Amazon SEO – Øg dit salg på Amazon

Få success med salg på Amazon.

Vil du dominere søgeresultaterne i Amazon?

Oplever du, at dine produkter ikke bliver vist til kunder? Eller vil du gerne sikre dig, at de bliver vist, når du går i gang med at sælge på Amazon? SEO er et vigtigt parameter på Amazon for at få succes. Hvad der skal til, og hvordan du gør det rigtigt fra første skridt, hjælper vi hos WeMarket dig med, da vi er specialister på området.

Amazon annoncering

Nå ud til potentielle kunder med effektive annoncer

Amazon FBA

Få hjælp fra Amazon til at sælge dine produkter

Sælg på Amazon

Vi hjælper dig i gang med at sælge på Amazon

Quote

Navn

Virkomshed

190%

Flere kvalificerede leads

+75.000

Nye medlemmer til kundeklubben

+200.000 kr.

Omsætning allerede i måned 2

Hvorfor er Amazon SEO vigtigt?

SEO på Amazon er vigtigt at prioritere, da du gør det lettere at få fundet dine produkter og dermed få dem vist til potentielle kunder, som leder efter din type af produkt. Optimerer du derfor på parametre, der har betydning for SEO, betyder det, at du får en bedre placering i søgeordsresultaterne og dermed en højere synlighed og med al sandsynlighed mere salg.

Amazon SEO fungerer ikke på helt samme måde som SEO på Google, da der er færre ting, der har indflydelse på din rangering. I og med, at Amazon er en platform, hvor man køber ting, er der en stor forskel på, hvilke faktorer du skal arbejde på for rent faktisk at komme til at sælge på Amazon med succes.

Dog har Google og Amazon det tilfælles, at så snart du optimerer dit indhold, forbedres både klikfrekvensen (CTR) og konverteringsraten (CR). Det betyder i sidste ende, at du får mere salg og dermed også en bedre placering af dine produkter.

Der er meget at arbejde med, når det kommer til Amazon SEO. Her hjælper vi dig gerne, da vi er eksperter i Amazon og ved, hvordan man forkæler algoritmen og får dit salg til at stige.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Skalér din forretning gennem Amazon i dag!

Din succes på Amazon afhænger fuldt og fast på den data du bringer til bordet. Med flere tusinde timer i platformen ved jeg hvad der skal til for, at din forretning kan tjene penge fra starten.

Udfyld formularen med det samme og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Forkælelse af algoritmen A9 er vejen til succes

For at få succes med salg på Amazon og med Amazon SEO, er det vigtigt at have in mente, at Amazon som platform har kunderne og deres oplevelse for øje, da det giver højere omsætning til Amazon. Derfor belønner Amazon sælgere, der har flest tilfredse kunder.

Med udgangspunkt i det, er du derfor nødt til at optimere dine produktsider i så høj en grad, at kunderne bliver tiltrukket af at købe fra dig. Men, de skal også leve op til forventningerne hos kunden, så du bliver betalt tilbage med gode anmeldelser.

Det er derfor vigtigt, at du strukturer data på dine produkter ordentligt, så algoritmen nøjagtigt ved, hvad den viser til kunder.

Det gør du ved at optimere:

  • Produkttitel
  • Bulletpoints
  • Produktbeskrivelse
  • Produktbilleder
  • Variationen af forskellige og relevante søgeord

Jo mere optimeret dine produkter er, og jo flere salg de dermed giver, jo bedre en placering får du, da det blandt andet er en af de faktorer, der er afgørende for at tilfredsstille algoritmen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom godt i gang med en søgeordsanalyse til Amazon

For at finde frem til de mest relevante søgeord til dine produkter på Amazon, er det nødvendigt at få udarbejdet en søgeordsanalyse. Har du allerede data fra Google Ads eller fra den organiske indsats, vil dette kunne bruges til Amazon SEO.

Men, da der er forskellige søgehensigter på Google og Amazon, kan listen af søgeord fra din indsats på Google ikke udelukkende benyttes. Her er det også nødvendigt at se på data fra dine Amazon Ads og at bruge et effektivt værktøj såsom MerchantWords, der er et af de bedste værktøjer, når det kommer til at finde søgeord til Amazon.

I arbejdet med Amazon SEO hjælper vi dig naturligvis med at finde frem til de mest præcise og bedste søgeord til dine produkter på Amazon, så du kommer godt fra start – også selvom du måske ikke har så meget data at læne dig opad endnu.

Kickstart din rangering med Amazon Ads

Ønsker du at arbejde med Amazon SEO, kan du kickstarte din rangering på platformen ved at benytte Amazon Ads. På Amazon har den betalte trafik og performance nemlig en stor betydning og effekt for den organiske performance, da der ikke bliver skelnet mellem betalt og organisk performance.

Helt simpelt betyder det, at har du et større antal konverteringer gennem dine Ads og altså betalte trafik, vil det også afspejle sig i de organiske placeringer, du får på platformen. Med Amazon Ads kan du bevise overfor den hårde algoritme, at brugerne faktisk gerne vil købe dine produkter, der som tidligere nævnt er altafgørende for din succes på Amazon.

Det er noget, vi oplever gode resultater med og som i samspil med de øvrige SEO-aktiviteter, giver dig et godt og solidt udgangspunkt for at komme i gang med at sælge på Amazon.

Det er selvfølgelig noget, vi gerne hjælper dig med. Vi vurderer naturligvis også inden, om det kan have en positiv effekt for dig, eller om der er andre midler eller værktøjer, der skal benyttes for at hjælpe dig i gang med at blive fundet i de organiske søgeresultater.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få resultater med et bureau, der er specialister i Amazon SEO  

Amazon er en helt ny måde at sælge sine produkter på og skal gøres på en anden måde, end du er vant til på Google. Vi ved, det er en stor mundfuld at bevæge sig ind på Amazon og sørger derfor for at sætte dig godt ind i de tiltag, der vil have positiv effekt for dig og din forretning.

Vælger du os som din partner til Amazon SEO, får du også en løbende indsigt i resultaterne, så du altid ved, hvad du får ud af din indsats. Det er meget vigtigt for os, da gennemsigtighed for er en af de største nøgler til succes med det arbejde, vi udfører på Amazon.

Vil du gerne vide mere om SEO på Amazon, og hvad du kan gøre for at optimere din listing, eller hvad du skal være opmærksom på, når du går i gang med at oprette dig på Amazon, hjælper vi gerne.

Vores kunders succes er altid det vigtigste – og det mærker du fra det øjeblik, du kontakter os.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74