LinkedIn annoncering – Dine B2B kunder venter på dig.. 

Det handler ikke mængden af leads, men om kvalitet af leads.
Lad os sammen finde de mest værdifulde. 

Bliv synlig i feedet – og byd nye leads velkommen

En god strategi for LinkedIn-Annoncering kan skaffe dig foden indenfor hos nye erhvervskunder og nye kollegaer.

Opskriften er kompleks. Du skal være skarp i både budskaber og målgruppesegmentering.  

Vi hjælper dig i mål med det hele, og sikrer dig en vellykket indsats.
Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. 

Facebook annoncering

Virksomhedsejere er også på Facebook, og dem kan vi hjælpe dig med at ramme.

Instagram annoncering

Din målgruppe har også brug for at koble fra – og så er de her.

YouTube annoncering

Sig det med video. Den personlige relation skaber salg. 

LinkedIn-markedsføring – derfor virker det

LinkedIn er hele verdens professionelle offentlighed, og mulighederne er mange, når det kommer til annoncering. Dine kunder er helt sikkert til stede på platformen, og deres tanker og opmærksomhed er i et eller andet omfang rettet mod forretning. Derfor bør LinkedIn være et vigtigt ben i B2B-virksomheders marketingstrategi.

LinkedIn skiller sig på mange måder ud fra de andre sociale medier, men når det kommer til annoncering, ligner det de andre. Det er nemlig muligt at målrette indsatsen med høj præcision, så du rammer med stor relevans – og får fuld valuta for pengene.

Vi skræddersyr din strategi ud fra gennemprøvede metoder, og vi rammer dine kunder via valide data og solide indsigter.

Lad os finde dine kunder på LinkedIn

Vi går grundigt og helhjertet til værks, når vi lægger din LinkedIn-strategi, og det kommer du til at kunne se på alle parametre. Vi skaffer nye følgere, vi finder nye leads, vi engagerer dit publikum, og vi får flere kunder i butikken. Vores arbejde kan ses på bundlinjen, og vi står klar til at se på din.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  LinkedIn-annoncering og de fyrretyve tilgange

  Hvis din annoncering på LinkedIn skal give mening og ikke mindst udbytte, kræver det en god annoncestruktur og et trænet blik på annoncetyperne. Det er nemlig ikke alle LinkedIns tilbud, der giver lige god mening for alle virksomheder, og da platformen er relativt dyr at annoncere på, bør du undgå alt for mange vådeskud.

  LinkedIn tilbyder disse annonceringsmuligheder:

  Hvad der giver mest mening for dig, afhænger af dit produkt, din målgruppe og selvfølgelig dit budget, for LinkedIn-annonceringen skal naturligvis tænkes ind i den større marketingstrategi. Med os i dit ringhjørne er du sikker på, at vi får lagt indsatsen dér, hvor den virkelig tæller.

  InMail – Kom i audiens hos din kunde

  En sponsoreret besked direkte i din modtagers chat-indbakke. LinkedIn InMail er én af de mest oversete annonceringsmuligheder i dansk markedsføring, hvis du spørger os. Det er enestående chance for at få enetid med din modtager, og du slipper til for at skulle konkurrere med al støjen i feedet.

  Til gengæld er du kommet i audiens hos kejseren, og du skal lynhurtigt og knivskarpt gøre det helt klart, hvad du kan tilbyde din modtager. InMails skal være skræddersyet, og det er en disciplin, der er svær at mestre. Det er ofte en balancegang mellem at vække interesse og at komme til sagen, og der er mange veje at gå. Vi kender de fleste, og vi står klar til at klemme dig ind i dine kommende kunders indbakke.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  LinkedIn Premium er et vigtigt værktøj

  Hvis du skal arbejde i dybden og professionelt med platformen, anbefaler vi, at du opgraderer til LinkedIn Premium. Den gratis version sætter nemlig nogle klare begrænsninger, når det kommer til annoncering. Med Premium får du mange fordele – og ikke mindst mulighed for at annoncere med InMail. Et ekstremt effektivt marketingredskab.

  LinkedIn Premium giver også nogle andre muligheder, når det kommer til netværk og lead-generering. Vi ved, hvornår LinkedIn Premium kan svare sig – og vi ved, når det næsten er et krav. Vi står klar til at rådgive dig om abonnementets mange muligheder.

  Læg en LinkedIn-strategi, der lokker solide leads til

  LinkedIn-leads er værdifulde for dig, og det ved platformen godt. Derfor koster det også markant mere at annoncere ordentligt hér, end det gør på de andre sociale medier. Du skal være ekstremt skarp, hvis du skal have fuld valuta for pengene.

  Én ting er, at du skal ramme rigtigt i din segmentering, noget andet er, at du skal ramme dine kommende kunder med det rette budskab. Konkurrencen om dine kunders opmærksomhed er hård – og konkurrenterne er knivskarpe. Næsten al kommunikation og interaktion på LinkedIn handler nemlig i et eller andet omfang om salg og markedsføring – af karrierer, produkter og arbejdspladser. Kvaliteten af indlæg fra både personer og virksomheder er høj, og du skal lægge dig i selen, hvis du både skal fremstå spændende, kompetent og troværdig.

  Vi har stor erfaring i at lykkes på LinkedIn, og sammen med dig skræddersyr vi en strategi, der lander dig de rette leads.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  Vi er i mål, når vi (næsten) er blevet overflødige

  Når vi lægger en strategi for din virksomhed, gør vi det sammen. Det er din virkelighed og dine ambitioner, der må og skal være afsættet – ellers når vi aldrig i mål. I Wemarket tager vi gerne styring i starten, men LinkedIn-annoncering er ikke en opgave, du blindt kan outsource. Det er platformen simpelthen for relationsbåren til.

  Det er nemlig i din virksomhed, at din LinkedIn-markedsføring på længere sigt skal ligge, og vi arbejder målrettet med at ruste dig og dine medarbejdere til at få mest muligt ud af LinkedIn. I starten afstemmer vi alle træk og annoncer med dig, og med tiden skulle det gerne forholde sig omvendt – så vi i højere grad rådgiver end eksekverer. Selvom vi naturligvis fortsat kan levere, hvad du skal bruge.

  Det er en svær platform at blive fortrolig med, men vi har masser af erfaring og ekspertise at dele ud af.

  Kontakt os, og lad os komme godt i gang med din LinkedIn-annoncering.

  Lad os tage en snak

  Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

  71 99 34 74

  Hvorfor virker LinkedIn annoncering?

  LinkedIn er hele verdens professionelle offentlighed, og mulighederne er mange, når det kommer til annoncering. Dine kunder er helt sikkert til stede på platformen, og deres tanker og opmærksomhed er i et eller andet omfang rettet mod forretning. Derfor bør LinkedIn være et vigtigt ben i B2B-virksomheders marketingstrategi.

  Hvilken annoncemuligheder tilbyder LinkedIn?

  LinkedIn tilbyder disse annonceringsmuligheder:

  1) Tekstannoncer
  2) Sponsoreret indhold i feedet
  3) Video-annoncer i feedet
  4) Billedkarruseller
  5) Sponsorerede InMails
  6) Display-annoncer
  7) Leadgenereringsformularer