Lokal SEO – Bliv vist øverst i Google, når lokale kunder søger

Halvdelen af alle søgninger på Google er søgninger efter lokal information eller forretninger.

Synlige facader er ikke længere nok. Kampen om kunderne sker lokalt på Google.

For at gøre det lettere for de lokale at finde dig og søge dig frem online, kræver det en systematisk og strategisk tilgang med fokus på lokal SEO.

Med hjælp fra WeMarket og vores indgående viden om SEO, gør vi dig mere synlig i de lokale søgeresultater, så de potentielle kunder finder dig, når de søger efter dine services eller produkter.

Søgeordsanalyse

Når du kender de lokale søgeord, kan du optimere dit indhold og din SEO-strategi efter det

Søgemaskineoptimering

Med implementeringen af lokale søgeord på dit website og i lokale kampagner øger du synligheden og salget markant

Linkbuilding

Øg din ranking i lokale søgeresultater med links fra lokale kvalitetshjemmesider

Tekstforfatning

Velskrevne SEO-tekster med fokus på lokale søgefraser øger din rangering i søgeresultaterne

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

lokal marketing med WeMarket giver mest værdi for pengene

Hvad er lokal SEO?

Lokal SEO foregår på nøjagtig samme måde som ”almindelig SEO”. Forskellen er blot, at der er fokus på at optimere efter lokale søgeresultater. Har du derfor en frisørforretning i Kolding, giver det f.eks. god mening at optimere dit SEO-arbejde efter ”Frisør Kolding” i stedet for blot ”Frisør”, så du bliver synlig i søgeresultaterne, når de lokale gerne vil finde en frisør i din by.

For forretninger og virksomheder, der er meget afhængige af lokale kunder, giver det kun god mening at optimere efter lokale søgninger, da det kan øge antallet af kunder markant og dermed også salget og omsætningen. Med andre ord er du med lokal SEO synlig der, hvor kunderne leder efter dig.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Hvorfor er lokal SEO vigtig for din forretning?

Organiske søgninger på søgemaskiner som Google foregår ikke længere kun globalt og nationalt. I dag bruger forbrugerne også nettet til at foretage lokale søgninger helt ned på gadeniveau – og den tendens er stigende på grund af den øgede brug af mobile enheder. Når de lokale i dit nærområde derfor gerne vil klippes af en ny frisør eller finde frem til den bedste eller billigste elektriker, er det derfor vigtigt, at du er synlig der, hvor de søger efter din service. Hvis ikke du er det, går du potentielt glip af rigtig mange kunder hver eneste måned.

Derudover viser flere undersøgelser også, at søgninger lavet med en lokal hensigt er mere tilbøjelige til både at medføre besøg i butikken eller forretningen samt salg inden for samme dag sammenlignet med almindelige søgninger. Det forholder sig sådan, netop fordi det er søgninger, der efterspørger produkter eller services, som forbrugeren har brug for nu og her.

Opererer din virksomhed derfor primært lokalt og har den dermed også en geografisk afgrænset målgruppe, er der kun fordele i at igangsætte lokal SEO.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Sådan hjælper vi dig i gang med lokal SEO

Når vi hjælper dig med lokal SEO, gør vi det efter en skræddersyet lokal SEO-strategi. Den bliver udarbejdet på baggrund af en analyse af dit website og de ønsker til byer og områder, du gerne vil findes på. Ud fra dette udvikler vi en strategi, som giver dig mere synlighed i lokale søgninger.

Med i denne strategi er bl.a.:

Lokal søgeordsanalyse

Vi udarbejder en lokal søgeordsanalyse, når vi har fået et kendskab til din branche, din målgruppe og dit lokalområde. Ud fra søgeordsanalysen får du et overblik over, hvilke søgeord der er relevant for dig at implementere i dit SEO-arbejde med højere lokal synlighed til følge.

Google My Business

Google My Business er et meget relevant parameter inden for lokal SEO, da det hjælper kunder til at finde og kontakte dig meget nemmere. Det er et uundværligt værktøj, hvorfor vi gerne hjælper dig med at opsætte det korrekt.

On page optimering

Med søgeordene og søgefraserne fra søgeordsanalysen kommer vi med anbefalinger til optimering af dit tekstindhold og til oprettelsen af nye landingssider, så du opnår en større rangering og synlighed på lokale søgninger. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at udarbejde tekstindholdet og landingssiderne til de byer eller områder, du gerne vil rangere på, så du får den størst mulige effekt af arbejdet.

Lokal linkbuilding

For at få Google til at favorisere dit website i lokale søgninger, er det essentielt, at du får lavet lokal linkbuilding. Her linker andre hjemmesider med en lokal geografisk relevans til dit website, hvilket får Google til at vurdere, at du har viden og autoritet i din branche og dermed i højere grad viser dig under relevante lokale søgninger. Lokal linkbuilding kan være links fra lokale nyhedssider, blogs eller lokale guides. Det hjælper vi dig gerne med.

Der er meget arbejde i lokal SEO, men det betaler sig på den lange bane, da det giver din virksomhed øget online eksponering og flere kunder nu og på længere sigt.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Google er den nye telefonbog

Stort set alt foregår i dag online. Der er stort set ikke det, vi ikke forsøger at søge frem – om det så er, hvem der kan hjælpe med rottebekæmpelse, eller hvem man skal kontakte for at få ordnet den dryppende vandhane. Den fysiske telefonbog er derfor bogstaveligt talt taget af hylden og smidt i skraldespanden, og ind er Google og andre effektive søgemaskiner i stedet kommet.

Hos WeMarket synes vi derfor kun, det giver mere end god mening at arbejde med lokal SEO, når services eller produkter primært udbydes til lokale kunder, da det er der, virksomheder i dag bliver fundet som første del af købsrejsen. Vi ved, at vi kan hjælpe dig med at sikre, at du både bliver fundet, men at du også bliver både første og sidste del af den enkelte kundes købsrejse.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvad er lokal SEO?

Lokal SEO foregår på nøjagtig samme måde som ”almindelig SEO”. Forskellen er blot, at der er fokus på at optimere efter lokale søgeresultater.

Har du derfor en frisørforretning i Kolding, giver det f.eks. god mening at optimere dit SEO-arbejde efter ”Frisør Kolding” i stedet for blot ”Frisør”-

Hvorfor er lokal SEO vigtig for din forretning?

Organiske søgninger på søgemaskiner som Google foregår ikke længere kun globalt og nationalt. I dag bruger forbrugerne også nettet til at foretage lokale søgninger helt ned på gadeniveau – og den tendens er stigende på grund af den øgede brug af mobile enheder.