Professionel linkbuilding. Opnå de bedste Google placeringer.

En god og sund linkprofil resulterer ofte i de øverst placeringer på Google. Sammen strukturerer vi linkbuilding og PR arbejdet.

Toppen af Google er for de få. Heriblandt WeMarkets kunder.

Blandt Googles vigtigste parameter for hvordan de indekserer en hjemmeside og placerer den på specifikke Google søgninger, er mængden og kvaliteten af links til den pågældende hjemmeside.

Derfor er det ligeså vigtig, som det altid har været, at have synlig omtalte på nettet i form at tekst, billeder, video mv. som linker til dit website.

WeMarket hjælper med at strukturere indsatsen og få søsat initaitiver, som skal få andre aktører på nettet til at linke til din hjemmeside.

 

Strategiudvikling

Vi lægger en skræddersyet strategi og sikrer dig de bedste resultater i netop din branche

Off-page søgemaskineoptimering

Vi hjælper dig med at opnå en højere organisk rækkevidde

Outreach

Vi finder de stærkeste og mest relevante links til dit website

Tekstforfatning

Vores tekstforfattere hjælper med at skrive skarpe og gode linkbuildingtekster

Publicering

Vi sørger for hurtig publicering af dine linkbuildingtekster

Måling af resultater

Vi måler løbende effekten af linkbuilding med forskellige værktøjer.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er meget simpelt fortalt en SEO-taktik, der primært går ud på at få eksterne links til at pege på dit website. Der findes dog forskellige former for linkbuilding, som kan bruges forskelligt til at få dit website til at rangere højere.

De to mest benyttede er:

Intern linkbuilding

Intern linkbuilding guider dine besøgende rundt på dit website. Det sker i form af, at du linker fra en af dine sider til en af de andre sider, du har på websitet. Det skaber dermed et helt naturligt flow og fastholder dine besøgende i noget længere tid. Det har dog også en lille indvirkning på søgemaskineoptimering, da det fortæller Google, hvilke af dine landingssider, der er vigtigst

Ekstern linkbuilding

Ekstern linkbuilding er skabelsen af links fra andre hjemmesider til din egen. Den eksterne hjemmeside og indholdet i den tekst der linkes fra, skal dog være relevant for at give linket værdi. Det skal gerne være så relevant og sammenhængende som muligt, så besøgende bliver på dit website, når de klikker sig videre og ikke øjeblikkeligt forlader det. Dette vil nemlig svække din SEO i stedet. Værdi og relevans er derfor nøgleordet i ekstern linkbuilding.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Hvorfor er linkbuilding vigtigt?

For at opnå maksimal synlighed på søgemaskinerne, er det nødvendigt at få links fra andre hjemmesider. For når en anden hjemmeside linker til dit website, anser Google det som en anbefaling af dine produkter eller services. Da Google netop ønsker at give deres brugere den bedste oplevelse og dermed de mest præcise søgeresultater, vil Google automatisk placere dit website højere i søgeresultaterne, efterhånden som dit website får flere og flere anbefalinger.

Selvom du derfor måske allerede er godt i gang med at søgemaskineoptimere din hjemmeside eller website og også har et brugervenligt webdesign, er det altså ikke nok, hvis du vil ligge nr. 1 på Google. For at komme op på førstepladsen kræver det en stærk og naturlig sammensætning af links. Det er netop, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom godt fra start med en linkbuilding strategi

Linkbuilding bliver ikke gjort over natten. Det er en kontinuerlig proces, der både kræver fokus, tålmodighed, tid og ikke mindst en gennemtænkt strategi. For at sikre at du kommer godt i gang med linkbuilding, lægger vi en effektiv strategi, der er tilpasset dine mål og tendenserne i din branche. Sammen med de rette medier og publiceringsmuligheder sikrer vi, at du opnår de bedst mulige resultater.

I planlægningen af en strategi har vi fokus på følgende:

  • Afklaring af mål – I samarbejde med dig afklarer vi dine mål for linkbuilding
  • Konkurrentanalyse – Vi udarbejder en linkanalyse af dine nærmeste konkurrenter
  • Linkanalyse – Analyse af de links du allerede har
  • Planlægning og eksekvering – Når vi har analyseret din nuværende situation, påbegynder vi eksekveringen af den nye linkbuilding-strategi

Med fokus på dette sikrer vi et effektivt forbrug af dit budget og den største afkastningsgrad i form af høje søgeordspositioner, som giver dig mere organisk trafik.

On-page optimering giver linkbuilding større effekt  

For at komme godt fra start med linkbuilding kræver det ikke kun en god strategi. Det er også nødvendigt at se på, om dit website har behov for on-page optimeringer såsom tekst, billeder, hastighed, brugervenlighed, interne links, udgående links og meget mere. Når disse er optimeret, er der færre problemstillinger, der kan påvirke dine rangeringer på Google negativt – du vil derfor kunne mærke en betydeligt større effekt af linkbuilding.

Herudover ser vi naturligvis også på, hvilke off-page optimeringer, der sammen med linkbuilding kan hjælpe dit brand til at opnå en højere organisk rækkevidde.

Disse optimeringer kan være:

  • Social Media Marketing – Så du kan komme i kontakt med nye, potentielle kunder.
  • Gæsteblogindlæg – Som kan hjælpe dig med at dele din insider-viden og ekspertise og dermed opnå mere trafik til din hjemmeside
  • Pressearbejde – Vi hjælper dig med pressemeddelelser til fagblade, dagblade og lokalaviser
  • Reputation management– Indsamling og besvarelser af anmeldelser på Trustpilot og andre platforme
  • Oprettelse og optimering Google My Business– For at give dit brand mere synlighed på Google.

Linkbuilding går derfor hånd i hånd sammen med mange andre SEO-discipliner og sammen forstærker de hinandens effekt.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Vi skaffer stærke links med outreach

Det kræver et grundigt arbejde at skaffe relevante og stærke links til ens website. Dette kan vi hjælpe dig med, da vi har et stort netværk af forskellige medier og har kontakt til hjemmesider i alle brancher. Medierne består af hjemmesider og blogs af forskellige størrelser samt med forskellige domæneautoritet, så du får den mest naturlige og alsidige linkprofil.

Med os ved roret for outreach foretager vi rugbrødsarbejdet og sikrer, at du får flere og bedre links end dine konkurrenter, mens du høster effekten af arbejdet.

Hvilke typer links får du hos WeMarket?  

I arbejdet med linkbuilding findes der en række forskellige links, der kan bruges til opbygningen af en naturlig og stærk linkprofil, og som vi hjælper dig med at få:

Naturlige links

Dette er link du får, når du har publiceret engagerende indhold på din hjemmeside, som giver en værdi til andre, og som de har lyst til at linke til.

”Salg” af indhold for links

Sådan en type af link kaldes også for backlink og skabes, når du har lavet informativt indhold, der overbeviser andre relevante medier i branchen om at publicere det.

Netværkslinks og leverandørlinks 

Disse skabes gennem dit netværk fra samarbejdspartnere, kunder og leverandører. Dette hjælper vi dig med.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Effektiviser linkbuilding med tekstforfatning

Den tekstmæssige del af linkbuilding er vigtigt for processen, da teksterne sender signaler til både søgemaskiner og potentielle og eksisterende kunder. De skal derfor være velskrevne, relevante og indeholde de rette søgeord.

Vi har et stort netværk af både erfarne og professionelle tekstforfattere og kan derfor matche dig og din forretning med en tekstforfatter, der har stor forståelse for de skriftlige krav inden for SEO og for den branche, din virksomhed opererer i. Du kan derfor trygt overlade den skriftlige del af arbejdet med linkbuilding til os.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Vi publicerer med et kontinuerligt flow

Med et kontinuerligt flow af links til din hjemmeside får du mest muligt ud af din indsats med linkbuilding. Sammen med vores netværk af medier har vi udarbejdet en plan for vores linkbuilding flow, så du får artiklerne publiceret løbende.

Derudover er det vigtigt med et målrettet arbejde mod nye publiceringer fra relevante domæner, så du får kontinuerlig linkjuice til dit domæne. Ved et samarbejde med os skaber vi et system, der giver den rette balance mellem kvalitet og kvantitet. Det får dine søgeord til at rangere højere i søgemaskinerne med mere organisk trafik som resultat.

Bliv fundet lokalt og internationalt med linkbuilding

Hos WeMarket tænker vi både lokalt, nationalt og internationalt. Vil du derfor gerne rangere på søgeresultater i andre lande eller på specifikke lokale søgninger i dit nærområde, er dette også noget, vi hjælper dig med.

Det er meget forskellige discipliner som kræver forskellig opmærksomhed, da der kan være andre regler og forhold for linkbuilding i f.eks. England eller USA, end der er i Danmark.

Uanset hvor eller hvor bredt du ønsker at rangere herhjemme eller i udlandet, varetager vi arbejdet for dig, så du kan vækste alt imens, du passer din forretning.

Følg med i resultaterne af linkbuilding

Gennem hele processen kan du følge med i resultaterne gennem WeMarket Board. Det hjælper dig med at se den effekt, linkbuilding og andre markedsføringsaktiviteter har på dine søgeordspositioner, trafikken til din hjemmeside, din omsætning samt andre tal, der er vigtige for din forretning.

Udover at vise dig nøgletal såsom konverteringer og forbrug, viser WeMarket Board dig også altid din data i indeks og i realtid. På den måde sammenlignes der altid med samme periode sidste år for ikke at sammenligne pærer og æbler – valide data overskueligt serveret via ét login.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er meget simpelt fortalt en SEO-taktik, der primært går ud på at få eksterne links til at pege på dit website.

Hvorfor er linkbuilding vigtigt?

For at opnå maksimal synlighed på søgemaskinerne, er det nødvendigt at få links fra andre hjemmesider. For når en anden hjemmeside linker til dit website, anser Google det som en anbefaling af dine produkter eller services.