Amazon FBA – Lad Amazon stå for handling, fragt og kundeservice!

Fullfilment By Amazon er begrebet, som dækker at du sender varer til Amazons lager og lader dem handle det hele. Få hjælp til at komme i gang her.

Send dine varer til Amazon og slip for bøvlet – og tilbyd samtidig Amazon Prime!

Det bringer mange fordele med sig, men kræver også at holde tungen lige i munden. Det hjælper vi og vores ekspertteam dig med, så du kan få endnu mere succes med at sælge på Amazon.

Sælg på Amazon

Vi hjælper din forretning i gang på Amazon

Amazon SEO

Øg synligheden og salget på dine produkter

Amazon Ads

Kom godt i gang med at annoncere på en af verdens største online platforme
Quote

Navn

AM Denmark A/S

Outdoor Adventure

Soya Concept A/S

Sende dine varer til Tyskland (eller et af de andre fulfillmentcentre i Europa) og opnå alle fordelen ved eksempelvis Amazon Prime.

FBA er strengt nødvendigt for at få succes på Amazon. I denne video interviewer jeg vores Head og Amazon hos WeMarket, som fortæller hvad det kræver at benytte sig af FBA samt faldgruber og muligheder.

Amazon FBA Denmark – hvad indebærer det?

Amazon FBA, eller ”Fulfilled By Amazon”, som forkortelsen står for, er en service fra Amazon, som gør det nemmere for dig at drive forretning på en af verdens største online handelsplatforme. For med Amazon FBA overlader du salg og levering af dine produkter til Amazon samt lader dem stå for kundesupporten, hvilket også er muligt i Danmark.

Det betyder med andre ord, at du kan koncentrere dig fuldt om din forretning og at sælge dine produkter.

Selvom det lyder legende let, kræver det dog professionel hjælp at nå dertil, da du først skal oprettes på Amazon Seller Central, samt oprette dine produkter. Endeligt skal dine produkter også leveres til et Amazon-lager, så produkterne kan plukkes direkte.

Det er derfor et større arbejde at komme i gang med Amazon FBA. Men med hjælp fra et Amazon bureau, der har de rette kompetencer og en indgående viden om Amazon, kommer du godt og sikkert i gang.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Skalér din forretning gennem Amazon i dag!

Din succes på Amazon afhænger fuldt og fast på den data du bringer til bordet. Med flere tusinde timer i platformen ved jeg hvad der skal til for, at din forretning kan tjene penge fra starten.

Udfyld formularen med det samme og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jens Vittrup, Partner & Director of Marketplaces

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Sådan kommer du i gang med Amazon FBA

Når du er oprettet på Amazon Seller Central, og din FBA-konto er blevet godkendt, skal du i gang med at oprette en produktliste med de produkter, som du gerne vil sælge på platformen. Det er dog ikke så ligetil, da det er vigtigt, at produktlisten bliver oprettet korrekt med søgeord, bulletpoints og billeder. Det sikrer, at du kommer godt fra start og forkæler algoritmen, så dine produkter bliver fremhævet frem for dine konkurrenters.

Der er meget at huske på og være opmærksom omkring, når du opretter din konto og produkter på Amazon. Hos WeMarket sørger vi sammen med dig for, at det hele bliver oprettet korrekt, og at du kommer godt fra start med Amazon FBA med alt, hvad det indebærer. Sammen skaber vi din succes på Amazon.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Hvilke fordele er der ved Amazon FBA?

Har du mod på at kaste dig ud i Amazon FBA, følger der en række fordele med, som ikke kun giver dig og din forretning mere fleksibilitet. Det giver dig også bedre muligheder for mere salg på Amazon.

Du bliver berettiget til Amazon Prime

Amazon Prime er et kvalitetsstempel og noget, du bliver berettiget til, når du lader Amazon håndtere forsendelsen af dine varer. Det sikrer en hurtig levering for dine kunder og giver dem også en større tryghed i og med, at det er et kvalitetsstempel.

Du får større sandsynlighed for at vinde ”Buy Box”

Størstedelen af alle køb på Amazon sker gennem ”Buy Box”. Med FBA øger du sandsynligheden for at vinde det, hvilket kan have stor indflydelse på din succes med at sælge på Amazon, da det også giver dig mulighed for at køre Amazon ads.

Amazon tager sig af forsendelse og lager

Fragtløsninger, forsendelse, returneringer og lager er noget, du bliver fri for at bekymre dig om med Amazon FBA. Det håndterer Amazon nemlig alt sammen, hvilket giver dig mulighed for at koncentrere dig om, hvordan du får succes med at sælge på Amazon.

Vi fortæller dig nærmere om alle de fordele, der venter med Amazon FBA, og hvad det kommer til at have af positive følger for din forretning. Vi sætter dig naturligvis også ind i de udfordringer eller ulemper, der kan være, så du har så nuanceret et udgangspunkt som muligt for at tage en beslutning om, hvorvidt Amazon FBA er det rette for dig.

Få en dygtig Amazon partner med WeMarket

Amazon FBA kan være det helt rigtige at gøre for din forretning og kan være med til at sikre, at du opnår endnu større succes med at sælge på Amazon. Om det er den rette løsning for dig, hjælper vi dig gerne med at få afklaret gennem en uforpligtende snak.

Finder vi sammen ud af, at Amazon FBA kan gavne din forretning, hjælper vi dig godt og professionelt i gang. Undervejs kommer vi gerne med forslag til forbedringer, så du altid er sikret det bedst mulige udgangspunkt for at sælge dine produkter på en af verdens største handelsplatforme.

Når vi er kommet godt i gang med Amazon FBA og eventuelt andre tiltag, opdaterer vi dig løbende med data, så du altid ved, hvordan det går for din forretning på Amazon, og hvordan du kan komme til at sælge endnu mere.

WeMarket er et Amazon bureau med stort kendskab til Amazon FBA

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvad indebærer Amazon FBA?

Amazon FBA, eller ”Fulfilled By Amazon”, som forkortelsen står for, er en service fra Amazon, som gør det nemmere for dig at drive forretning på en af verdens største online handelsplatforme. For med Amazon FBA overlader du salg og levering af dine produkter til Amazon samt lader dem stå for kundesupporten, hvilket også er muligt i Danmark.

Hvordan kommer du i gang med Amazon FBA?

Når du er oprettet på Amazon Seller Central, og din FBA-konto er blevet godkendt, skal du i gang med at oprette en produktliste med de produkter, som du gerne vil sælge på platformen. Det er dog ikke så ligetil, da det er vigtigt, at produktlisten bliver oprettet korrekt med søgeord, bulletpoints og billeder.

Hvilke fordele er der ved Amazon FBA?

Der er en del fordele ved Amazon FBA, heriblandt:

1) Du bliver berettiget til Amazon Prime
2) Du får større sandsynlighed for at vinde ”Buy Box”
3) Amazon tager sig af forsendelse og lager