E-mail marketing – Kom tættere på dine kunder og øg dit salg

E-mail marketing som skaber relationer til dine kunder

Hvornår har du sidst åbnet din mailboks? Vi modtager alle massevis af e-mails – nogen bedre end andre, og derfor er der et stort potentiale i e-mail marketing eller nyhedsbreve, som de fleste kalder det.
Undersøgelser viser, at Return On Investment (ROI) på e-mail marketing overstiger alle andre markedsføringstiltag. En af grundene til dette er, at modtageren selv har sagt ja til at modtage e-mails med tilbud, kampagner o.l. fra dig, og du er dermed tættere på et salg.

Strategi

Sammen lægger vi en effektiv e-mail marketing strategi

Udvid din e-mailliste

Vi sørger for, at du kommer godt i gang

Opsætning

Vi sætter dine e-mails op og gør dem klar til afsendelse

Høj åbningsrate

Øg muligheden for en højere CTR

Lead Tracking

Lær dine kunder at kende

Lead Scoring

Her finder du dine varme leads

Marketing Automation

Kommunikér med dine varme leads automatisk

Hvorfor vælge WeMarket til e-mail marketing?

Det lyder simpelt at sende en nyhedsmail ud til sine kunder, men hvor starter man? Hvad virker og hvad virker ikke? Åbner dine potentielle kunder de e-mails, du sender, og køber de i sidste ende noget?

Hos WeMarket har vi den nyeste viden indenfor e-mail marketing. Vi ved, hvad der virker, og vi hjælper dig igennem hele processen fra du starter din e-mailliste op, til processen er klarlagt, og dine e-mails er sat op og klar til afsendelse.

I samarbejde med dig skræddersyer vi den rette løsning for din virksomhed, hvad end du har brug for rådgivning og sparring eller hjælp med håndtering og eksekvering af din e-mail markedsføring.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Øg omsætningen med det samme!

Med e-mail marketing konverterer vi dit email kartotek til besøgende og nye kunder, og sørger for både automatisering og at udvide din e-mailliste. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Strategi

Inden du begynder at sende e-mails til din e-mailliste, skal du naturligvis lægge en strategi for, hvad denne form for markedsføring skal gøre for din virksomhed, og hvordan du vil eksekvere den.

Det kan være en kompliceret proces at lægge den rigtige strategi. Derfor står vi hos WeMarket altid klar med råd og vejledning. Uanset om du vil overlade processen 100% til os eller selv vil med ind over, så er vi klar til at varetage opgaven med professionel rådgivning og sparring, så du kan komme godt fra start med din e-mailmarkedsføring.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Udvid din e-mailliste

Den første og vigtigste opgave i en e-mail marketingproces er at opbygge en solid e-mailliste. Måske ligger din virksomhed allerede inde med en e-mailliste, som bare venter på at blive brugt, eller måske skal e-maillisten bygges op fra bunden.

Hos WeMarket har vi stor erfaring med at indsamle e-mailadresser. Vi ved, hvilke metoder der virker, når du skal vække interessen for din virksomhed, så potentielle kunder får lyst til at modtage e-mails fra dig.

Vi har arbejdet på mange forskellige kunder og med en lang række af forskellige mailprogrammer, herunder MailChimp, Marketing Platform, Klaviyo og ActiveCampaign. Derfor kan vi hjælpe dig med din eksisterende e-mailmarkedsføring, uanset hvilket program du benytter eller hjælpe dig til at finde det program, der passer bedst til din virksomhed og jeres forretningsmål. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, og sørger for at du får udnyttet det store potentiale, e-mail marketing har.

Opsætning

E-mail marketing kan øge dit salg uden store omkostninger. Én god e-mail eller serie af e-mails kan booste salget af dine produkter og skabe loyale kunder.

Hos WeMarket rådgiver og vejleder vi gerne både i opsætning af og indhold til din e-mails, men vi udformer og eksekverer også gerne på dine vegne, så du kan lægge dine kræfter et andet sted.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Høj åbningsrate

Hos WeMarket har vi stor viden om, hvad der virker, når du sender en e-mail ud. Vi ved, hvad der får dine kunder til at åbne dine e-mails, og hvordan du kan gøre indholdet i dine e-mails relevant for dine kunder. Med denne erfaring kan vi hjælpe med at øge CTR og generel performance på dine e-mails.

Hør nærmere om, hvad der kan hjælpe din e-mail marketing i den rigtige retning og skabe et øget salg.

Lead Scoring

Lead Scoring giver dine leads point alt efter hvilke sider, de besøger på din hjemmeside. Fx er et klik på ‘Om os’ siden ikke nær så mange point værd som et klik på et produkt eller varekurven.

Med Lead Scoring kan du se, hvor tæt dit lead er på et køb og dermed hvor varmt, dit lead er. Med denne viden kan du sende den rette markedsføring på det rette tidspunkt på kundens købsrejse.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Marketing automation

Med dit kendskab til dine leads kan du med fordel anvende marketing automation.

Med marketing automation samler du din information om dine leads og udsender markedsføring automatisk, når det enkelte lead er klar til at modtage din markedsføring. Du skal blot opsætte dit e-mailflow og definere, hvornår det skal aktiveres, derefter udsendes din e-mailmarkedsføring automatisk.

Hos WeMarket står vi klar med rådgivning omkring brugen af marketing automation, og vi hjælper dig også gerne med at gøre din e-mailmarkedsføring klar til afsendelse.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74