Wemarket
Vi løfter din markedsføring op i den digitale superliga!


SCROLL

Vi vil IKKE være de “dyre drenge”

Vi har et erklæret mål om, at vores kunder skal have fuld valuta for pengene. Udover at bestræbe os på at have en yderst konkurrencedygtig timepris, arbejder vi også dagligt på ikke blot at have den bedste service, men også på at være de dygtigste inden for vores felt.

Det virker måske ret paradoksalt både at være konkurrencedygtige på prisen OG de bedste i vores fag, men ikke desto mindre skal dette erklærede mål holde os skarpe hele tiden. Ingen skal vide mere end os – og hos WeMarket skal du have mest for pengene.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Her har vi ingen salgsklokke!

Hos WeMarket er vores eksisterende kunder vores vigtigste aktiv! Vores glade kunder er de bedste ambassadører vi kan få. Derfor måler vi løbende kundetilfredsheden i ikke-anonyme undersøgelser. Hvis man som kunde har konstruktive indvendinger, så tager vi action med det samme. Dét er i den positive feedback vi ringer med klokken og ikke når vi laver nysalg.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Saml din online markedsføring ét sted

Hos WeMarket kan du samle din online markedsføring ét sted, ligesom mere end 60 andre kunder har gjort – og så endda til en fast, lav pris. Vi varetager alle platforme og sørger for at dokumentere resultaterne, uanset om du skal skabe leads eller omsætning.

Vi ønsker et vedholdende og givtigt samarbejde med vores kunder, og derfor foretrækker vi at varetage markedsføringen på alle jeres digitale platforme. På den måde har vi hånd i hanke med alle jeres aktiviteter og budgetter, og som kunde behøver du kun ringe ét sted hen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Ingen overraskelser

Hos WeMarket kender du altid din udgift, da du selv bestemmer, hvor mange timer du ønsker, vi skal varetage din markedsføring for, hver måned.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Hvorfor er WeMarket det rigtige valg?

Gennem vores 4 kærneverdier er vores vision og mission at skabe den mest profitable markedsføring for vores kunder, samt at være Danmarks bedste arbejdsplads!

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

WeMarket vil…

Vision: Vi vil skabe det mest profitable VækstPartner-koncept, som dækker hele kundens salgs- og marketingaktiviteter.
Mission:
Vi vil tilføre værdi til kundens virksomhed, som var det vores egen og være Danamrks bedste arbejdsplads.

WeMarket skal…

Løfter: Kompromisløs service, positiv indflydelse, langsigtet fokus.
Værdier: Redelighed, ærlighed, hjælpsomhed, kvalitet, ansvarlighed.

WeMarket skal være Danmarks bedste arbejdsplads

Hos WeMarket har vi et erklæret mål om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

Det skal være en oplevelse at arbejde hos WeMarket. Derfor måler vi løbende på WeMarket’s arbejdslyst og udarbejder efterfølgende konkrete handlingsplaner, så vi proaktivt forbedrer vores arbejdslyst fra gang til gang.

9 ud af 10 vil gerne have et tilbud inden et møde. Vil du?

Udfyld formularen og skriv lidt om din virksomhed. Så vender vi tilbage med et oplæg til, hvordan vi har tænkt os at løfte din forretning op i den digitale superliga.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk