KARRIERE

Bliv Trainee hos WeMarket

Nikolaj Jensen

Startskuddet på din karriere – bliv trainee hos WeMarket

Vi elsker, når der kommer nye drivkræfter til virksomheden. Derfor tager vi også imod elever og trainees med et stort smil på læben.

Hos os får du mulighed for at udfolde dine kompetencer praktisk – og ikke mindst få ryksækken fyldt op med endnu flere værktøjer inden for digital markedsføring. Vi arbejder dagligt på at skabe gode resultater for alle vores kunder, og dette kan du blive en stor del af.

Vi sørger naturligvis for, at du bliver klædt godt på til alle opgaver, så du kan varetage din nye stilling bedst muligt. Vi lærer dig grundigt op, og tager løbende evalueringssnakke med dig, så vi altid har fingeren på pulsen og sikrer det bedst mulige forløb for dig.

Der er ingen krav til erfaring indenfor markedsføring for at blive trainee hos WeMarket. Det absolut vigtigste er, at du brænder for online markedsføring og har en relevant uddannelse inden for feltet.

En elevplads med mange muligheder

Du vil hurtigt opleve, at ikke to dage er ens hos WeMarket. Vi har at gøre med en bred vifte af kunder, som giver en alsidig arbejdsdag. Som trainee vil du blive taget hånd om fra dag 1, så du føler dig tryg i dine arbejdsopgaver. Du er med til at skræddersy dit eget forløb og udvælge dine egne arbejdsopgaver, så du får netop det uddannelsesforløb og tilegner dig de kompetencer, du drømmer om.

Og bare rolig – du behøver ikke vide, præcis hvad du vil fra dag 1. Du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af opgaver, så vi sammen kan finde frem til det, som du lige præcis brænder for. Når du træder ind ad døren til WeMarket, vil der åbne sig en hel verden af karrieremuligheder for dig – og vi hjælper dig til at finde rette hylde.

VækstPartnermøde

Medarbejdertilfredshedsmåling

Hos WeMarket ved vi, at der skal være tid til det hele! Der skal være tid til at dykke helt ned i materien på kunderne, tid til at få de virkelig gode idéer og tid til at drikke en kop kaffe med kollegaerne og gå en tur i det flygtige danske solskin! Og så skal vi aldrig løbe så stærkt, at energien er fuldstændig udslukt, når vi skal hjem til vores familier.

Derfor udfører vi løbende anonyme målinger af trivslen hos alle medarbejdere, så vi fanger selv de mindste tegn på, at der er rod i balancen. Vores håb er nemlig, at alle medarbejdere har lyst til at være en del af A-holdet i dag, i morgen og om +10 år!

Hele 83 procent ligger vores medarbejdertilfredshedsmåling på. Det er 11 procent over landsgennemsnittet. Dette er vi ekstremt stolte af – men vi stopper naturligvis ikke her. Vores mål er, at den skal endnu længere op. Derfor evaluerer vi også jævnligt på vores medarbejderes ve og vel på arbejdspladsen.

Den enkelte medarbejder er i fokus, og for os er det vigtigt, at alle føler sig som en del af teamet. Hos os vægter vi det sociale højt og afholder årligt flere arrangementer, som forstærker fællesskabet yderligere. Når det sociale spiller, så oplever vi også den daglige arbejdsdag fungerer bedre i kraft af det styrkede fællesskab og det gode sammenhold.

83/100

Landsgennemsnit: 72

Respondenter: 21

Ledelse

0

Kollegaer

0

Resultater

0

Balance

0

Medbestemmelse

0

Mestring

0

Mening

0

Arbejdslyst

0

Måske er det lige dig, vi mangler!

Talenter kan vi aldrig få nok af her hos WeMarket. Måske sidder du med lige præcis de kvalifikationer, som vi leder efter. Skynd dig derfor til tasterne og send os en ansøgning. Fortæl os gerne omkring dine interesser inden for digital markedsføring samt den erfaring og viden, du allerede besidder. Hvis du er helt grøn på området, er du også meget velkommen til at skrive.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

Send din ansøgning til karriere@wemarket.dk

Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads

Hvad er det så for en arbejdsplads, du kan blive en del af? 

Vi har fra den spæde start haft den optimistiske målsætning at blive Danmarks bedste arbejdsplads. Det lyder urealistisk, men vi kæmper hårdt for det hver eneste dag. Denne målsætning medfølger en lang række værdier, som vi mener, du får i et digital markedsføring job hos os. 

Hos WeMarket får du løbende uddannelse og sparring blandt 100% dedikerede og skarpe hjerner. Du lærer altså en hel del HVER dag. Vi ved i øvrigt, at vores mest værdifulde ressource er DIT hoved – derfor vil vi gå rigtig langt for, at dit hoved bliver og forbliver det bedste i branchen, ligesom din mentale sundhed og glæde altid er på dagordenen. 

Hos WeMarket er der højt til loftet (som i virkelig højt). Her er der ingen hierarki og ingen dumme spørgsmål eller kedelige konventioner. Hos WeMarket kan du være dig selv. Vi har et stærkt sammenhold – både når vi arbejder på kontoret, og når vi sammen sprænger de vante rammer og hygger til en lang række sociale arrangementer. Vi vil være de bedste – men vi vil have det sjovt samtidig!