Snapchat annoncering – Opnå synlighed blandt de unge

Vil du ramme de unge med dine produkter og ydelser?

Ram den unge målgruppe med Snapchat annoncering

Vil du gerne ramme de unge med dine produkter eller ydelser? Så bør du straks overveje snapchat annoncering, da mediet er populært og hurtigt voksende. Med kreative og segmenterede annoncer kan du skabe interesse hos nye og potentielle kunder – og det hjælper vi dig med.

TikTok annoncering

Kom i gang med annoncering på det nye og populære sociale medie.

Instagram annoncering

Engager din målgruppe med visuelt flotte annoncer.

YouTube annoncering

Vi hjælper dig med at ramme den rette målgruppe på verdens andenstørste søgemaskine.

Kom billigt i gang med Snapchat markedsføring

En lav CPM-pris er ønskescenariet for enhver virksomhed uanset budget. Det kan du få med Snapchat takket være en lækker cocktail bestående af auktionsbaseret prissætning og et lavt antal af annoncører. Ønsker du derfor at ramme den unge målgruppe, er Snapchat et særdeles godt valg af marketingkanal set med økonomiske briller på, som du bør smide nogle annoncekroner efter.

Faktisk er Snapchat et af de både online og offline medier, der har en af de absolut laveste kontaktpriser. Det kan ikke ignoreres, da du kan opnå en høj eksponering for et lavt markedsføringsbudget.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Nå ud til din målgruppe med Snapchat

Vi engagerer din målgruppe og tiltrækker flere besøgende ind til din hjemmeside. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Snapchat Ads

Snapchat er et veletableret og populært socialt medie blandt især unge mennesker. Særligt de seneste år har Snapchat oplevet en stor vækst, hvilket har resulteret i, at de nu har 158 millioner aktive brugere om dagen, der deler hele 2,5 milliarder snaps – hver eneste dag vel og mærke.

Snapchat er også populært blandt unge i Danmark, hvoraf 87% i målgruppen 16 – 24 år bruger Snapchat hver dag eller flere gange ugentligt. Det gør det særdeles attraktivt for dig som virksomhed at annoncere på mediet, hvis dette er din målgruppe.

Som virksomhed har du mulighed for at annoncere i Snapchat Stories med små videoklip, der dukker op mellem de stories, som brugerne lægger op. Det kræver kreativitet og opfindsomhed for at fange brugernes opmærksomhed. Men, er du i stand til dette, og at segmentere korrekt, kan mediet være meget effektivt og profitabelt for din virksomhed, da mange brugere hver dag vil blive eksponeret for dine annoncer.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Snapchat for business

Takket være Snapchat for business og den intuitive brugergrænseflade er det som virksomhed nemt at komme i gang med at opsætte annoncer og segmentering. Når du kaster dig ud i Snapchat annoncering skal du være opmærksom på, at det er et meget anderledes medie end Meta (tidl. Facebook), og at det kræver en anden kreativ tilgang for at fange opmærksomheden og give dem lyst til at klikke sig videre.

Vi har længe arbejdet med Snapchat annoncering og ved derfor, hvilke knapper der skal trykkes på for at få succes med mediet. Vi hjælper dig derfor gerne godt i gang.

Kom godt i gang med os som Snapchat partner

Når vi hjælper dig og din virksomhed med Snapchat annoncering, sørger vi først for at afstemme målsætninger og at sætte os nøje ind i din målgruppe. Det sikrer, at målgruppen matcher med segmenteringsmulighederne, og at vi også kan segmentere bedst muligt, så dine annoncer og kampagner opnår mest muligt brand awareness og direkte salg.  

Med os ved roret for Snapchat annoncering har du altid indblik i, hvordan annoncerne klarer sig, og om de bør optimeres efter sæsoner, begivenheder med mere, så de rammer bedre og giver dig bedre mulighed for at opnå dine mål.

Det sker alt sammen med en personlig dialog og et tæt samarbejde, da det giver det bedste udgangspunkt for at hjælpe dig til succes med annoncering på Snapchat.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvor dyrt er det at annoncere på Snapchat?

Faktisk er Snapchat et af de både online og offline medier, der har en af de absolut laveste kontaktpriser. Det kan ikke ignoreres, da du kan opnå en høj eksponering for et lavt markedsføringsbudget.

Hvad er Snapchat Ads?

Som virksomhed har du mulighed for at annoncere i Snapchat Stories med små videoklip, der dukker op mellem de stories, som brugerne lægger op. Det kræver kreativitet og opfindsomhed for at fange brugernes opmærksomhed.