Karriere
Ønsker du at arbejde med digital markedsføring?


SCROLL

Vil du med på A-holdet?

Send din ansøgning til Søren Orluff på karriere@wemarket.dk

Ledige stillinger i Ikast:

Digital Forretningsudvikler

Send din ansøgning til Natascha Berg Rønde på nr@wemarket.dk

Ledige stillinger i Holstebro:

Der er pt. ingen ledige stillinger.

Send din ansøgning til Lasse Winther Jørgensen på lw@wemarket.dk

Ledige stillinger i Kolding:

Der er pt. ingen ledige stillinger.

Gør karriere indenfor digital markedsføring hos WeMarket

Hos WeMarket sidder vi hver dag klinet til skærmen for at få mest muligt ud af vores kunders marketingbudgetter, og vi bestræber os på at være de bedste i markedet. Nøglen til at nå det mål er gennemsigtighed, kompromisløs kundeservice og høj faglig kvalitet. Dette er hovedingredienserne til den opskrift, som har båret WeMarket fra en enkeltmandsvirksomhed i 2008 til et bredtfavnende online marketingbureau i dag. Vores liste med kunder vokser hver eneste dag – lige fra den lokale håndværker til nationale virksomheder. Vores kundestilstrømning giver os vished om, at det vi gør, er det rigtige. Vi har nemlig opbygget WeMarket som definitionen på det bureau, vi selv ville hyre, hvis vi sad i kundens sted.

Med flere kunder i folden kommer der flere opgaver på bordet. Det er lige præcis her, at du kommer ind i billedet. For uden de dygtigste og mest engagerede medarbejdere kan vi ikke opnå vores mål. Vi er altid på jagt efter spirende talenter eller rutinerede specialister med digitalt blod i årerne. Hører du til i én af de to kategorier, eller midt imellem, så vil vi med stor sandsynlighed være det perfekte match.

Hos WeMarket er det ikke et endegyldigt krav, at dit CV er kilometerlangt, og at du kan fremvise bunkevis af anbefalinger. Modsat mange andre virksomheder ønsker vi nemlig ikke at smide guld på gaden, fordi sparsom erfaring skygger for dine egentlige kvaliteter. Er du ivrig, godhjertet og med et brændende ønske om at dykke ned i det digitale univers, så vil du altid komme i betragtning her.

Hvad laver vi hos WeMarket?

Det simple svar er digital markedsføring. Men hvad indbefatter det egentlig i dag? Hos WeMarket startede vi udelukkende med at tilbyde ydelserne Google AdWords og Facebook annoncering. Med tiden har vi dog udvidet paletten betragteligt, så vi i dag har kompetente kræfter inhouse, der kan forvalte alle grene af kundens online marketing. For at give et lille indblik i vores faglige baggrund, kommer her en kort beskrivelse af de stillingsbetegnelser, der i dag udgør WeMarket.

SEO konsulent

På Team SEO arbejder vi målrettet med at øge vores kunders organiske trafik. Vi identificerer primære søgeord, laver tekniske forbedringer på hjemmesiden, skriver tekster og skaffer stærke indgående links til kundens site – blandt andet. Med et SEO job hos WeMarket får du en alsidig hverdag, hvor du både har ansvar for dine egne kunder, men også indgår i et tæt dagligt samarbejde med Team SEO, AdWords og Social Media specialister og vores VækstPartnere. 

AdWords konsulent

Når der skal laves effektive kampagner på Google, sidder vi på AdWords-holdet klar til at byde op og ned, så vores kunder får mest muligt ud af de betalte klik. I et AdWords job hos WeMarket får du dagligt lov til at nørde i Google Analytics, gennemgå og justere kampagnerne og afrapportere til kunderne – blandt andet. 

Social media konsulent

Vi kommer ikke udenom, at de sociale medier er et yderst effektivt sted at placere sine markedsføringskroner. Derfor er vi en række ansatte hos WeMarket, der hver dag hjælper vores kunder med at fange brugerne på eksempelvis Facebook og Instagram. Vi hjælper med kundernes ageren på de sociale medier og sørger for, at den pågældende virksomhed bliver ”top of mind”. Med et Social Media job hos WeMarket kommer du blandt andet til at arbejde med grafisk layout, animation, opslag, Facebookannoncering og overordnet strategi.

UX/Frontend-udvikler

Det er langt fra alle kunder, der har velfungerende og brugervenlige hjemmesider. Men det får de, hvis de bliver kunder hos WeMarket. Vi har nemlig ansat et stærkt team af grafiker og webudviklere, for hvem kodning, grafik og brugervenlighed er drivkraften i hverdagen. Vi oplever stor efterspørgsel på nye hjemmesider, så vi vil med stor sandsynlighed mangle UX/Frontend-udviklere i den nærmeste fremtid.

Derudover…

Er vi eksperter i nyhedsbreve, pressearbejde mm. Måske ligger du inde med kompetencer, som kan løfte vores og kundernes forretning yderligere?

Du er under alle omstændigheder altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Måske er det lige dig, vi står og mangler.

Om at arbejde med digital markedsføring hos WeMarket:

Hvad er det så for en arbejdsplads, som du kan blive en del af? Vi har fra den spæde start haft den optimistiske målsætning at blive Danmarks bedste arbejdsplads. Det lyder urealistisk, men vi kæmper hårdt for det hver eneste dag. Denne målsætning medfølger en lang række værdier, som vi mener, du får i et digital markedsføring job hos os. Herunder har vi listet et udvalg:
Hos WeMarket får du løbende uddannelse og sparring blandt 100% dedikerede og skarpe hjerner. Du lærer altså en hel del HVER dag. Vi ved i øvrigt, at vores mest værdifulde ressource er DIT hoved – derfor vil vi gå rigtig langt for, at dit hoved bliver og forbliver det bedste i branchen.
Hos WeMarket er der højt til loftet (som i virkelig højt). Hos os er der ingen hierarki og ingen dumme spørgsmål eller kedelige konventioner. Hos WeMarket kan du være dig selv.

Vi har et stærkt sammenhold – både når vi arbejder på kontoret i Ikast, og når vi sammen sprænger de vante rammer og hygger til en lang række sociale arrangementer. Vi vil være de bedste – men vi vil have det sjovt samtidig!

Vi har base i et stort hus i hjertet af Jylland, hvor der også er en række andre virksomheder til stede. Det skaber en helt særlig dynamik, når vi snakker om vidt og bredt i forbindelse med vores glimrende frokostordning.

Trainee og elevplads:

Hos WeMarket har vi den store fornøjelse af at have både elever og trainees. Hvad end du er multimediedesignerelev eller mediegrafikerelev, eller ønsker at blive grafisk designer trainee eller måske SEO trainee – så er der gode muligheder hos WeMarket. Det er vigtigt for os at du bor i det midtjyske – gerne omkring Ikast/Herning/Silkeborg, da vi har erfaret at køretiden betyder noget for engagementet.

Lad os høre, hvem du er

Vi vælger vores nye medarbejdere gennem netværk eller via de ansøgninger, som vi løbende får ind. Og netop derfor skal du sende en ansøgning til os, enten opfordret eller uopfordret, for måske ved vi ikke på nuværende tidspunkt, at vi mangler en som dig til et SEO job, AdWords job eller Social Media job.
Vi tager derfor imod din ansøgning med kyshånd, hvis du har interessen og/eller erfaring (ikke et krav) inden for følgende felter:
Søgemaskineoptimering (SEO), Google AdWords, Mediegrafiker, Social Media Manager, UX’er, front-ender, back-ender, online marketing konsulent.

Vi glæder os til at høre mere om dig!