OM WEMARKET
Den hemmelige ingrediens er vores værdier. Det er derfor, du skal vælge os.


SCROLL

Vi vil IKKE være de “dyre drenge”

Vi har et erklæret mål om, at vores kunder skal have fuld valuta for pengene. Udover at bestræbe os på at have en yderst konkurrencedygtig timepris, arbejder vi også dagligt på ikke blot at have den bedste service, men også på at være de dygtigste inden for vores felt.

Det virker måske ret paradoksalt både at være konkurrencedygtige på prisen OG de bedste i vores fag, men ikke desto mindre skal dette erklærede mål holde os skarpe hele tiden. Ingen skal vide mere end os – og hos WeMarket skal du have mest for pengene.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Her har vi ingen salgsklokke!

Hos WeMarket er vores eksisterende kunder vores vigtigste aktiv! Vores glade kunder er de bedste ambassadører vi kan få. Derfor måler vi løbende kundetilfredsheden i ikke-anonyme undersøgelser. Hvis man som kunde har konstruktive indvendinger, så tager vi action med det samme. Dét er i den positive feedback vi ringer med klokken og ikke når vi laver nysalg.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Saml din online markedsføring ét sted

Hos WeMarket kan du samle din online markedsføring ét sted, ligesom mere end 60 andre kunder har gjort – og så endda til en fast, lav pris. Vi varetager alle platforme og sørger for at dokumentere resultaterne, uanset om du skal skabe leads eller omsætning.

Vi ønsker et vedholdende og givtigt samarbejde med vores kunder, og derfor foretrækker vi at varetage markedsføringen på alle jeres digitale platforme. På den måde har vi hånd i hanke med alle jeres aktiviteter og budgetter, og som kunde behøver du kun ringe ét sted hen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Ingen overraskelser

Hos WeMarket kender du altid din udgift, da du selv bestemmer, hvor mange timer du ønsker, vi skal varetage din markedsføring for, hver måned.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Derfor er WeMarket din nye leverandør

Vi vækster altid med vores kunder og ikke på bekostning af. WeMarkets mission er nemlig at tilføre værdi til din virksomhed, som var det vores egen. Derfor.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Vi har ambitioner på dine vegne og vi vil gerne fortælle dig om dem!

Udfyld formularen og skriv lidt om dine ønsker og Jeres virksomhed. Så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Thomas Haurum, Vækstpartner
E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74