Hastighedsoptimering – Øg dit salg og rangering med lynhurtig loadtid

Undgå, at kunderne klikker sig videre til din konkurrent.

Hvorfor fokusere på hastighedsoptimering?

Et langsomt website er skadeligt for enhver online forretning, da det giver lavere trafik og mistet omsætning. En hurtig loadtid er derfor vigtigt for dit website, hvis du gerne vil undgå, at kunderne klikker sig videre til din konkurrent. Hos WeMarket er vi specialister i hastighedsoptimering og kan hjælpe dig til højere trafik, omsætning og rangeringer.

Konverteringsoptimering

Når brugerne ikke skal vente, forbliver købelysten intakt og konverteringsraten øges

Teknisk SEO

Hastighed er et af de vigtigste tekniske parametre for en bedre rangering i søgeresultaterne

Søgemaskineoptimering

Jo hurtigere et website er, jo bedre er det for sitets SEO

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Hvad er hastighedsoptimering?

Hastighedsoptimering går i sin enkelthed ud på at optimere den tid, det tager for en side på dit website om at loade. Når en kunde klikker sig ind på din hjemmeside via et link eller ønsker at navigere rundt på din hjemmeside, skal kunden vente et øjeblik, inden siden bliver vist. Dette er loadtiden og skal helst være så hurtig som overhovedet muligt, da du ellers risikerer at miste kunden, inden vedkommende har foretaget et køb eller kontaktet dig.

Når dit website bliver hastighedsoptimeret, skaber det en bedre brugeroplevelse, da der ingen ventetid er. Jo kortere tid en side tager om at loade – og helst ikke mere end 1 sekund – jo større chance er der for, at brugeren fastholdes på din hjemmeside og foretager sig en ønsket handling. Det sikrer en højere konverteringsrate og bedre tal på bundlinjen. 

Med hastighedsoptimering kan du altså få en hurtigere hjemmeside eller webshop. Det giver i sidste ende en bedre brugeroplevelse og en øget omsætning samt sikrer, at kunderne ikke klikker sig videre til konkurrenten, mens de venter.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Hvorfor er hastighedsoptimering vigtigt?

På internettet går det stærkt. Meget stærkt. For at fastholde interessen for den besøgende på dit website kræver det derfor ikke alene en knivskarp kommunikation, men også en lynhurtig loadtid.

Der er ingen, der har lyst til at vente på, at en side loader. Hastighedsoptimering er derfor et vigtigt og effektivt værktøj til at undgå et dårligt førstehåndsindtryk og til at sikre, at de besøgende fortsat har lyst til at klikke sig rundt på dit site, når de først er kommet ind. Det giver dig ikke kun nye kunder, men også en øget omsætning.

En forbedret loadtid på dit website har desuden også en positiv indvirkning på din rangering i søgeresultaterne, da Google favoriserer websites med hurtige loadtider – og det giver flere besøgende.​

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Hastighedsoptimering er altså vigtigt, fordi:

  • Du fastholder den besøgende og øger chancen for at konvertere vedkommende til en kunde. Når den besøgende bliver længere på dit site, har det også en positiv effekt for websitets rangering i søgeresultaterne.
  • Du får øget synlighed og mere trafik til din hjemmeside i takt med, at din rangering forbedres.
  • De besøgende får en bedre oplevelse af dit website, hvilket både øger troværdigheden og købelysten.
  • Du får en lavere afvisningsprocent. Når de besøgende bliver mødt af et hurtigt website, betyder det, at flere af dem kommer helt ind på hjemmesiden og får lyst til at klikke sig videre.

En hurtigere hjemmeside, forbedret placering i søgeresultaterne, øget trafik og flere kunder er altså, hvad du alt sammen kan få ved blot at lade WeMarket hastighedsoptimere dit website.

​Hastighedsoptimering hjemmeside

En hurtig hjemmeside har aldrig været vigtigere, end det er i dag, da ingen gider vente på sider, der aldrig loader. Derfor kan det hurtigt betale sig at hastighedsoptimere din hjemmeside, da du vil kunne mærke det direkte på bundlinjen.

Dette er også en af grundene til, at vi hos WeMarket har specialiseret os i hastighedsoptimering – for det en god investering, som nemt betaler sig tilbage. Det kan vi godt lide, da det skaber et forbedret grundlag for online succes for vores kunder.

Når vi hastighedsoptimerer din hjemmeside, går vi ind og kigger på den bagvedliggende kode, om billeder kan komprimeres, eller om der også skal en komprimering af databasen til for at øge loadtiden. Vi rydder så at sige op på dit website og fjerner al unødvendig støj, så dit website kan performe bedre, end det gør i dag.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Magento hastighedsoptimering

Et væsentligt parameter for at skabe salg i din Magento webshop er en hurtig loadtid både på desktop og på mobil. Med hastighedsoptimering kan vi sætte speed på din webshop og få den til at performe bedre, end den gør i dag.

I en teknisk analyse går vi ind og identificerer de problemstillinger, der påvirker din webshops loadtid og performance og fremlægger herefter de tiltag, som vi ved, vil gøre brugeroplevelsen bedre og købsrejsen kortere for dine besøgende. For det kan være noget så simpelt som hastigheden på din webshop, der er kilden til en konvertering – og det skal du naturligvis ikke gå glip af.

Når du vælger WeMarket til at hastighedsoptimere din Magento webshop, kan du koncentrere dig om andre ting i forretningen, da vi har den erfaring og viden, der skal til for at give dig en webshop, der loader som aldrig før.

WordPress hastighedsoptimering

Hos WeMarket oplever vi, at mange WordPress hjemmesider har udfordringer med loadtiden. Dette skyldes især plugins, da mange af dem ofte er komplekse og dermed kræver mange ressourcer. Det påvirker loadtiden negativt.

Men, antallet af plugins har også en indvirkning på loadtiden på din hjemmeside. For har du f.eks. 15 eller flere aktive plugins, er der brug for mange ressourcer – og får du ikke udført en hastighedsoptimering af din hjemmeside og gennemgået behovet for de anvendte plugins, vil det resultere i en langsom hjemmeside med et faldende besøgstal og en højere afvisningsrate til følge.

Med en WordPress hastighedsoptimering hos WeMarket går vi ind og analyserer, hvor vi kan sætte ind på din hjemmeside, så du kan tilbyde dine besøgende en hjemmeside, der loader lynhurtigt og leder dem den rette vej i købsprocessen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74