AMAZON
Sælg dine produkter på Amazon med hjælp fra WeMarket!


SCROLL

Amazon annoncering – Sælg mere med en af verdens største detailvirksomheder

Internetgiganten Amazon er på vej til Danmark, og hvis du opererer inden for detailbranchen, bør du allerede nu forberede dig på store forandringer. Vi har indgående kendskab til Amazon og hjælper vores kunder godt i gang på platformen.

Hvorfor vælge WeMarket til hjælp med Amazon?

Amazon indtager Danmark engang i løbet af 2018, og det vil med stor sandsynlighed forandre den danske detailhandel for altid. WeMarket hjælper dig med at blive klar.

Som en af verdens største detailvirksomheder tilbyder Amazon et uendeligt udvalg af produkter. De mange forskellige varer sælges ofte til langt under normal netpris og leveres til kunderne hurtigere end andre netbutikker formår, og det gør Amazon rigtig svære at konkurrere med.

Hos WeMarket ved vi, hvad der skal til for at få succes på Amazon, og hvis du overvejer at få dine produkter solgt på platformen, kan vi hjælpe dig godt i gang. 

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Hvad er Amazon?

Amazon er en af verdens største detailvirksomheder, der er mest kendt for sin webshop med et nærmest uendeligt udvalg af alt imellem himmel og jord. Det næsten ubegribeligt store udvalg af produkter sælges til lave priser og leveres lynhurtigt. Det er dét Amazon kan.

Amazon.com er den platform, hvorfra du som leverandør kan sælge dine produkter. Som leverandør til Amazon kan du vælge blot at anvende det som en online salgsplatform og selv beholde dit varelager og stå for pakning samt forsendelse af dine produkter.

Men du kan også blive Fulfilment By Amazon (FBA)-leverandør. Her er alt du skal gøre at sende dine produkter til det nærmeste Amazon-varelager. Som FBA-leverandør vil vedligeholdelsen af din virksomhed blive lettere og udgifterne til den færre, da Amazon overtager plukning, pakning, forsendelse, kundeservice og samtidig hjælper dig med at få flere nye kunder.

Det er naturligvis ikke gratis at blive leverandør, men i langt de fleste tilfælde kan det betale sig at være med. Hos WeMarket har vi det fornødne kendskab til platformen til at vurdere, om dine produkter vil kunne klare sig i et af verdens største salgsvinduer.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

En gylden mulighed

Amazon er i stand til at presse priserne på de solgte produkter langt under den normale netpris. Derfor vil virksomhedens indtog i Danmark højst sandsynligt komme til at forårsage en konkurrenceforvridning. Mange, store som små butikker og webshops, vil ikke kunne hamle op med Amazon på hverken pris eller leveringstid.

Det lyder måske skræmmende, men for de, der tør lege med, repræsenterer virksomheden også en stor mulighed.

Det gør den, fordi du får adgang til et af verdens største salgsvinduer, samtidigt med du får adgang til data på de mere end 300 millioner kunder, Amazon har på verdensplan. Med den data kan du specialisere dig i indkøb og skære flere udgifter af din egen forretning. Skal vi hjælpe dig godt i gang?

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Strategi

Flere eksperter spår, at Amazon kommer til at svinge taktstokken på det danske detailmarked. Der vil være et dansk detailmarked før og et efter Amazons indtog. Spørgsmålet er så, hvordan du kan få vendt det til din fordel?

Vil du, ved at skære mange led af din forretning, kunne sælge dine produkter på platformen til en konkurrencedygtig pris? Avancen på dine produkter vil sandsynligvis falde, men vil du kunne sælge tilsvarende flere varer? Eller sælger du måske så specielle produkter, at forbrugerne vil købe dem på Amazon for at opnå den hurtigere leveringstid?

Med vores indgående kendskab til Amazon kan WeMarket vejlede dig i, hvordan du bør forholde dig til platformen og derefter hjælpe dig med at lægge den helt rette strategi for dig og din virksomhed.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Processen

Man bliver ikke produktleverandør til Amazon ved at blinke med øjnene. Alle de produkter du ønsker at sælge, skal igennem en grundig godkendelsesproces, og samme proces gælder for dig som forhandler og dit firma.

Kravene fra Amazon er tårnhøje. Både til mængden af information om dine produkter, men ligeledes til dig som forhandler på deres platform. Dette sikrer, at Amazon fortsat er nem for brugerne at navigere i, til trods for tusinder og atter tusinder af forskellige forhandlere og produkter.

Når du skal aktivere dine produkter på Amazon, kan det gøres på forskellige måder. Hvis du har mange produkter, er det klart en fordel at automatisere processen i stedet for at tage produkterne enkeltvis. Hos WeMarket har vi den nødvendige erfaring til at guide dig igennem processen, uanset hvordan den kommer til at se ud for dig.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Rådgivning

Som den kæmpe spiller Amazon er på detailmarkedet, tilbyder virksomheden sine produktleverandører mange forskellige services. Amazon kan plukke, pakke og levere dine produkter for dig, og du kan også vælge at købe dig til markedsføring via deres platform.

Fordi mulighederne er så mange, kan det være svært at danne sig et overblik og holde tungen lige i munden, når vigtige beslutninger skal træffes. Her har WeMarket erfaringen til at guide dig og din virksomhed sikkert igennem den proces, det er at blive produktleverandør til Amazon. 

Marketing på Amazon

Ligesom hos Google, så har du mulighed for at annoncere på Amazon, hvor du kun betaler for dem som klikker på dine annoncer. Så får du et tydeligt overblik over effekten af dine annoncekroner. Agér som en proaktiv first-mover, ved at markedsføre dig på Amazon før dine konkurrenter.

Du kan høre mere om, hvordan du får fuld valuta for pengene gennem Amazon, ved at kontakte os. WeMarket giver de bedste forudsætninger for, at din virksomhed får en gnidningsfri oplevelse med Amazon.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74