Vi skriver dét dine kunder og pengepung tænder på!

Du behøver ikke lede længere: Vi kan øge effekt og modtagermængde!

For mange er e-mail den vigtigste kanal. Vi kan også hjælpe med at gøre den vigtig for dig. 

Når dine kunder og potentielle kunder har signet op til at modtage dit nyhedsbrev, står du foran målet og er klar til at score. Modtagerne har selv bedt om og forventer at få dine nyheder og gode tilbud.

Dermed er målgruppen mere modtagelig for budskaber end ved alle andre type af kampagner og platforme. Derfor er e-mail marketing så fantastisk stærk.

Vi ved hvordan du kommer i gang eller øger effekten af dit eksisterende e-mail setup. 

Læg en solid strategi

Strategien er fundamentet for effektiv e-mail marketing

Skab indbydende indhold

Giv dine nyhedsmails indbydende og lækkert indhold

Udvid din e-mail marketingliste

Jo flere permissions, desto større udbytte

Opnå høj Open Rate og CTR

Læn dig op af best practice og øg dine nyhedsmails’ performance

Lær dine leads bedre at kende

Med Lead tracking får du overblik over, hvad dine leads går efter

Mål temperaturen på dine leads

Lead Scoring viser, hvor vame dine leads er, og den viden kan du bruge!

Automatiser din e-mail marketing

Med Marketing Automation kan du opsætte effektive flows af kamagne-/eller nyhedsmails

Må vi fortælle dig hvordan du får succes med e-mail marketing?

For at opnå det højeste udbytte af din e-mail marketing, er det vigtigt, at du griber aktiviteten an på den rigtige måde fra start til slut.

Helt afgørende er det naturligvis, at du får modtagerne til at åbne din nyhedsmail. Og at de herefter klikker videre og køber eller udfylder en formular og bliver til leads til din salgsafdeling.

Så hvordan gør du det? Det vil vi meget gerne fortælle dig om!

WeMarket’s eksperter brænder for e-mail marketing og er parate til at give gode råd og sparring. På basis af vores best practice og din indsigt i målgrupper og behov hjælper vi med at håndtere og eksekvere din e-mail marketing, så du kommer i mål med den.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Øg omsætningen med det samme!

Med e-mail marketing konverterer vi dit email kartotek til besøgende og nye kunder, og sørger for både automatisering og at udvide din e-mailliste. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Lad os hjælpe dig til hurtige resultater?

Skal der ske noget her og nu? Ønsker du hurtigt at kunne se resultater? Vi kan hjælpe med at omsætte din e-mail marketingliste til flere hjemmesidebesøg og konverteringer. Vi sørger for flere permissions og effektive automatiske nyhedsmail flows. Udfyld formularen med det samme og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Hvilken strategi er den rigtige?

En lang række spørgsmål melder sig, når du vil i gang med eller optimere din e-mail marketing. Hvad er det overordnede mål? Hvem skal modtage nyhedsmails og hvor tit? Hvad skal de indeholde? Samme budskab til alle modtagere eller differentieret indhold til delmålgrupper?

Det kan være en fordel at få professionel rådgivning og sparring, så du sikrer, at du hele vejen igennem udnytter best practice og dermed får fuld valuta for dine marketingkroner.

WeMarket har fingeren på e-mail marketing pulsen og er klar med råd og vejledning. Vi kan stå for en stor del af aktiviteten selv, eller vi kan hjælpe dig i gang og være din faste sparringspartner.

Udvid din e-mail marketingliste og få mere ud af indsatsen

Listen over modtagere er hjertet i e-mail marketing, og jo flere permissions du har, desto større bliver din chance for konverteringer?

Derfor er den første og vigtigste opgave at bygge listen op og sørge for, at den hele tiden vedligeholdes og udvides.

Hos WeMarket har vi stor erfaring i at hjælpe med at skaffe permissions. Vi ved, hvordan du vækker interessen for din virksomhed, så potentielle kunder signer op til at modtage e-mails fra dig.

Vi arbejder i alle de gængse e-mail marketing programmer, herunder MailChimp, Marketing Platform, Klaviyo og ActiveCampaign. Derfor kan vi gå direkte ind og hjælpe dig med din eksisterende e-mail marketing. Vi kan også rådgive dig til at finde det program, der passer bedst til din virksomhed og jeres forretningsmål. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker og sørger for, at du får udnyttet det store potentiale, e-mail marketing har.  

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Vil du have hjælp til design og opsætning?

Flot opsætning, lækre og indbydende billeder, appellerende overskrifter og velskrevet tekst – er alt sammen med til at gøre din e-mail marketing effektiv. Så du får mest muligt ud af jeres kundedatabase og potentielle kunder.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt fra start – eller sikre at du opnår bedre resultater af din nuværende aktivitet – og tilbyder derfor at designe din nyhedsmail og levere opsætning og indhold. Vi kan aftale præcis den arbejdsdeling, der passer dig bedst.​

Styrk e-mail marketing på basis af Lead Tracking

Hvilket indhold giver mon størst chance for køb og konvertering? Det spørgsmål har du sikkert stillet dig selv en hel del gange.

Med Lead Tracking får du overblik over, hvilke sider dine leads kommer fra. Dermed kan du optimere indhold på hjemmesiden i forhold til, hvad de finder interessant, relevant og værdifuldt.

Og du kan justere nyhedsmails og kampagner, så flere bider på krogen, åbner mailen og klikker på et link.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lead Scoring afslører hvor varmt dit lead er

Hvor tæt er dit kundeemne på konvertering? Det kan du afsløre med Lead Tracking.

Idéen er, at et besøg på sider, der vurderes at være meget relevante for at købe en ydelse eller et produkt, giver flest points. Mens generelle sider som ”Om os” giver en lavere score.

Det pointantal, som kundeemnet opnår på din hjemmeside, viser altså, hvor varmt emnet er. Og den viden kan du bruge til at tilrettelægge næste skridt i marketingprocessen

Marketing automation kan øge værdien af e-mail marketing

Med marketing automation kan du udnytte dit kendskab til det enkelte lead og udsende nyhedsmails i et flow, der giver størst mulig chance for konvertering.

Flowet består af forskellige nyhedsmails, der har til formål trin for trin at modne det enkelte lead ved at følge det længere hen i købsrejsen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvordan får du succes med e-mail marketing?

Helt afgørende er det naturligvis, at du får modtagerne til at åbne din nyhedsmail. Og at de herefter klikker videre og køber eller udfylder en formular og bliver til leads til din salgsafdeling.

Hvilken e-mail marketing strategi er den rigtige?

Det kan være rigtig svært at finde den rigtige strategi for din e-mail markedsføring. Derfor det være en fordel at få professionel rådgivning og sparring, så du sikrer, at du hele vejen igennem udnytter best practice og dermed får fuld valuta for dine marketingkroner.