Amazon Ads – Blive mere synlig på Amazon

Eksponér dine produkter for købsklare kunder

Amazon Ads – Sælg mere på Amazon

Vil du gerne gøre det nemmere for brugerne at finde dine produkter mellem konkurrenternes? Med Amazon Ads har du mulighed for at eksponere dine produkter yderligere for flere købsklare kunder. Men, for at få succes med annoncering på Amazon kræver det en skarp strategi og viden om rette opsætning. Det har vi hos WeMarket. Vi hjælper dig effektivt i gang med din Amazon markedsføring, så du kan komme til at sælge endnu mere på Amazon.

Amazon FBA

Overlad salget af dine produkter til Amazon 

Amazon SEO

Få en større synlighed på dine produkter

Sælg på Amazon

Vi hjælper dig i gang med salget på en af verdens største handelsplatforme

Quote

Navn

AM Denmark A/S

Outdoor Adventure

Soya Concept A/S

Annoncering på Amazon kan være en jungle! Her får du med sikker stemme, end indføring i annoncering i Amazons verden, så du er klædt på til at oprette annoncer på Amazon.

Amazon Ads – hvorfor? 

Som sælger på Amazon har du mulighed for at annoncere gennem annonceringsplatformen Amazon Sellers Central. Her har du mulighed for at lægge bud ind pr. klik, præcis som du kender det fra Google Ads. Men, hvad der virkelig er en fordel for dig som sælger på Amazon er, at de besøgende er i købsmode – de er på platformen, fordi de søger efter et bestemt produkt, de gerne vil købe lige nu og her. 

Når du derfor beslutter dig for at benytte Amazon Ads, øger du dine muligheder for at generere gode salgstal – fordi du eksponerer dine produkter i det øjeblik, kunderne er klar til at købe.

Hos WeMarket har vi hjulpet flere virksomheder i gang med at annoncere gennem Amazon Ads med en flot vækst til følge. Vi hjælper også gerne dig med at se nærmere på mulighederne for øget salg gennem Amazon Ads. 

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Amazon nu!

Vi gør dine produkter synlig med Amazon Ads og konverterer til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Jens Vittrup, Head of Amazon

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Øg din konverteringsrate med Amazon Ads 

  Amazon er i forvejen en fantastisk platform for dig, der sælger produkter, fordi de besøgende som tidligere nævnt er i købsmode. Alene det i sig selv giver som udgangspunkt dig og din forretning en højere konverteringsrate sammenlignet med Google, som brugerne i høj grad også bruger til informationssøgning – også i forbindelse med et køb. 

  Benytter du dig tilmed også af Amazon Ads, kan du ved rette opsætning og strategi også forvente en højere konverteringsrate sammenlignet med Google Ads, hvis gennemsnitlige konverteringsrate er 2,8%. Denne er 10% på Amazon Ads, hvilket i høj grad skyldes brugernes købsparathed.

  Du har med andre ord alletiders mulighed for at generere nogle ret gode salgstal. Hvordan du gør det, og hvordan du effektivt øger din konverteringsrate, hjælper vi og vores kompetente team dig med. Med stor indsigt, viden og erfaring med Amazon Markedsføring ved vi, hvor der skal sættes ind henne for at give dig det største udbytte af dine annoncekroner.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  Amazon Buy Box – nøglen til at komme i gang med Amazon Ads 

  Når du gerne vil i gang med Amazon Ads, er Amazon Buy Box et af de elementer, vi har særligt fokus på. Ikke kun fordi omtrent 80% af alt salg på Amazon foregår direkte gennem Buy Box – men også fordi din product listing skal have en Buy Box, for at du kan komme i gang med at annoncere. 

  Som sælger på Amazon får du ikke automatisk tildelt en Buy Box. Det får du ud fra, hvordan du sælger på Amazon, hvordan dine statistikker ser ud og ikke mindst, hvor høj tilfredsheden er blandt dine kunder. 

  Den er derfor utroligt vigtig at have. Hvordan du får en Buy Box, og hvad strategien skal være for at opnå den hurtigst muligt, så du kan få adgang til annoncering gennem Amazon Ads, hjælper vi dig naturligvis gerne med.

  Få vist dine annoncer de rette steder og opnå større succes

  Med Amazon Ads er det muligt at få vist dine annoncer forskellige steder, herunder blandt andet på produktsiden og i søgeresultater. Der kan dog være stor forskel på, hvordan annoncerne performer. Når vi derfor hjælper dig med at komme i gang med Amazon Ads, ser vi også løbende på, hvordan annoncerne performer, og hvor de performer bedst. 

  Ved at dykke ned i denne data, får vi adgang til viden om, hvordan vi kan optimere dit annoncesæt, så du får den lavest mulige CPA og dermed får mest muligt ud af dine annoncekroner. 

  Det er alt sammen noget, vi sætter dig grundigt ind i, og som vi løbende tager en dialog med dig om. Så er du altid med på, hvad der sker omkring dine annoncer, og hvad du sort på hvidt får ud af dem.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  SEO hjælper dig til øget salg med Amazon Ads 

  Selvom Amazon SEO ikke har stort indflydelse sammenlignet med Google SEO, er det alligevel en nødvendighed at have fokus på. For Amazons algoritme belønner annoncer med en bred variation af relevante søgeord, hvilket derfor har en indflydelse på, hvorvidt du ranker højt eller ej i søgeresultaterne. 

  Vi anbefaler derfor, at du får udarbejdet en søgeordsanalyse, der tager udgangspunkt i din forretning og produkter. Det giver dig et godt udgangspunkt for at få udarbejdet annoncer, der fra start bliver prioriteret af Amazons algoritme i søgeresultaterne.

  Skal vi hjælpe dig til mere salg på Amazon? 

  WeMarket er et professionelt Amazon bureau, ved vi, hvor vigtigt god annoncering kan være for din forretning. Vi har vækstet flere kunder gennem Amazon Ads, og har et meget skarpt og kompetent team, der hver dag arbejder for, at vores kunder får mere salg på Amazon. Vi ved alt om algoritmen og de tiltag, der skal til for at få succes med din Amazon markedsføring. Der er meget at sætte sig ind i, men vi hjælper dig med det hele og mere til, så det for dig bliver en tryg og helt igennem professionel oplevelse. 

  Når du opstarter et samarbejde med os omkring Amazon Ads, tager vi først og fremmest en indledende samtale, hvor vi afstemmer forventninger, mål og andet, der er vigtigt for, at vi sammen får løftet din forretning på Amazon. 

  Men, vi giver dig også adgang til, hvordan dine annoncer performer, og hvor der kan sættes ind henne for, at dine annoncer klarer sig bedre og dine annoncekroner bliver bedre udnyttet. 

  Så, skal vi hjælpe dig?

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  Lad os tage en snak

  Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

  71 99 34 74

  Hvorfor annoncere på Amazon?

  Når du benytter Amazon Ads, øger du dine muligheder for at generere gode salgstal – fordi du eksponerer dine produkter i det øjeblik, kunderne er klar til at købe.

  Hvor høj er konverteringsraten på Amazon Ads?

  Benytter du dig af Amazon Ads, kan du ved rette opsætning og strategi forvente en højere konverteringsrate sammenlignet med Google Ads, hvis gennemsnitlige konverteringsrate er 2,8%. Denne er 10% på Amazon Ads, hvilket i høj grad skyldes brugernes købsparathed.