Google Shopping – Bliv synlig i købsøjeblikket

Bliv vist for potentielle kunder når de er købsparate!

Vil du være synlig når dine kunder er købsparate?

Moderne forbrugere er utålmodige, forkælede, krævende og ikke mindst godt informeret om de produkter, de søger efter. Det betyder, at du skal være synlig, tilgængelig og nyttig i købsøjeblikket. Med Google Shopping præsenterer du dine produkter, inden brugeren klikker på det – og vi ved, hvordan vi sætter dine annoncer op, så klikket bliver til en konvertering.

Google Ads

Vi opsætter din Google Ads konto, så du er klar til målrettet annoncering

Remarketing

Vi minder tidligere besøgende om, at du stadig er der

Søgeordsanalyse

Vi optimerer dine produktfeeds efter relevante søgeord og søgefraser

Quote

Navn

Catering Inventar

1300% ROAS

Le Menu

+5 Varme leads dagligt

Webshipper

227% Forøgelse af sales qualified leads

Bango A/S

1066% Øget omsætning

Hvorfor bruge Google Shopping?

Forbrugerne i dag ved godt, hvad de vil have – og de er hurtige til at finde det. Netop derfor er du nødt til at være til stede i købsøjeblikket, så det er hos dig, de køber produktet og ikke din konkurrent.

Med annoncer på Google Shopping høster du den klare fordel af, at forbrugerne allerede kender prisen på produktet, har læst om det og set et billede af det, inden de klikker sig ind på din webshop – som du jo betaler for. Sandsynligheden for, at klikket bliver til en konvertering, er derfor også ret høj.

Det er derfor ikke forkert at sige, at Google Shopping er et decideret must for webshopejere.

Hos WeMarket hjælper vi dig med at sætte annoncer op i Google Shopping, så de både dukker op under relevante søgninger, men også har en skarp og konverterende produktbeskrivelse. Vi opsætter det i stort set alle CMS-systemer, hvorfor vi med al sandsynlighed kan hjælpe dig til succes med Google Shopping.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Bliv mere synlig på Google!

Vi gør din hjemmeside mere synlig med Google Shopping og fanger købsparate kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Opsæt effektive Google Shopping annoncer

For at få succes med annoncer på Google Shopping, er det vigtigt, at du giver Google de rette produktinformationer men også, at du laver fulde og konverterende produktbeskrivelser, fyldestgørende produktnavne med mere, så dine produktannoncer bliver aktiveret på alle søgninger, hvor brugeren søger efter det det produkt, du har på din webshop. Jo mere fyldestgørende en annonce er, jo større succes og mere salg får du ud af dine annoncer.

Det sker alt sammen i Google Merchant, hvor du uploader de produktfeeds, der skal vises på Google. Det kræver en konto, og har du ikke det på nuværende tidspunkt, tager vi os naturligvis gerne af det, så alle adgange bliver givet, at det bliver linket sammen med Google Ads og generelt bare spiller fuldstændigt, så du kan få flere kunder i butikken.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få mere salg med produktfeed optimering

For at komme i gang med at annoncere på Google Shopping og lede flere brugere ind på din webshop, skal du uploade et produktfeed, hvori alle informationer om produktet indgår. Produktfeedet skal naturligvis være så optimeret som overhovedet muligt, så du er en af de første muligheder, der dukker op, når brugeren søger efter dit produkt – men at produktet også ser indbydende og troværdigt ud.

Der er mange ting at forholde sig til, når det kommer til optimering af dine produktfeeds. Vi tager derfor gerne hånd om ID-numre og optimering af titler og beskrivelser udført på baggrund af en søgeordsanalyse. For jo mere præcis dine produktdata bliver, jo mere fodrer du Googles algoritmer med den rette data – og det giver dig det bedst mulige udbytte af dine annoncekroner.

Når vi optimerer dine produktfeed, ser vi derfor også på, om din datadisciplin og produktdata er helt up to date og fyldestgørende, da det hjælper med at øge din annonceperformance – og det kan mærkes direkte på din bundlinje.

Produktfeed optimering er med andre ord vigtigt for, at dine annoncer spiller, og du får flest mulige salg ud af dem.

Øg synligheden yderligere med Google Platforme

I arbejdet med Google Shopping er det også relevant for dig at se på det, der hedder Google Platforme. For når du uploader et feed i Google Merchant, kan du både aktivere annoncerne i søgeresultaterne og på Google Platforme.

Det er en ekstra feature, der er meget relevant for dig som webshopejer, da det udover shoppingfanen også tillader placeringer på et kæmpe netværk af sider. Altså kan du øge din synlighed og eksponering markant blot ved at lade os aktivere det.

Synlighed er kernen til større succes og øget salg. Uanset hvilket CMS du har, hjælper vi dig med at aktivere Google Platforme, så du er synlig alle de steder, hvor søgemaskinen tillader det. 

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Det får du ud af at bruge Google Shopping

Siden Google Shopping blev lanceret, har brugerne for alvor taget det til sig – og i dag er det her langt det meste salg genereres. Konverteringsraterne er derfor højere end på annoncer på Google Search og Google Display, hvilket blandt andet skyldes den fantastiske mulighed for at annoncere direkte med billede, pris og produktinformation.

Med Google Shopping får du dermed:

  • Målrettet annoncering
  • Automatisk produktfeed med produktinformationer, der er up to date
  • Annoncer med høj konverteringsrate
  • Mulighed for opprioritering af sæsonkampagner
  • Flere kunder i butikken

Under hele processen er vi meget opmærksomme på search intent, så de annoncer, der bliver vist, har højeste relevans for det, brugerne søgerne efter. Vi hjælper dig derfor med andre ord løbende med at optimere dine produktfeeds og annoncer, så trafikken hele tiden er relevant i forhold til brugere, hvor der er størst sandsynlighed for et salg.

Med Google Shopping er der mange fordele i vente for dig og din webshop – og vi sørger for at hjælpe dig i gang hurtigst muligt.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvorfor bruge Google Shopping?

Forbrugerne i dag ved godt, hvad de vil have – og de er hurtige til at finde det. Netop derfor er du nødt til at være til stede i købsøjeblikket, så det er hos dig, de køber produktet og ikke din konkurrent.

Hvad får du ud af at bruge Google Shopping?

Du får mange ting ud af Google Shopping - heriblandt:

1) Målrettet annoncering
2) Annoncer med høj konverteringsrate
3) Flere kunder i butikken