Instagram annoncering – Ram dine kunder, der hvor de er

WeMarket arbejder strategisk og taktisk med Instagram annoncering i nogle af de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark.

Instagram annoncering med WeMarket

Når du annoncerer på de sociale medier, er du naturligvis nødt til at være der, hvor din målgruppe er. Og med knap 2 mio. danske brugere er Instagram et af de største sociale medier i Danmark – så sandsynligheden for at kunne ramme din målgruppe er stor. Instagram giver et kæmpe potentiale for at engagere med forbrugeren, mens de allerede er klar til at blive inspireret – men det kræver den helt rette tilgang, annoncevalg og opsætning. Hos WeMarket hjælper vi mange forskellige kunder med alt fra analyse på målgruppe og vurdering af budgetter til stærke tekster og de helt rigtige kreativer.

Facebook annoncering

Sammen med Instagram annoncering kan du nå ud til mange og øge kendskabet markant.

Pinterest annoncering

Få mere direkte salg med annoncer på Pinterest.

Snapchat annoncering

Nå ud til de unge med kreative og fængende annoncer.

Instagram Stories

Instagram markedsføring

Instagram er en af de helt store spillere, når det kommer til annonceringsstrategier på sociale medier. Instagram er ejet af Facebook og der er derfor en del nyttige synergier, man kan implementere i sin markedsføring. Trods de stærke bånd, samme annonceringsplatform og rimelig velfungerende synergi, er der dog forskelle på de to sociale medier. I modsætning til Facebook er Instagram nemlig primært et visuelt medie, med henblik på at inspirere brugerne og fortælle historier igennem billede eller video. Annoncer med teksten som det forklarende element, som vil fungere godt på Facebook, vil være mindre fordelagtigt på Instagram, specielt hvis der er tale om annoncering i stories.

 

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Nå ud til din målgruppe med Instagram

Vi skaffer nye følgere, engagerer dem og tiltrækker flere besøgende ind til din hjemmeside. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Instagram promovering

Med en virksomhedsprofil på Instagram er det muligt at promovere opslag, som du gerne vil have en større rækkevidde på, end hvad algoritmerne giver dig mulighed for. Det er et smart og meget effektivt værktøj, da du kan opsætte målgruppe, budget, forretningsmål og meget andet.

Men, hvis det skal have en effekt, og du ikke skal spilde dine annoncekroner, skal promoveringen sættes meget nøje op. Hvordan det gøres, ved vi alt om og hjælper dig med.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Instagram influencer marketing

Instagram influencer marketing er et område, der hele tiden vokser sig større. Vil du gerne have dine produkter ud til en større del af din målgruppe, kan du benytte influencere til at hjælpe dig med dette.

Det er en helt anden form for annoncering, men giver dig som virksomhed mulighed for at nå ud til et meget større publikum ved valg af de rette influencere. Vi beskæftiger os med dette hos WeMarket og kan derfor sikre, at det forløber på en måde, der tilfredsstiller begge parter, og som giver dig resultater.

Få den rette strategi med os som Instagram bureau

Hos WeMarket elsker vi sociale medier og de muligheder, de giver for vores kunder. Vi har derfor dykket godt og grundigt ned i alt, hvad der er at vide om Instagram annoncering og dynamikkerne bag, så vi kan hjælpe dig med at give din instagram annoncering den bedst mulige effekt.

For at komme dertil lægger vi en strategi i samarbejde med dig, der tager udgangspunkt i de mål, du gerne vil opnå med annonceringen. Herefter dykker vi ned i målretning, segmentering og målgruppen, så annoncen ikke kun kommer til at stå knivskarpt, men også rammer brugere, der kunne have en interesse for det produkt eller de ydelser, din virksomhed tilbyder. Det er et stort arbejde – men med os ved roret får du gode resultater ud af det.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvorfor annoncere på Instagram?

Instagram giver et kæmpe potentiale for at engagere med forbrugeren, mens de allerede er klar til at blive inspireret – men det kræver den helt rette tilgang, annoncevalg og opsætning.

Hvad er Instagram Influencer Marketing?

Instagram influencer marketing er et område, der hele tiden vokser sig større. Vil du gerne have dine produkter ud til en større del af din målgruppe, kan du benytte influencere til at hjælpe dig med dette.