Amazon annoncering – Sælg dine produkter på Amazon med hjælp fra WeMarket!

Sælg mere med en af verdens største detailvirksomheder

Hvorfor vælge WeMarket til Amazon annoncering?

Internetgiganten Amazon er med stor sandsynlighed på vej til Danmark, men allerede nu har Amazon et stort potentiale på resten af det Europæiske marked. Så hvis du opererer inden for detailbranchen, bør du allerede nu forberede dig på de forandringer som kommer og kigge på de vækst muligheder du har på det Europæiske marked . Vi har indgående kendskab til Amazon og hjælper vores kunder godt i gang på platformen.

Amazon

Hvad er Amazon, og hvordan fungerer det?

En gylden mulighed

Få adgang til over 300 mio. kunder

Strategi

Vi hjælper dig med at få succes på platformen

Processen

Vi hjælper dig gennem hele processen

Rådgivning

Du får den bedste rådgivning hele vejen

Samarbejdet med vores VækstPartner hos WeMarket, har styrket vores tilstedeværelse på det internationale marked, hvor vi ser en løbende vækst.

Jonas D. Morbech

– Outdoor Adventure

Hvorfor vælge Amazon annoncering?

Amazon er en af verdens største online butikker og giver dig en unik mulighed for at sælge dine produkter. Men, det kræver en skarp strategi og den rette tilgang. Hos WeMarket har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig i gang med at udbyde og sælge dine produkter på Amazon.

Som en af verdens største detailvirksomheder tilbyder Amazon et uendeligt udvalg af produkter. De mange forskellige varer sælges ofte til konkurrencedygtige priser, ligesom Amazon er kendt for at stille store krav til kundeservice og levering af ens produkter. Amazon sin egen algoritme, A9, som sikrer kunderne får de bedste og mest relevante produkter, når de foretager en søgning på Amazon. Uden kendskab til denne algoritme, så tør vi godt sige at man som virksomhed ikke får succes på Amazon.

Hos WeMarket ved vi, hvad der skal til for at få succes på Amazon, og hvis du overvejer at få dine produkter solgt på platformen, kan vi hjælpe dig godt i gang.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Skalér din forretning gennem Amazon i dag!

Din succes på Amazon afhænger fuldt og fast på den data du bringer til bordet. Med flere tusinde timer i platformen ved jeg hvad der skal til for, at din forretning kan tjene penge fra starten.

Udfyld formularen med det samme og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jens Vittrup, Amazon Specialist

E-mail: hej@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Hvad er Amazon?

Amazon er en af verdens største detailvirksomheder, der er mest kendt for sin webshop med et nærmest uendeligt udvalg af alt imellem himmel og jord. Det næsten ubegribeligt store udvalg af produkter sælges til lave priser og leveres lynhurtigt. Det er dét Amazon kan.

Amazon.com er den platform, hvorfra du som leverandør kan sælge dine produkter. Som leverandør til Amazon kan du vælge blot at anvende det som en online salgsplatform og selv beholde dit varelager og stå for pakning samt forsendelse af dine produkter.

Men du kan også blive Fulfilment By Amazon (FBA)-leverandør. Her er alt du skal gøre at sende dine produkter til det nærmeste Amazon-varelager. Som FBA-leverandør vil vedligeholdelsen af din virksomhed blive lettere og udgifterne til den færre, da Amazon overtager plukning, pakning, forsendelse, kundeservice og samtidig hjælper dig med at få flere nye kunder.

Det er naturligvis ikke gratis at blive leverandør, men i langt de fleste tilfælde kan det betale sig at være med. Hos WeMarket har vi det fornødne kendskab til platformen til at vurdere, om dine produkter vil kunne klare sig i et af verdens største salgsvinduer.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

En gylden mulighed

Amazon er kendt for at være rigtig konkurrencedygtige på pris og levering. Derfor vil virksomhedens indtog i Danmark højst sandsynligt komme til at forårsage en konkurrenceforvridning. Mange, store som små butikker og webshops, vil ikke kunne hamle op med Amazon på hverken pris eller leveringstid.

Det lyder måske skræmmende, men for de, der gerne vil lege med, repræsenterer virksomheden også en stor mulighed hvis man ser ind i de kæmpe store markeder syd for den danske grænse,

Det gør den, fordi du får adgang til et af verdens største salgsvinduer, samtidigt med du får adgang til data på de mere end 300 millioner kunder, Amazon har på verdensplan. Med den data kan du specialisere dig i indkøb og skære flere udgifter af din egen forretning. Skal vi hjælpe dig godt i gang?

Amazon strategi

Flere eksperter spår, at Amazon kommer til at svinge taktstokken på det danske detailmarked. Der vil være et dansk detailmarked før og et efter Amazons indtog. Spørgsmålet er så, hvordan du kan få vendt det til din fordel?

Vil du, ved at skære mange led af din forretning, kunne sælge dine produkter på platformen til en konkurrencedygtig pris? Avancen på dine produkter vil sandsynligvis falde, men vil du kunne sælge tilsvarende flere varer? Eller sælger du måske så specielle produkter, at forbrugerne vil købe dem på Amazon for at opnå den hurtigere leveringstid?

Med vores indgående kendskab til Amazon kan WeMarket vejlede dig i, hvordan du bør forholde dig til platformen og derefter hjælpe dig med at lægge den helt rette strategi for dig og din virksomhed.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Processen

Man bliver ikke produktleverandør til Amazon ved at blinke med øjnene. Alle de produkter du ønsker at sælge, skal igennem en grundig godkendelsesproces, og samme proces gælder for dig som forhandler og dit firma.

Kravene fra Amazon er tårnhøje. Både til mængden af information om dine produkter, men ligeledes til dig som forhandler på deres platform. Dette sikrer, at Amazon fortsat er nem for brugerne at navigere i, til trods for tusinder og atter tusinder af forskellige forhandlere og produkter.

Når du skal aktivere dine produkter på Amazon, kan det gøres på forskellige måder. Hvis du har mange produkter, er det klart en fordel at automatisere processen i stedet for at tage produkterne enkeltvis. Hos WeMarket har vi den nødvendige erfaring til at guide dig igennem processen, uanset hvordan den kommer til at se ud for dig.

Rådgivning

Fordi mulighederne er så mange, kan det være svært at danne sig et overblik og holde tungen lige i munden, når vigtige beslutninger skal træffes. Her har WeMarket erfaringen til at guide dig og din virksomhed sikkert igennem den proces, det er at blive produktleverandør til Amazon.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Har du styr på PPC Amazon og hvorfor du skal bruge det?

Hvis du er tilstede på Amazon, er du helt sikkert stødt ind i PPC Amazon. Her står PPC for ’pay per click’ og det er således en markedsføringsform på Amazon, hvor du kun skal betale til Amazon, når en bruger klikker på din annonce.

Annoncering på Amazon er en nødvendighed, selvom du sikkert først og fremmest tænker på Amazon som en salgskanal fremfor en marketingsplatform. Skal du til at sælge et nyt produkt på Amazon, er det den letteste måde, at få dit produkt vist for potentielle købere

Der er mange fordele ved at markedsføre sig på Amazon sammenlignet med andre steder. Det skyldes først og fremmest, at søgninger på Amazon bliver foretaget med henblik på et køb, hvorfor brugere på Amazon er mere købsmodne, end brugere af eksempelvis Google eller Facebook er det.

Derfor får du bedre forudsætning for en høj Return of Investment, når du bruger PPC Amazon som en del af din markedsføring – også selvom du ikke sælger dine produkter på Amazon. Når der bliver foretaget en søgning på Amazon, og en bruger ser din annonce, er brugeren med andre ord meget længere fremme i købsprocessen, og der er derfor større chancer for, at du får et salg ud af dine annoncer på Amazon.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74