WEMARKET
Vi løfter din markedsføring op i den digitale superliga!


SCROLL

Vi vil IKKE være de “dyre drenge”

Vi har et erklæret mål om, at vores kunder skal have fuld valuta for pengene. Udover at bestræbe os på at have en yderst konkurrencedygtig timepris, arbejder vi også dagligt på ikke blot at have den bedste service, men også på at være de dygtigste inden for vores felt.

Det virker måske ret paradoksalt både at være konkurrencedygtige på prisen OG de bedste i vores fag, men ikke desto mindre skal dette erklærede mål holde os skarpe hele tiden. Ingen skal vide mere end os – og hos WeMarket skal du have mest for pengene.

Ingen overraskelser

Hos WeMarket kender du altid din udgift, da du selv bestemmer, hvor mange timer du ønsker, vi skal varetage din markedsføring for, hver måned.

Saml din online markedsføring ét sted

Hos WeMarket kan du samle din online markedsføring ét sted, ligesom mere end 60 andre kunder har gjort – og så endda til en fast, lav pris. Vi varetager alle platforme og sørger for at dokumentere resultaterne, uanset om du skal skabe leads eller omsætning.

Vi ønsker et vedholdende og givtigt samarbejde med vores kunder, og derfor foretrækker vi at varetage markedsføringen på alle jeres digitale platforme. På den måde har vi hånd i hanke med alle jeres aktiviteter og budgetter, og som kunde behøver du kun ringe ét sted hen.

Hvad vil WeMarket

Mission:  Vi vil skabe den mest profitable markedsføring for vores kunder og være Danmarks bedste arbejdsplads.
Ambition: Vi vil være de bedste i vores fag – både på service og kvalitet.

Hvad skal WeMarket

Løfter: Kompromisløs service, positiv indflydelse, langsigtet fokus.
Værdier: Redelighed, ærlighed, hjælpsomhed, kvalitet, ansvarlighed.

Stiftelse

WeMarket ApS er stiftet 1 januar 2014.

9 ud af 10 vil gerne have et tilbud inden et møde. Vil du?

Udfyld formularen og skriv lidt om din virksomhed. Så vender vi tilbage med et oplæg til, hvordan vi har tænkt os at løfte din forretning op i den digitale superliga.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk