TikTok annoncering – Få eksponering på det nyeste sociale medie

Er din målgruppe ung, bør du være til stede på TikTok!

TikTok annoncering med WeMarket

Er din målgruppe ung, bør du være til stede på TikTok. For det nye sociale medier vokser eksplosivt blandt unge mennesker, hvilket giver mulighed for at øge kendskabsgraden til dig og din virksomhed betragteligt. Gennem TikTok annoncering kan du ramme nye, potentielle og eksisterende kunder – og hos WeMarket ved vi hvordan.

Instagram annoncering

Vi opsætter dine annoncer, så de rammer plet på målgruppen.

Snapchat annoncering

Med vores ekspertise kan du effektivt ramme en købekraftig målgruppe.

YouTube annoncering

Vi hjælper dig med at udnytte det kæmpe potentiale, der er i annoncering på YouTube.

TikTok Ads

Selvom TikTok først blev lanceret i Danmark i slutningen af marts 2020, er det nye sociale medie eksploderet og har nu 500 millioner aktive brugere på verdensplan – mange unge danskere og flere danske kendisser er også hoppet derover og bruger det aktivt. Det er derfor et socialt medie, som ikke bør overses eller ignoreres i din markedsføringsstrategi.

På TikTok er der mulighed for følgende ads, som alle har det tilfælles, at der skal tænkes ud af boksen for at fange brugernes opmærksomhed:

  • In Feed Ad
  • Brand Takeover
  • Hashtag Challenge
  • Top View
  • Branded Lenses

Med TikTok er der derfor et enormt potentiale for dig og andre virksomheder, der gerne vil i gang med TikTok annoncering. Fordi der ikke har været åbnet op for annoncering før nu, er der heller ikke en særlig høj konkurrence blandt danske annoncører og virksomheder, som man blandt andet ser på Instagram og Facebook. Du kan derfor komme i gang med TikTok annoncering for et relativt lavt markedsføringsbudget og differentiere dig fra dine konkurrenter.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Ram din målgruppe hvor de er!

TikTok er et medie i fuld fart fremad. Henvender dine produkter eller løsninger til det unge segment – så hjælper vi med at spred dit budskab hos de unge!

Søren Orluf, Vækstpartner

E-mail: so@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

TikTok for business

Når du skal i gang med TikTok for business, som giver dig mulighed for at annoncere på det sociale medie, er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du bedst muligt fanger målgruppen. Langt størstedelen er unge mennesker, hvorfor der skal tænkes i humor, underholdende baggrundsmusik og andre kreative videopåfund, der giver målgruppen lyst til at se din video og klikke sig videre fra den.

Hvordan du får succes med TikTok for business, ved vi rigtig meget om, og hjælper dig derfor godt i gang, så du rammer målgruppen med det samme.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få succes med TikTok annoncering med WeMarket som TikTok partner

For at få succes med TikTok annoncering kræver det en ordentlig segmentering. Vi arbejder til dagligt med segmentering for vores kunder og kan derfor hjælpe dig med at sætte annoncerne korrekt op og løbende optimere dem, så annoncerne bliver vist til brugere, der rent faktisk kunne have interesse for din virksomhed og dine produkter eller services.

Med os som TikTok partner får du et fuldstændigt indblik i, hvordan dine annoncer klarer sig, og hvor der kan sættes ind for at optimere dem yderligere, så du får et større afkast eller bedre når dine mål.

Processen sker i et tæt samarbejde med dig med en konstruktiv og personlig dialog. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at lade os hjælpe dig i gang på et af de hurtigst voksende og mest populære sociale medier.

TikTok Pro badge

Hos WeMarket gør vi en dyd ud af at være up-to-date med de nyeste tendenser og muligheder, som TikTok har at byde på. 

TikTok har et stort potentiale, og derfor arbejder vi også tæt sammen med den nordiske afdeling hos TikTok for at løfte både omsætning, engagement og branding for endnu flere danske virksomheder på platformen. 

Gennem vores tætte samarbejde og gennemførte kurser, har vi fået tildelt vores TikTok Pro badge.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74