Instagram annoncering – Nå ud til nye kunder

WeMarket arbejder strategisk med Instagram annoncering i de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark og udland, og vores kunder opnår altid de bedste resultater.

Instagram annoncering med WeMarket

For at skabe genkendelighed og en større købergruppe, er du nødt til at være der, hvor din målgruppe er. Instagram er en af de største sociale medier i Danmark, og det er stadigt voksende. Der er et kæmpe potentiale for at engagere med nye kunder – men det kræver den rette tilgang og opsætning. WeMarket er eksperter i Instagram og hjælper dig derfor godt i gang fra første spadestik.

Facebook annoncering

Sammen med Instagram annoncering kan du nå ud til mange og øge kendskabet markant. 

Pinterest annoncering

Få mere direkte salg med annoncer på Pinterest.

Snapchat annoncering

Nå ud til de unge med kreative og fængende annoncer.

Instagram Stories

Instagram markedsføring

Instagram er en af de helt store spillere, når det kommer til annonceringsstrategier på sociale medier. Det er nemlig ikke til at ignorere eller overse, da det ikke alene er et af de største sociale medier i Danmark – det engagerer også tusindvis af brugere hver eneste dag. Netop af denne grund bør du stærkt overveje Instagram annoncering som en del af din markedsføringsstrategi, da du kan opnå gode og stærke resultater.

Det fantastiske ved Instagram er, at det giver dig som virksomhed mulighed for at fortælle din historie gennem videoer og billeder – og det kan du aktivt benytte og udnytte i din Instagram annoncering til at engagere nuværende og potentielle kunder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Nå ud til din målgruppe med Instagram

Vi skaffer nye følgere, engagerer dem og tiltrækker flere besøgende ind til din hjemmeside. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Instagram promovering

Med en virksomhedsprofil på Instagram er det muligt at promovere opslag, som du gerne vil have en større rækkevidde på, end hvad algoritmerne giver dig mulighed for. Det er et smart og meget effektivt værktøj, da du kan opsætte målgruppe, budget, forretningsmål og meget andet.

Men, hvis det skal have en effekt, og du ikke skal spilde dine annoncekroner, skal promoveringen sættes meget nøje op. Hvordan det gøres, ved vi alt om og hjælper dig med.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Instagram influencer marketing

Instagram influencer marketing er et område, der hele tiden vokser sig større. Vil du gerne have dine produkter ud til en større del af din målgruppe, kan du benytte influencere til at hjælpe dig med dette.

Det er en helt anden form for annoncering, men giver dig som virksomhed mulighed for at nå ud til et meget større publikum ved valg af de rette influencere. Vi beskæftiger os med dette hos WeMarket og kan derfor sikre, at det forløber på en måde, der tilfredsstiller begge parter, og som giver dig resultater.

Få den rette strategi med os som Instagram bureau

Hos WeMarket elsker vi sociale medier og de muligheder, de giver for vores kunder. Vi har derfor dykket godt og grundigt ned i alt, hvad der er at vide om Instagram annoncering og dynamikkerne bag, så vi kan hjælpe dig med at give din instagram annoncering den bedst mulige effekt.

For at komme dertil lægger vi en strategi i samarbejde med dig, der tager udgangspunkt i de mål, du gerne vil opnå med annonceringen. Herefter dykker vi ned i målretning, segmentering og målgruppen, så annoncen ikke kun kommer til at stå knivskarpt, men også rammer brugere, der kunne have en interesse for det produkt eller de ydelser, din virksomhed tilbyder. Det er et stort arbejde – men med os ved roret får du gode resultater ud af det.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74