“Vi løfter din markedsføring op i den digitale superliga!”

“Vil du arbejde med online- og digital markedsføring?”

Gør karriere inden for verdens mest spændende branche

I hjertet af midtjylland, nærmere betegnet i Ikast v. Herning, finder du Danmarks vel nok mest ambitiøse bureau på både vores egne, men også på vores kunders vegne.

Hver dag arbejder vi for at få mest muligt ud af vores kunders marketingbudgetter og bestræber os på at være de bedste i markedet – og det er her du kommer ind i billedet. For uden de dygtigste og mest engagerede medarbejder, kan vi ikke opnå vores mål.

Sidder du derfor med en drøm om at arbejde med digital markedsføring, hvadenten det er som SEO konsulent eller UX’er, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Om at arbejde hos WeMarket:

Vi har et erklæret mål om at have Danmarks bedste arbejdsmiljø. Denne målsætning medfølger en lang række værdier, som vi mener du får i et job hos os. Herunder har vi listet et udvalg:

Hos WeMarket får du løbende uddannelse og sparring blandt 100% dedikerede og skarpe hjerner. Du lærer altså en hel del HVER dag. Vi ved i øvrigt, at vores mest værdifulde resurse er DIT hoved – derfor vil vi gå rigtig langt for, at dit hoved bliver og forbliver det bedste i branchen.

Hos WeMarket er der højt til loftet (som i virkelig højt). Hos os er der ingen hierarki og ingen dumme spørgsmål eller kedelige konventioner. Hos WeMarket kan du være dig selv.

Ledige stillinger:

Vi har endnu til gode at slå en stilling op, men vælger altid vores kandidater gennem netværk eller via de ansøgninger, som vi løbende får ind. Og netop derfor skal du sende en ansøgning, for stillingen er der lige pludselig ved behov.

Vi vil meget gerne have en ansøgning fra dig hvis du har interessen og/eller erfaring (ikke et krav) inden for følgende felter:

Søgemaskineoptimering (SEO), Google AdWords, Mediegrafiker, Social Media Manager, UX’er, front-ender, back-ender, online marketing konsulent.

Elevpladser:

Hos WeMarket har vi den store fornøjelse af at uddanne elever. Hvadenten du er multimediedesignerelev, mediegrafikerelev, e-handelselev eller lign., så længe det kan forbindes til branchen. Det er vigtigt for os at du bor i det midtjyske – gerne omkring Ikast/Herning/Silkeborg, da vi har erfaret at køretiden betyder noget for engagementet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Send din ansøgning til th@wemarket.dk