Flere følgere, leads eller omsætning. Vores opskrift virker!

Med hundredevis af Social Media cases i bagagen kan du trygt få vores hjælp, så vi i fællesskab kan lave den perfekte ret!

Sociale medier er blevet en kompleks affære. Vi hjælper med at sætte retning og vælge rigtigt. 

Om du allerede er i gang og ikke får nok ud af din indsats på sociale medier eller om du skal til at i gang, så kan du rolig stole på os, når det gælder sociale medier.

WeMarket var blandt de første i Danmark til at annoncere på sociale medier og vi har således hundredevis af cases og erfaringer i bagagen.

Instagram annoncering

Øg kendskabet hos din målgruppe på et af de største sociale medier.

YouTube annoncering

Skab større kendskab til dit brand med annoncer på verdens andenstørste søgemaskine

LinkedIn annoncering

Få B2B leads og salg med den rette strategi

Snapchat annoncering

Fang opmærksomheden hos de unge

Facebook annoncering

Vækst din forretning på verdens førende sociale medie

TikTok annoncering

Vi hjælper med at fange interessen hos de unge på det nyeste sociale medie

Pinterest annoncering

Boost dit salg af produkter gennem inspirerende annoncer

Markedsføring på sociale medier – derfor er det vigtigt

Dine kunder er på sociale medier hver dag. Ofte flere gange om dagen. Derfor er det ikke længere bare en god ide at være til stede på sociale medier, men en nødvendig del af din digitale marketingsstrategi, da det giver dig mulighed for at øge kendskabet markant til din forretning.

Men, det er også fornuftigt at investere tid og penge i social media marketing, da der er en stærk sammenhæng mellem danskernes forbrug af sociale medier og online shopping. Griber du derfor markedsføring på sociale medier korrekt an, får du en effektiv salgs-driver til din forretning.

Hos WeMarket har vi et team af skarpe SoMe-eksperter, der gennem datadrevet analyse og masser af ekspertise, kan hjælpe dig og din forretning med at vækste gennem sociale medier.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få flere kunder med Social Media Marketing nu!

Vi laver tilpassede kampagner til Facebook, Instragram, LinkedIn m.v., hvor vi konverterer dine besøgende til nye kunder.

Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

B2B markedsføring i sociale medier

Markedsføring på sociale medier er et vigtigt og effektivt værktøj for alle typer af virksomheder, der forstår at bruge det og udnytte de muligheder, der er. Det gælder også for B2B-virksomheder som din, da brugerne er alt lige fra den studerende på universitet til direktøren i netop den virksomhed, du gerne vil sælge til. Med andre ord: din målgruppe er også aktive på sociale medier.

Alt det kræver for at få succes med markedsføring på sociale medier, er en fast social media marketing strategi, der tager afsæt i en grundig analyse af dine data, din virksomhed og ikke mindst din målgruppe – og ikke mindst at du er til stede på de rette sociale medier.

Det er netop, hvad vi gør hos WeMarket. Når først grundlaget og strategien er på plads, hjælper vi dig fra strategi til eksekvering, så du opnår resultater med det samme. Herefter optimerer vi løbende, så du altid får det størst mulige afkast ud af dit markedsføringsbudget.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Fordele og ulemper ved markedsføring på sociale medier

Markedsføring på sociale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn med flere rummer rigtig mange og gode muligheder for dig og din virksomhed, men giver dig først og fremmest mulighed for at markedsføre dig for eksisterende og potentielle kunder.

Men som med så mange markedsføringsaktiviteter, er der naturligvis både fordele og ulemper forbundet med det.

Fordele:

  • Du er der, hvor dine kunder er
  • Du kan kommunikere og interagere mere direkte med din målgruppe
  • Du kan styrke dine organiske rækkevidde
  • Du kan ramme din målgruppe meget præcist med avancerede målretningsmuligheder
  • Der er mange gode og spændende annonceformater
  • Med det rette og kreative indhold kan du nå ud til mange for et forholdsvist lille budget.

Ulemper ved Social Media Marketing:

  • Indholdet skal tilpasses platformens algoritme
  • Regler skal overholdes i kampagner og annoncer
  • Annoncer kan lukkes ned, hvis platformen er kritisk overfor indholdet

Hos WeMarket sørger vi for at sætte dig nøje ind i de fordele og eventuelle ulemper, der er ved at gå i gang med social media marketing for netop dig og din virksomhed. Vi er dog meget skarpe på markedsføring på sociale medier og ved derfor, hvordan vi får dine annoncer, kampagner og andet indhold til at performe bedst muligt.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få hjælp til en strategi på sociale medier, der skaber trafik og salg

En målrettet strategi er afgørende, hvis Facebook, Instagram, LinkedIn eller TikTok skal sætte godt gang i din digitale marketingsindsats. Det er derfor nødvendigt med en plan for, hvor du skal være synlig og hvorfor, du smider hvad op på de sociale medier. Det sikrer, at din kommunikation og dine budskaber ikke drukner og bliver forbigået af din målgruppe.

Hos WeMarket hjælper vi dig med at finde ind til en konkret målsætning, hvilke sociale medier du skal være synlig på, hvad du skal kommunikere og meget andet, som er vigtigt for, at du opnår leads og salg gennem sociale medier.

Det er en kunst uden lige og kræver, at vi og du holder tungen lige i munden for at ramme plet. Men, med vores erfaring, ekspertise og meget kompetente team af SoMe-eksperter, kan du være sikker på, at vi sørger for, at dine mål bliver nået.

Skal vi vækste din forretning på sociale medier?

Hos WeMarket ved vi, hvor altafgørende social media marketing kan være for din forretning. Vi gør selv brug af sociale medier og er derfor med helt fremme, når det gælder tendenser, algoritmer og meget andet, som kan gøre det til en udfordring selv at stå med markedsføring på sociale medier.

Det vigtigste for os er, at du får succes på sociale medier. Vi indleder derfor et tæt og konstruktivt samarbejde, hvor der er plads til både dig, din forretning og os, og hvor vi lytter til det, du gerne vil opnå. Det er blandt andet, hvad du kan forvente dig af at lade os stå for dit sociale media marketing.

Vi er eksperter og vil meget gerne vise dig, at vi er det. Derfor kan du også altid følge med i, hvordan dine kampagner og annoncer klarer sig, så du har fuld indsigt i, hvor dine markedsføringskroner bliver brugt, og hvad du helt konkret får ud af dem.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvorfor er Social Media Marketing vigtigt?

Dine kunder er på sociale medier hver dag. Ofte flere gange om dagen. Derfor er det ikke længere bare en god ide at være til stede på sociale medier, men en nødvendig del af din digitale marketingsstrategi, da det giver dig mulighed for at øge kendskabet markant til din forretning.

Hvad er fordelene ved Social Media Marketing?

Der er mange fordele - blandt andet:

1) Du er der, hvor dine kunder er
2) Du kan kommunikere og interagere mere direkte med din målgruppe
3) Du kan styrke dine organiske rækkevidde