SØGEMASKINEOPTIMERING
Vil du dominere søgeresultaterne i din branche?


SCROLL

Søgemaskineoptimering – Kom til tops i Google med SEO

WeMarket arbejder med SEO i de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark og udland, og vores kunder opnår altid de bedste placeringer. Vi sørger helt simpelt for, at kunderne finder dig før dine konkurrenter.

Hvorfor vælge WeMarket som dit SEO bureau?

Professionalisme er nøgleordet, når vi i WeMarket arbejder med en af digital markedsførings ældste discipliner: Søgemaskineoptimering. I en branche hvor eksperterne hænger på træerne, skiller vi os ud med en struktureret tilgang, hvor vi fokuserer på ordentlighed og grundighed. Alt sammen til gavn for din toplinje.

I WeMarket erkender vi, at der findes en række værktøjer og hjælpemidler, som gør virksomheder og marketingmedarbejdere i stand til selv at varetage søgemaskineoptimering – dog kun til en vis grænse. Hvis du har ambitioner om at dominere søgeresultaterne inden for det marked, du opererer i, er det sjældent nok blot at optimere teksten på din hjemmeside og få nogle indgående links fra dine leverandører. Det kræver struktureret og kontinuerligt arbejde, og det er her, et SEO bureau kommer ind i billedet.

Når du beslutter dig for, at du vil op i den digitale superliga og øge din omsætning eller dine leads væsentligt fra Googles organiske søgeresultater, bør du ringe til os, så tager vi en snak om de muligheder, du får som kunde hos WeMarket.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Teknisk website analyse

I en teknisk SEO-analyse identificerer WeMarket problemstillinger, der kan påvirke dit websites performance ift. organiske søgeresultater. Hvis ikke Google læser og indekserer dit website korrekt, er chancen for at rangere højt på netop dine søgeord, i din branche, minimale.

Organisk trafik kan være selve kilden til en konvertering, men organisk trafik kan også bare være en del af den købsrejse, der senere ender ud i en konvertering. Derfor analyserer WeMarket også, om der er andre digitale platforme, der kan være med til at understøtte arbejdet med søgemaskineoptimering.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Hastighedsoptimering

Et væsentligt parameter i Googles algoritme er dit websites load-tid. Antallet af mobile søgninger har for længst oversteget antallet af søgninger fra desktop. Det stiller store krav til dit websites responsivitet, men det stiller også store krav til, at dit website har en hurtig load-tid, når der bliver søgt fra mobile enheder med langsom internetforbindelse.

Hos WeMarket har vi foretaget hastighedsoptimering på en lang række websites, og hvis du er i tvivl om, hvor godt dit websites load-tid performer, er du velkommen til at kontakte os.

Struktureret data

Struktureret data er med til at sikre, at Google forstår de data, som dit website indeholder. Struktureret data er endnu ikke en af de i alt 200 faktorer, som indgår i Googles algoritme, der vurderer, hvilken rangering dit søgeord skal have. Men struktureret data kan alligevel have en indirekte indflydelse på dine organiske søgeordspositioner.

Har du undret dig over, hvordan nogle søgeresultater har stjerner / bedømmelser direkte i de organiske søgeresultater som i eksemplet nedenfor?

Det er pga. struktureret data. Med struktureret data kan du altså differentiere dig markant i de organiske søgeresultater, da stjernerne / bedømmelserne er med til at løfte din click through rate (CTR). Din CTR har direkte indflydelse på din rangering i de organiske søgeresultater, hvis de besøgende efterfølgende interagerer med dit website.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Søgeordsanalyse

En grundig og fyldestgørende søgeordsanalyse er selve fundamentet for god søgemaskineoptimering. Hvis ikke dit website er målrettet de efterspurgte søgetermer, som websitet bør rangere på, mister du chancen for at modtage kvalificeret trafik.

Vælger du WeMarket som SEO bureau, kan du være sikker på, at vi altid sætter os godt ind i din kerneforretning og analysere din målgruppe, inden vi foretager søgeordsanalysen. Jo bedre vi kender til din målgruppe og alle de stadier af købsrejsen, der skal sættes ind, desto stærkere et fundament kan vi få opbygget til dit website og på den måde sikre dig kvalificerede besøg.

On-page optimering

On-page optimering handler ikke blot om at skrive SEO-tekster, der omhandler det søgeord, som siderne på dit website skal rangere på. On-page optimering handler om at formidle content, der bringer værdi til dine besøgende. Hvis du befinder dig i et konkurrencepræget marked, kan det fx være, at fokus i stedet skal være på at differentiere dit websitets content fra dine konkurrenters.

Derudover skal indholdet på websitet være en blanding af produkter eller ydelser, tekst, billeder, videoer m.m. der serveres på en måde, som giver de besøgende en god oplevelse og forhåbentlig får dem til at foretage den ønskede handling. Hos WeMarket sammenkobler vi on-page optimering med konverteringsoptimering og sørger for, at dit websites content er søgemaskineoptimeret mod netop din målgruppe.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Et SEO bureau med lokal erfaring

Hos WeMarket har vi arbejdet med lokal søgemaskineoptimering for en lang række virksomheder. Opererer du inden for et geografisk område, og vil du gerne dominere i dit lokalområde?

Så er det vigtigt, at dit website lukrerer på relevante søgefraser, der er rettet mod din målgruppe. Arbejder du samtidig med national eller måske international SEO, så er det vigtigt, at du ikke kannibaliserer SEO-arbejdet. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med lokal markedsføring, og vi er også klar til at hjælpe dig med at blive fundet i søgemaskinerne.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

International SEO

Hos WeMarket har vi også erfaring med international søgemaskineoptimering. International SEO stiller store krav til domænevalg, teknisk fundament, samt on-page optimering og linkbuilding.

Overvejer du at markedsudvikle din forretning online, kan et SEO bureau hjælpe dig til at komme rigtigt fra start. Opererer du allerede i dag med internationale websites, men ønsker bedre performance, så kontakt WeMarket her.

Online Reputation Management

Oplever du, at der er negative søgeresultater i søgemaskinerne, der påvirker dit omdømme online? Online Reputation Management er altafgørende for dit website, og det kan være hårdt arbejde at opbygge et positivt omdømme online. Endnu værre er det, hvis du oplever negativ omtale.

Er du eller dit website derimod blevet ramt af dårlig omtale, som kan have negative konsekvenser for din forretning, bør der arbejdes på at få ryddet op i disse negative resultater, så du genetablerer et positivt omdømme.

Hos WeMarket arbejder vi proaktivt med Online Reputation Management. I samarbejde med dig arbejder vi kontrolleret med at oparbejde et positivt omdømme, der kan findes i Googles søgeresultater eller på andre digitale platforme.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74