Ledige stillinger

Se ledige stillinger her. Tøv ikke med at søge uopfordret.

Send din ansøgning til Lasse Winther Jørgensen på lw@wemarket.dk

Ledige stillinger i Kolding:

Der er pt. ingen ledige stillinger.

Høj arbejdsglæde og mulighed for udvikling

Vi er en dynamisk og udviklende virksomhed, som hele tiden følger med tidens tendenser. Vi vægter både det faglige og sociale højt. Vores ambition er at få de dygtigste medarbejdere med om bord, og give vores kunder den bedste oplevelse.

Den gode kundeoplevelse får vind under vingerne, når teamet består af glade og tilfredse medarbejdere. Arbejdsglæde er naturligvis individuelt – og derfor tager vi også hånd om den enkelte medarbejder.

Når du bliver ansat hos os, så har vi en forhåbning om, du bliver en del af temaet i en lang årrække. Derfor vægter vi netop også udviklingen af vores medarbejdere højt. Digital markedsføring er i rivende udvikling og i konstant transformation, og derfor er det også så vigtigt, at vi hele tiden sørger for at udvikle vores medarbejdere, så vi kan give det bedste slutresultat til vores kunder.

Måske er det lige dig, vi mangler!

Talenter kan vi aldrig få nok af her hos WeMarket. Måske sidder du med lige præcis de kvalifikationer, som vi leder efter. Skynd dig derfor til tasterne og send os en ansøgning. Fortæl os gerne omkring dine interesser inden for digital markedsføring samt den erfaring og viden, du allerede besidder. Hvis du er helt grøn på området, er du også meget velkommen til at skrive.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

Send din ansøgning til karriere@wemarket.dk

Skab skræddersyede marketingsløsninger som VækstPartner

Vores vigtigste mål er at skabe vækst for vores kunder. Når vores kunder oplever succes, oplever vi succes. Derfor sætter vi os grundigt ind i vores kunders forretninger og lærer virksomhederne og deres værdisæt at kende fra A til Z. Hos WeMarket arbejder vi med begrebet VækstPartner. VækstPartneren fungerer som kundens eksterne marketingchef og skal være med til at få gang i væksten ved at sammensætte de helt rette ydelser og indsatser indenfor digital markedsføring.

Som en del af VækstPartner-temaet hos WeMarket, skal du være initiativrig og være klar på at gribe telefonen og tage direkte kontakt til kunderne. På denne måde får vi nemlig skabt de bedste kunderelationer, som giver fremragende resultater.

Form din egen drømmestilling

Vi opslår jævnligt nye stillinger hos WeMarket, så hold endelig øje med siden. Men hvis din drømmestilling ikke er slået op lige nu, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at ansøge uopfordret. Måske er det lige præcis dine kompetencer, som vi står mangler – vi ved det bare ikke endnu.

Vi er altid på udkig efter nye talenter, som brænder for digital markedsføring. Skynd dig derfor til tasterne og smid os en ansøgning.

Fra A til Z inden for digital markedsføring

Hos WeMarket beskæftiger vi os med en bred palette inden for digital markedsføring. Vi tilbyder vores kunder en lang række forskellige ydelser, og det giver dig som ansat mulighed for at berøre flere typer arbejdsopgaver. Derfor er der også rig mulighed for at finde et arbejdsområde, som tænder allermest ild i dig.

Det kan være, du allerede nu har en klar idé om, hvorledes din nye stilling skal formes, det kan også være, du er åben for en masse forskellige arbejdsopgaver. Uanset hvordan din drømmestilling ser ud, så er vi altid interesseret i at høre fra et spirende marketingstalent.