Job
Ønsker du at arbejde med digital markedsføring?


SCROLL

Vil du med på A-holdet?

Send din ansøgning til ch@wemarket.dk

Send din ansøgning til jf@wemarket.dk

Gør karriere inden for verdens mest spændende branche

Hos WeMarket sidder vi hver dag klinet til skærmen for at få mest muligt ud af vores kunders marketingbudgetter, og vi bestræber os på at være de bedste i markedet. Nøglen til at nå det mål er gennemsigtighed, kompromisløs kundeservice og høj faglig kvalitet. Dette er hovedingredienserne til den opskrift, som har båret WeMarket fra en enkeltmandsvirksomhed i 2008 til et bredtfavnende marketingsbureau i dag. Vores liste med kunder vokser hver eneste dag – lige fra den lokale håndværker til nationale virksomheder. Vores kundestilstrømning giver os vished om, at det vi gør, er det rigtige. Vi har nemlig opbygget WeMarket som definitionen på det bureau, vi selv ville hyre, hvis vi sad i kundens sted.

Med flere kunder i folden kommer der flere opgaver på bordet. Det er lige præcis her, at du kommer ind i billedet. For uden de dygtigste og mest engagerede medarbejder kan vi ikke opnå vores mål. Vi er altid på jagt efter nye spirende talenter eller rutinerede specialister med digitalt blod i årerne. Hører du til i én af de to kategorier, eller midt imellem, så vil vi med stor sandsynlighed være det perfekte match.

Hos WeMarket er det ikke et endegyldigt krav, at dit CV er kilometer langt, og at du kan fremvise bunkevis af anbefalinger. Modsat mange andre virksomheder ønsker vi nemlig ikke at smide guld på gaden, fordi sparsom erfaring skygger for dine egentlige kvaliteter. Er du ivrig, godhjertet og med brændende ønske om at dykke ned i det digitale univers, så vil du altid komme i betragtning her.

Hvad laver vi hos WeMarket?

Det simple svar er digital markedsføring. Men hvad indbefatter det egentlig i dag? Hos WeMarket startede vi udelukkende med at tilbyde ydelserne Google AdWords og Facebook annoncering. Med tiden har vi dog udvidet paletten betragteligt, så vi i dag har kompetente kræfter inhouse, der kan forvalte hele kundens marketingsbudget. For at give et lille indblik i vores faglige baggrund, kommer her et lille udsnit af de stillingsbetegnelser, der i dag udgør WeMarket.

SEO konsulent

På Team SEO arbejder vi målrettet med at øge vores kunders organiske trafik. Vi identificerer primære søgeord, laver tekniske forbedringer på hjemmesiden, skriver tekster og skaffer stærke indgående links til kundens site – blandt andet.

AdWords konsulent

Når der skal laves effektive kampagner på Google, sidder vi på AdWords-holdet klar til at byde op og ned, så vores kunder får mest muligt ud af de betalte klik. Vi nørder dagligt i Google Analytics, gennemgår løbende kampagnerne og afrapporterer til kunderne – blandt andet.

Social media konsulent

Vi kommer ikke udenom, at de sociale medier er et yderst effektivt sted at placere sine markedsføringskroner. Derfor er vi en række ansatte hos WeMarket, der hver dag hjælper vores kunder med at fange brugerne på eksempelvis Facebook og Instagram. Vi hjælper med kundernes ageren på de sociale medier og sørger for, at den pågældende virksomhed bliver ”top of mind”. Blandt andet via lækkert layout, opslag, annoncer og overordnet strategi.

UX/Frontend-udvikler

Det er langt fra alle kunder, der har velfungerende og brugervenlige hjemmesider. Men det får de, hvis de bliver kunder hos WeMarket. Vi har nemlig ansat et stærkt team af grafiker og webudviklere, for hvem kodning, grafik og brugervenlighed er drivkraften i hverdagen. Vi oplever stor efterspørgsel på nye hjemmesider, så vi vil med stor sandsynlighed mangle UX/Frontend-udviklere i den nærmeste fremtid.

Derudover…

Er vi eksperter i nyhedsbreve, pressearbejde mm. Måske ligger du inde med kompetencer, som kan løfte vores og kundernes forretning yderligere?

Du er under alle omstændigheder altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Måske er det lige dig, vi står og mangler.

Om at arbejde hos WeMarket:

Hvad er det så for en arbejdsplads, som du muligvis bliver en del af? Vi har fra den spæde start haft den optimistiske målsætning at blive Danmarks bedste arbejdsplads. Det lyder urealistisk, men vi kæmper hårdt for det hver eneste dag. Denne målsætning medfølger en lang række værdier, som vi mener, du får i et job hos os. Herunder har vi listet et udvalg:
Hos WeMarket får du løbende uddannelse og sparring blandt 100% dedikerede og skarpe hjerner. Du lærer altså en hel del HVER dag. Vi ved i øvrigt, at vores mest værdifulde resurse er DIT hoved – derfor vil vi gå rigtig langt for, at dit hoved bliver og forbliver det bedste i branchen.
Hos WeMarket er der højt til loftet (som i virkelig højt). Hos os er der ingen hierarki og ingen dumme spørgsmål eller kedelige konventioner. Hos WeMarket kan du være dig selv.

Vi har et stærkt sammenhold – både når vi arbejder på kontoret i Ikast, og når vi sammen sprænger de vante rammer og hygger til en lang række sociale arrangementer. Vi vil være de bedste – men vi vil have det sjovt samtidig!

Vi har base i et stort hus i hjertet af Jylland, hvor der også er en række andre virksomheder til stede. Det skaber en helt særlig dynamik, når vi snakker om vidt og bredt i forbindelse med vores glimrende frokostordning.

Elevpladser:

Hos WeMarket har vi den store fornøjelse af at uddanne elever. Hvad enten du er multimediedesignerelev, mediegrafikerelev, e-handelselev eller lignende – så længe det kan forbindes til branchen. Det er vigtigt for os at du bor i det midtjyske – gerne omkring Ikast/Herning/Silkeborg, da vi har erfaret at køretiden betyder noget for engagementet.

Lad os høre, hvem du er

Vi vælger vores nye medarbejdere gennem netværk eller via de ansøgninger, som vi løbende får ind. Og netop derfor skal du sende en ansøgning til os, enten opfordret eller uopfordret, for måske ved vi ikke på nuværende tidspunkt, at vi mangler en som dig.
Vi tager derfor imod din ansøgning med kyshånd, hvis du har interessen og/eller erfaring (ikke et krav) inden for følgende felter:
Søgemaskineoptimering (SEO), Google AdWords, Mediegrafiker, Social Media Manager, UX’er, front-ender, back-ender, online marketing konsulent.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

Send din ansøgning til ch@wemarket.dk -Herning

Send din ansøgning til jf@wemarket.dk -Holstebro