Øg omsætningen hver måned!

Som ny kunde hos WeMarket får du en VækstPartner.

Med en VækstPartner hos WeMarket undgår du manglende overblik og markedsføring, der går i stå. En VækstPartner er din egen, personlige marketingekspert, der sørger for at fordele dine midler, så de skaber mest værdi for dig.

Sammen lægger I en strategi, der understøtter alle dine behov for digital markedsføring, og derfra sørger din VækstPartner for klar styring, effektmåling, kontinuerlig optimering og afrapportering. 
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

SCROLL

.. Med en VækstPartner får du din egen personlige marketingekspert!

Vi har samlet de 3 bedste grunde til at vælge en VækstPartner hos WeMarket:

 • Single point of contact
  Uanset om du har spørgsmål til SEO, avisannoncen eller den Facebookkampagne der kører, så har du kun én kontaktperson – nemlig din VækstPartner.
 • Én strategi og rød tråd i kommunikationen
  Glem alt om at have 5 forskellige til at administrere dine sager. Vi vil hellere anvende dine penge til at skabe succes.
 • Èn fast pris
  Ingen ubehagelige overraskelser – du kender altid dine udgifter.

Hvad siger andre kunder,
der har en VækstPartner?

Når du har en VækstPartner, er der tid til grundighed og dermed mulighed for at skabe de bedste resultater. Det omhyggelige arbejde og langsigtede fokus har allerede givet flere af vores kunder stor succes.
Se hvordan herunder.


Mere for mindre

Med en VækstPartner hos WeMarket var Spektrums primære fokus at øge kendskabet til virksomheden og de produkter, de sælger. Derfor blev vores kræfter brugt på at skabe trafik til spektrumshop.dk. Efter indledt samarbejde er den organiske trafik til Spektrums hjemmeside steget med 55%, og WeMarkets dygtige AdWords-folk formåede at mindske omkostningerne til Spektrums Google AdWords-annoncer med 4% og samtidigt øge omsætningen herfra med hele 117%. Mere for mindre – helt simpelt.

 • 55% stigning i organisk trafik
  Vi startede med at søgemaskineoptimere på det absolut vigtigste søgeord for Spektrumshop efterfulgt af optimering af diverse tags og linkbuilding – resultaterne taler for sig selv.
 • 117% stigning i AdWords omsætning
  Google AdWords kan blive en dyr fornøjelse, hvis det ikke opsættes ordentligt. Vores eksperter ved hvad de laver. 
 • 364% stigning i organisk omsætning
  Målet med at øge kendskabet til Spektrum er i den grad indfriet, og med gode produkter og en let overskuelig hjemmeside har den øgede trafik til spektrumshop.dk betalt sig.

“Vi synes simpelthen, WeMarket gør det så hamrende godt! Det er enormt sympatisk, at man ikke bare rager timer til sig, men på vores kvartårlige møde giver os nogle hjemmeopgaver, så vi selv laver den del af arbejdet, der kan laves billigere hos os.” – Peter Nielsen, indehaver Spektrumshop


Vinder af 5 Gazeller

I samarbejdet med WeMarket har fokus været på at få Adventuredk højt op i søgeresultaterne på Google, så potentielle kunder finder dem først, når lysten til at rejse opstår. Strategien virker, og i skrivende stund ligger Adventuredk både øverst med deres AdWords annoncer og i de organiske søgeresultater.

 • Øget synlighed
  Med en vækst på 30% i online besøgende, er Adventuredks synlighed øget betydeligt, og det samme gælder kendskabet til virksomheden.
 • 37% vækst i total omsætning
  Den øgede synlighed har ført til en vækst i total omsætning på 37%, og Adventuredks fremgang er så mærkbar, at Børsen i september bragte en artikel om virksomhedens opskrift på succes.
 • Succes på Facebook
  Vi har fokus på at møde de unge, hvor de er, nemlig på de sociale medier, og derved skabe en interesse for Adventuredks rejser. Dette gøres bl.a. gennem remarketing-kampagner på Facebook.

“WeMarket er effektive, dygtige og professionelle, og de prakker ikke flere produkter på dig, end din virksomhed har brug for.” – Jonas, rejsekonsulent Adventuredk


Større synlighed og vækst

Med WeMarket som rådgiver intensiverede Kylling & Co deres tilstedeværelse på Facebook. I stedet for at have én Facebook-side for hele kæden, er hver butik nu lokalt repræsenteret, og strategien har givet pote. Da K&C skulle have ny hjemmeside, blev WeMarket også valgt til opgaven, og den nye side står skarpt.

 • Fra 0 til 42.000 fans på Facebook
  Med en målrettet indsats er Kylling & Co gået fra 0 til over 42.000 Facebook-fans på tværs af deres sider.
 • Ny brugervenlig hjemmeside
  Det nye hjemmesidedesign har givet Kylling & Co en stigning på 21% i online bestillinger.
 • 21% flere online bestillinger
  Det skulle være nemt og hurtigt at bestille, og på den nye hjemmeside kan du lynhurtigt danne dig et overblik over udvalget og efterfølgende bestille din mad til butikken nærmest dig.

“Vores nye hjemmeside fremviser vores produkter på en mere tiltalende måde end tidligere, og den er meget nemmere at overskue. Det er hurtigere for vores kunder at finde deres lokale K&C-butik til online bestilling, og det endelige resultat lever til fulde op til vores forventninger.” – Claus Jensen, indehaver Kylling & Co


Fremgang i et ellers presset marked

Da samarbejdet indledtes med Dansk Outlet, lå 90% af deres markedsføringsindsatser hos traditionelle, trykte medier. Med en VækstPartner hos WeMarket er bøtten vendt på hovedet, og Dansk Outlet er nu med helt oppe foran, når det gælder digital markedsføring.

 • 21% Vækst i et presset marked
  Dansk Outlet har skabt en fremgang på 21% i en tid, hvor den gennemsnitlige virksomhed i tøjbranchen er gået 1,2% tilbage.
 • +75.000 nye medlemmer
  Med hjælp fra WeMarket har Dansk Outlet skaffet mere end 75.000 nye medlemmer til deres kundeklub.
 • Øget kendskab til kæden
  Grundigt pressearbejde har bragt nyheder omkring kæden i lokalaviser landet over, og Google AdWords-annoncer med fokus på virksomhedens USPer giver flot afkast – hver måned.

“Vi får value for money – med det mener jeg, at det tætte samarbejde vi har, betyder, at vi kan reagere fra dag til dag, nærmest time til time. Vi ved altid, hvad vi har fået ud af de penge, vi investerer. Så vi er meget glade for samarbejdet med WeMarket.” – Jens Nørskov, Dansk Outlet; Co


En mere offensiv strategi

Da AUBO fik en VækstPartner hos WeMarket, ønskede de et bureau, der kunne håndtere digital markedsføring på andre platforme end Google. I dag varetager WeMarket alt fra Facebook til SEO, AdWords, pressemeddelelser og generel rådgivning.

 • 31% stigning i organisk trafik
  Med en målrettet og effektiv SEO-indsats er den organiske trafik til AUBOs hjemmeside steget med 31%.
 • 383% flere AdWords-annoncevisninger
  Vores AdWords-eksperter sørger for annoncetekster, der matcher kundernes søgninger, så AUBO altid dukker op i relevante søgeresultater.
 • 20% flere likes
  Med god rådgivning fra WeMarkets medarbejdere har AUBO oplevet en stigning på 20% i antallet af følgere på Facebook.

“Hos WeMarket finder man alle de kompetencer, man skal bruge, når man søger ekspertise inden for digital markedsføring. Intet bliver gjort halvt, og der bliver altid lavet konstruktiv opfølgning. Hos WeMarket er man i trygge hænder, og som et ekstra plus møder man kun glade og engagerede medarbejdere, der både er nemme at holde af og arbejde sammen med.” – Marlene Bertelsen, AUBO


Øget kendskab og større omsætning

Da samarbejdet indledtes med Flottegulve, var det primære fokus at brede kendskabet til virksomheden og herigennem øge deres salg. Efter at have fået en VækstPartner hos WeMarket ligger Flottegulve i dag i toppen af Googles søgeresultater, og deres omsætning fra Google AdWords er steget med hele 113%.

 • Øverst på Google
  Flottegulve ligger i toppen af søgeresultaterne på Google, og det betyder, at kendskabet til virksomheden er steget.
 • 113% stigning i AdWords-omsætning
  Med hjælp fra vores eksperter udnyttes Flottegulves AdWords-annoncer til fulde.
 • 23% flere annoncevisninger på Facebook
  Med en VækstPartner hos WeMarket får Flottegulve nu flere annoncevisninger for færre penge.

“At bruge WeMarket giver os en tryghed i, at der er styr på tingene, og vi oplever WeMarket som et firma, der sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde. Vi anbefaler gerne WeMarket. ” – Tommy, indehaver Flottegulve.dk

Sådan kommer du i gang..

Ingen virksomheder er ens, men fælles for de fleste er, at de sjældent har alle deres marketingaktiviteter samlet ét sted. Med en VækstPartner bliver det muligt, da din VækstPartner altid har det fulde overblik. Herunder er samarbejdet beskrevet:

Måned 1
Vi lægger en plan

I tæt dialog lægger vi en plan for indsatsen og vurderer hvilke platforme og budgetter, det giver bedst mening at anvende.

Måned 2
Vi eksekverer

Din VækstPartner sørger for, at produktionen i WeMarket kører efter en snor. Der arbejdes på højtryk med de forskellige platforme – alt sammen med planen for øje.

Måned 3
Vi følger op

Hver 3. måned mødes vi og måler på effekten af vores indsats. På samme møde planlægges opgaverne for de næste 3 måneder.

Sådan arbejder din VækstPartner

Med mere end 1000 kampagner og 200 forskellige kunder på samvittigheden,
har WeMarket den fornødne erfaring og viden til at skabe vækst i din virksomhed.
I fællesskab fordeler vi indsatsen, så du får mest muligt for dine penge!
Dansk Outlet
Sådan fordeles budgettet:

40%
SEO
20%
ADWORDS
20%
SOCIAL
20%
TRYKSAGER
Kylling & Co
Sådan fordeles budgettet:

20%
SEO
10%
NYHEDSBREVE
20%
ADWORDS
50%
SOCIAL

Kontakt os og få din egen vækstpartner

Ingen forespørgsel er for stor eller lille. Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan en vækstpartner også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74