekstforfatning er også nødvendigt, hvis du gerne vil please søgemaskinerne og få dem til at rangere din hjemmeside højere end konkurrentens. For gennem den rette brug af søgeord kan du øge din rangering og dermed den organiske trafik, hvilket kan ses direkte på bundlinjen.

SEO analyse

Der er kamp om de bedste pladser i søgemaskinernes søgeresultater. Vil du gerne vinde den kamp for at få flere flere besøgende og salg på dit website, er det en god ide at få udarbejdet en SEO analyse. Med den i hånden har du det fulde overblik over dit websites nuværende position på Google, og hvad der kan gøres for at styrke din position yderligere.

Når vi udarbejder en SEO analyse, ser vi på mange forskellige parametre, så du får det bedst mulige udgangspunkt for dit videre SEO-arbejde og kan vinde over din konkurrent i søgeresultaterne.

Youtube SEO

YouTube er den største videoplatform, der findes på internettet. Gør du derfor ikke noget aktivt for, at målgruppen let kan finde frem til dine videoer, drukner de i det øvrige videoindhold, der bliver uploadet hver dag. Med implementeringen af YouTube SEO kan du rangere højt på både YouTube og Google og dermed øge chancen for, at din målgruppe finder dig.

Med en dybdegående SEO analyse og vores viden om søgemaskineoptimering skaber vi grundlaget for, at du kan fange målgruppens opmærksomhed hurtigt og effektivt, så du i sidste ende kan få større succes på internettets største videoplatform.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvorfor vælge WeMarket som dit SEO bureau?

Professionalisme er nøgleordet, når vi i WeMarket arbejder med en af digital markedsførings ældste discipliner: Søgemaskineoptimering. I en branche hvor eksperterne hænger på træerne, skiller vi os ud med en struktureret tilgang, hvor vi fokuserer på ordentlighed og grundighed. Alt sammen til gavn for din toplinje.

Hvad er lokal SEO?

Lokal søgemaskineoptimering er en absolut fordel, hvis du driver en lokal virksomhed, da du effektivt positionerer dig i lokalområdet og øger chancen for, at de lokale finder netop dig gennem søgninger på søgemaskinerne.

Hvad er struktureret data?

Struktureret data er med til at sikre, at Google forstår de data, som dit website indeholder. Selvom struktureret data endnu ikke er en del af Googles algoritme, kan det alligevel have en indirekte indflydelse på dine organiske søgeordspositioner.