LinkedIn annoncering – Opnå B2B leads og salg

WeMarket arbejder strategisk med LinkedIn annoncering i de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark og udland, og vores kunder opnår altid de bedste resultater.

LinkedIn annoncering med Wemarket

Har du svært ved at få B2B-leads med den strategi, du har nu? Eller vil du gerne have flere? Med LinkedIn annoncering får du mulighed for at promovere produkter, firma, brand eller noget helt fjerde for relevante medlemmer af LinkedIn. Der er mange muligheder, og hos WeMarket kan vi opsætte annoncekampagner på platformen, som effektivt øger dine B2B-leads.

Facebook annoncering

Virksomhedsejere er også på Facebook, og dem hjælper vi dig med at rette annoncer imod.

Instagram annoncering

Voks din profil og få flere henvendelser og salg.

YouTube annoncering

Øg kendskabet til din virksomhed med videoreklamer.

LinkedIn markedsføring – derfor er det relevant

LinkedIn rummer rigtig mange muligheder, når din forretningsmodel bygger på B2B. Det er verdens største professionelt orienterede sociale medie og netværk, hvorfor det ikke kan undlades for dig som B2B-virksomhed at inkorporere annoncering på LinkedIn i din markedsføringsstrategi.

Selvom LinkedIn på mange måder skiller sig ud fra andre sociale medier, ligner det de andre, når det kommer til annoncering, da du har mulighed for at målrette og segmentere dine annoncer, så de vises til dem, det er relevant for, og som du kan få mærkbar værdi ud af.

Nå ud til din målgruppe med LinkedIn

Vi skaffer nye følgere, nye leads, engagerer dem og tiltrækker flere besøgende og konverterer dem til nye kunder eller leads. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner

E-mail: hej@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Mange muligheder med LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering åbner for mange muligheder, og for at få succes kræver det en god annoncestruktur med en meget klar opdeling af målgrupper, så der altid kan slukkes for dem, der ikke giver resultater og lægge mere i dem, der giver dig noget på bundlinjen.

Med LinkedIn annoncering kan du oprette følgende annoncetyper:

  • Tekstannonce
  • Sponsoreret indhold i feedet
  • Video ads i feedet
  • Karrussel ads i feedet
  • Sponsoreret InMails
  • Display ads
  • Leads Gen Forms

Det er ikke nødvendigvis alle annoncetyper, der er relevante for dig for at skabe B2B-leads. Ved et samarbejde med os finder vi frem til dine behov og analyserer os frem til, hvilke typer af annoncer, der vil give dig og din virksomhed den største værdi.

LinkedIn annoncering bør naturligvis ikke stå alene, men være en del af din samlede strategi for at skabe leads og trafik, som vi naturligvis også gerne hjælper dig med, så du står stærkere og kan vækste din forretning.  

LinkedIn InMail

En af annoncetyperne er som førnævnt LinkedIn InMail. For os at se er det den mest oversete annonceringsmulighed i Danmark, da det giver mulighed for at sende direkte beskeder til personer på LinkedIn, som du ikke har i dit netværk.

Når du annoncerer, vil du gerne have opmærksomhed. Den kæmper du med andre annoncører om, hvilket gør konkurrencen hård og gør din rækkevidde mindre i mange tilfælde. Men når personer i målgruppen får en direkte besked i indbakken, bliver den set, ligesom der som minimum også bliver læst et par linjer i forhåndsvisningen. 

Du får derfor modtagerens fulde opmærksomhed og kan være sikker på, at den som minimum bliver set. Det gør LinkedIn InMail til et meget stærkt værktøj, som du meget hurtigt vil kunne mærke en effekt af. Netop fordi modtageren har større opmærksomhed på beskeden i indbakken end endnu en annonce i rækken i nyhedsfeedet.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

LinkedIn Premium

Ønsker du at bruge mere tid på LinkedIn og at begynde at annoncere på platformen, anbefaler vi, at du får LinkedIn Premium. Den gratis version af LinkedIn sætter nemlig nogle begrænsninger, når det kommer til annoncering. Du har for eksempel ikke mulighed for at benytte dig af LinkedIn InMail, som vi mener, er helt uundgåeligt og et af de mest effektive annoncetyper, du overhovedet kan benytte på LinkedIn.

Du drager naturligvis også nogle andre fordele ved at benytte dig af LinkedIn Premium, som kan gavne dig i forhold til B2B-leads og at udvide dit netværk. Det fortæller vi dig gerne meget mere om, hvis du ønsker at vide mere om det.

Få de rette leads med en skarp LinkedIn strategi

LinkedIn er en af de lidt mere besværlige drenge i klassen, når det kommer til strategi og målretning. Det kræver normalt meget arbejde på sociale medier, men på LinkedIn skal du være meget præcis for at undgå, at din annonce bliver en dyr fornøjelse, uden du har fået noget særligt ud af dine anstrengelser eller dine annoncekroner.

Et samarbejde med os starter derfor altid med at finde ud af, hvad strategien og formålet skal være, og hvem annoncerne skal målrettes. Det lyder lettere, end det er, men med vores ekspertviden og erfaring på området, kan vi hjælpe dig til en skræddersyet og skarp strategi, der indfrier de ønsker og mål, du har med annonceringen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Et LinkedIn bureau, der vokser med dig

Hos WeMarket påtager vi os kun opgaver, som vi ved, vi kan løfte. LinkedIn og B2B-annoncering er en af de opgaver og områder, vi har stor erfaring med, og som vi gerne tager hånd om, hvis du ønsker det.

LinkedIn annoncering er ikke nemt på nogen måde – og har du ikke prøvet det før, kan det være forvirrende. Men, vi og vores dygtige team forklarer og fortæller ned i detaljen, så du er helt med på, hvad der foregår. Du er inddraget hele vejen og er altså med, når der gives grønt lys til en annonce, og når resultatet skal evalueres, så kommende annoncer kan optimeres yderligere.

Den personlige kontakt og det nære samarbejde er for os uhyre vigtigt for, at vi kan lykkes med at opnå de mål og forventninger, du har til LinkedIn annoncering. Vi plejer at sige, at vores succes er, når vores kunder oplever succes – for kun når du opnår resultater i et samarbejde med os, kan vi være glade og tilfredse.

Så lad os vokse sammen og give dig bedre forudsætninger for at vokse din forretning med LinkedIn annoncering.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74