Tekstforfatning – Få indhold, der skaber omsætning

WeMarket hjælper dig med tekstforfatning til on-page og off-page SEO.

Hvorfor vælge WeMarket til tekstforfatning?

Tekster med en rodet struktur og et uklart budskab bidrager ikke til den gode oplevelse på dit website. Hos WeMarket har vi tekstforfattere, der ved, hvordan de skaber lette og letlæselige tekster, der både fænger og fanger den besøgende samt forkæler søgemaskinerne.

Tekstforfatning til on-page SEO

Vi leverer søgemaskineoptimerede tekster, der sikrer en god rangering af dine produkter og services

Tekstforfatning til off-page SEO

Vi hjælper dig med tekster til linkbuilding, gæsteblogging og andre SEO-aktiviteter tilknyttet off-page SEO

Tekstforfatning til lokal SEO

Vi øger din synlighed i lokalområdet med tekster med lokale søgeord

Tekstforfatning til international SEO

Gennem velskrevne SEO-tekster med internationalt fokus hjælper vi dig med at rangere internationalt

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Hvorfor er det vigtigt at have fokus på tekstforfatning?

Et lækkert webdesign og nogle flotte billeder kan ikke gøre det alene. Hvis købelysten skal vækkes i den besøgende på dit website, er det nødvendigt med gode og velskrevne tekster, der fænger og giver den besøgende lyst til at vide mere om dig og din virksomhed eller giver lyst til at købe et produkt fra din webshop med det samme.

Men, hvis den besøgende i første omgang skal finde vejen til din webshop eller din hjemmeside, kræver det SEO-venlige tekster. For uden tekster på hjemmesiden er det mere eller mindre umuligt at rangere i Google og andre søgemaskiner. For er der noget, søgemaskiner elsker, så er det tekst. Jo mere, jo bedre. Dog med fokus på både kvalitet og kvantitet på de landingssider, du ønsker at rangere på.

Google crawler og læser alle landingssiderne på dit website og sammenligner det med dine konkurrenters hjemmesider. Herefter sorterer søgemaskinen i landingssiderne efter en række faktorer, herunder brugen og volumen af det specifikke søgeord, for at vise de mest præcise og relevante søgeresultater til brugerne. Derfor skal din tekst både være bedre og længere end din konkurrents.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

​Hvad er tekstforfatning til on-page SEO?

Tekstforfatning til on-page SEO er ganske simpelt forklaret tekstindhold, der kan findes og læses på dit website. For at ramme den gyldne førsteplads i Googles søgeresultater kræver det en masse godt kvalitetsindhold på din hjemmeside, som får søgemaskinen til at få øjnene op for netop dit website og dermed leder besøgende derind. Det kræver en masse ressourcer og viden om, hvad en god tekst er. Den viden har vi og vores tekstforfattere.

Hos WeMarket hjælper vi dig bl.a. med:

Tekstforfatning af kategoritekster

Kategoritekster er afgørende for søgemaskineoptimering af webshops. For at rangere højt på Google med hele kategorier af produkter, bør du have kategoribeskrivelser med det rette brug af søgeord. Heri kan du også overbevise besøgende om, hvorfor de skal købe netop dit produkt.  

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Tekstforfatning til landingssider

Informative og velfungerende landingssider med tekstindhold, der opfylder brugernes behov eller svarer på deres spørgsmål, hjælper dig med at rangere højere i søgeresultaterne. Det skaber mere organisk trafik og en højere omsætning.

Tekstforfatning af produktbeskrivelser

Produktbeskrivelser er brugbart for dine potentielle kunder, men gør det også muligt at rangere i søgemaskinerne med konkrete produkter. Det kræver den rette brug af søgeord, hvilket vi kan hjælpe dig med.

Det og meget mere er der at tage fat på med on-page tekstforfatning. Det består af en bred vifte af opgaver, som med de rette øjne og en skarp pen kan hjælpe dig med at nå højere op på Googles rangeringsstige.

Hvad er tekstforfatning til off-page SEO?

Det er ikke kun on-page, du kan gøre en indsats i forhold til tekstforfatning og SEO. Det kan du også off-page, som vedrører tekstarbejdet uden for din hjemmeside for positivt at påvirke din rangering på Google.

Her er der en række ting, vi kan iværksætte for dig:

Linkbuildingtekster

Linkbuilding er en stor og vigtig del af arbejdet med off-page SEO, da det kan gøre en stor forskel for din rangering på Google. For at det sker kræver det en god portion linkbuildingtekster, der kan publiceres på sider med naturlige og værdifulde links.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Advertorials

Disse kaldes også for sponsorerede artikler, der mere eller mindre ligner helt almindelig redaktionelt indhold. En advertorial bliver udgivet på et website med en stærk linkprofil, så du både potentielt kan få flere besøgende direkte fra artiklen, men også øger din rangering, fordi du får et stærkt link til at pege på dit website.

Blogindlæg

Blogindlæg på dit eget website med relevant indhold for din målgruppe gør dig ikke kun mere troværdig. Det øger også din chance for at blive fundet i søgeresultaterne, hvilket giver øget organisk trafik og potentielt øget omsætning – men det kræver god tekstforfatning og den rette brug af søgeord.

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser hører også under off-page tekstforfatning og giver dig mulighed for at nå ud til aviser og andre online portaler, når der sker noget spændende og interessant i din forretning. Med den rette tone of voice, et skarpt formuleret budskab og et mål med din pressemeddelelse skaber du interesse og opmærksomhed omkring din forretning – og det vil kunne mærkes på bundlinjen.

Der er dermed meget at tage fat i med off-page tekstforfatning, hvilket vi hellere end gerne hjælper dig med.

Øg synligheden internationalt og lokalt med tekstforfatning

Har du en virksomhed, der vokser, og som er klar til at indtage internationale markeder? Så er det vigtigt at have fokus på international SEO, der gør dig synlig på det marked, du gerne vil ekspandere på. Det kræver en del ressourcer, da der er mange tekster, der skal skrives, linkbuilding og pressearbejde, der skal laves. Med vores troværdige og meget kompetente netværk af tekstforfattere sikrer vi, at du kommer godt fra start på det internationale marked.

Men vi varetager også gerne tekstforfatning for dig, hvis du ønsker at øge din synlighed i lokalområdet. Med nye landingssider, lokal linkbuilding og andet SEO-arbejde, der øger din forretnings synlighed på lokale søgninger, øger vi din tilgang af lokale kunder fysisk og online med en højere omsætning til følge. Med et grundigt forarbejde sikrer vi, at du får skrevet tekster, der virker første gang.

Lokal og international tekstforfatning og SEO er svære discipliner, som vi mestrer og hjælper dig godt og sikkert i gang med.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74