OM WEMARKET

Den hemmelige ingrediens er vores værdier. Det er derfor, du skal vælge os.

Hvis du kun skal læse én ting om WeMarket

WeMarket er ikke blot en produktionsvirksomhed, der ukritisk tager alle de ordrer ind, der kommer. Vi har et erklæret mål om, at vores kunder skal have mest mulig valuta for deres penge, og hvis ikke vi kan give dem det, siger vi pænt nej tak til opgaven.

Som kunde hos os får du ikke blot de bedste marketingkampagner, men også dedikeret, strategisk rådgivning, der sikrer, at du prioriterer dine midler rigtigt og dermed får mest muligt ud af din investering.

Vi kalder det for 0% bullshit og 100% effekt.

Vi vil ikke være de dyre drenge

Vi har et erklæret mål om, at vores kunder skal have fuld valuta for pengene. Udover at bestræbe os på at have en yderst konkurrencedygtig timepris, arbejder vi også dagligt på ikke blot at have den bedste service, men også på at være de dygtigste inden for vores felt.

Det virker måske ret paradoksalt både at være konkurrencedygtige på prisen OG de bedste i vores fag, men ikke desto mindre skal dette erklærede mål holde os skarpe hele tiden. Ingen skal vide mere end os – og hos WeMarket skal du have mest for pengene.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Danmarks bedste arbejdsplads

Hos WeMarket er vores vigtigste ressource vores kollegaer. Vi tror grundlæggende ikke på, at et bureau er stærkere end dets ansatte. Derfor arbejder vi på at være Danmarks bedste arbejdsplads. Dét skal være med til at sikre høj anciennitet og stor akkumuleret viden, som kommer vores kunder til gode. Til glæde og gavn for alle.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Vi vækster med vores kunder og ikke på bekostning af

Vi vækster altid med vores kunder og ikke på bekostning af vores kunder. WeMarkets mission er nemlig at tilføre værdi til din virksomhed, som var det vores egen. Derfor skal du vælge WeMarket.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Brænder du inde med et spørgsmål? Vi står klar til at svare 🙂

Ingen forespørgsel er for stor eller lille. Udfyld formularen. Så vender vil tilbage til dig hurtigst muligt. 

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74