NY HJEMMESIDE
Få flere besøgende, der bliver længere og køber mere!


SCROLL

Har du brug for en ny hjemmeside?

WeMarket har en bred erfaring med design af nye hjemmesider, og vi har hjulpet mange vidt forskellige kunder sikkert i mål. Hele processen skræddersyes efter dine behov og ønsker, og du er garanteret et resultat, der giver dine besøgende den bedste oplevelse.

Hvorfor vælge WeMarket til udvikling af ny hjemmeside?

Ligegyldigt hvilken branche du arbejder i, er det vigtigt, din hjemmeside giver dine besøgende den bedst mulige oplevelse. MEN det kan være uoverskueligt at komme i gang – for hvordan skaber man den letteste vej til et salg, og hvad er egentligt et godt webdesign for netop din virksomhed?

Når WeMarket udvikler en ny hjemmeside, har vi altid fokus på brugervenlighed, mobiloptimering og konventionelt design – alt sammen til fordel for din toplinje. Hos WeMarket bryster vi os af at tage ansvar for de opgaver, vi får. Det er derfor, du bør vælge os, når du skal have lavet din nye hjemmeside.

Uanset om dit mål med en ny hjemmeside er at skabe mere salg, generel branding af din virksomhed eller noget helt tredje, vil vi gerne byde ind på opgaven. Ring til os og lad os tale om de muligheder, du får som kunde hos WeMarket.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få et godt tilbud på ny hjemmeside

Vores hjemmesider er ikke bare hjemmesider. Vores hjemmesider både sælger og bliver fundet på Google. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Behovsafklaring

Hos WeMarket har vi stor respekt for, at du kender din virksomhed og dine kunder bedst. Derfor afsætter vi indledningsvis den nødvendige tid til at afklare dine behov og ønsker – både ift. design og funktionalitet.

Det er vigtigt for os at vide præcis, hvad målet med din nye hjemmeside er. Skal den fungere som tragt for størstedelen af de henvendelser, du lever af, eller skal den snarere være et showroom for dine lækre produkter?

Alt dette afklares grundigt, inden selve designprocessen går i gang.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Skræddersyet design

Alle virksomheder er forskellige, og derfor vil en standard hjemmesideløsning i færre og færre tilfælde kunne opfylde dine behov. Hos WeMarket skræddersyr vi din nye hjemmeside præcis efter dine ønsker, og vi sørger altid for at tænke dine kunderejser ind i designet.

Vores dygtige team af grafikere og UX-designere vil uden tvivl kunne indfri dine forventninger. Der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre, og vi sørger for, at din virksomheds identitet er med hele vejen.

Konverteringsoptimering

I dag skaber det ikke forretning blot at trække en masse trafik ind til din hjemmeside. Din hjemmeside er nødt til at være designet, så den får dine besøgende til at udføre de handlinger, du ønsker. Hvad end der er tale om at få potentielle kunder til at rette henvendelser, skrive sig op til workshops eller køb af produkter.

Vi sørger for, at designe din nye hjemmeside, så hvert besøg bliver en god oplevelse for brugeren og skaber værdi for både den besøgende og dig.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

SEO-venlig hjemmeside

Når du skal sælge dine ydelser og produkter, er det vigtigt, at din hjemmeside er designet til din målgruppe og deres købsrejse. Men et skræddersyet, moderne design giver ikke meget værdi, hvis ingen kan finde din hjemmeside i søgemaskinerne. Derfor er det altafgørende, at din nye hjemmeside er SEO-venlig og søgemaskineoptimeret.

Når vi udvikler din nye hjemmeside, bliver det udarbejdet i et SEO-venligt CMS-system, så søgemaskinerne kan læse dit indhold fra dag et.

Responsivitet

Størstedelen af søgninger på nettet foregår i dag fra mobiltelefoner og tablets. Når du skal have ny hjemmeside er det derfor altafgørende for brugeroplevelsen, at din side er responsiv. At en hjemmeside er responsiv, betyder, at dens dimensioner tilpasser sig den enhed, den tilgås fra.

Det vil sige, at alle der besøger din hjemmeside, vil se dit indhold i de rigtige størrelser, og at din hjemmeside altid vil stå knivskarpt, uanset den besøgenes skærmstørrelse. Udover at sikre en god brugeroplevelse, belønner Google også responsive hjemmesider ved at vise dem højere oppe i søgeresultaterne.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Tracking

En ny hjemmeside er ikke meget værd, hvis ikke du kan spore, hvad brugerne foretager sig, når de besøger dit website. Du skal naturligvis kunne måle på, om dine besøgende udfører de handlinger, du ønsker, så du kan ændre strategi i tide, hvis det ikke er tilfældet.

Vi sørger for at opsætte sporing på din nye hjemmeside, så du fra første dag kan følge med i, hvad dine besøgende foretager sig.

Fokus på hastighed

Ingen gider en hjemmeside, der er loader langsomt. En langsom hjemmeside er med til at give brugeren en dårlig oplevelse, og samtidigt har hastigheden indflydelse på, hvordan din side placeres i søgemaskinerne.

Når vi udvikler din nye hjemmeside, har vi fokus på optimal hastighed, men ikke kun i forhold til den visuelle oplevelse. Vi er også opmærksomme på at hastighedsoptimere din hjemmesides database og server, så også backenden lever op til kravene.

Vi sikrer dig en ny hjemmeside, der indfrier både brugernes og søgemaskinernes hastighedskrav.  Tøv derfor ikke med at tage fat i os, når din virksomhed skal have en ny hjemmeside.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Brugervenlig backend

Glem alt om umulig kode og helt uforståelige scripts. Når du får udviklet din nye hjemmeside hos WeMarket, kan du være sikker på, den udvikles i et system, du senere selv vil kunne administrere og vedligeholde.

Ingen binding

Når WeMarket udvikler hjemmesider, arbejder vi ud fra den overbevisning, at vores kunder ikke skal have lange bindingsperioder, der fastlåser dem i urimelige kontrakter.

Derfor betaler du kun et engangsbeløb, der fastsættes inden hjemmesiden udvikles. Når hjemmesiden er færdig, er den din.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Webshop

Hos WeMarket har vi også erfaring med udvikling af forskellige webshops. Vi har arbejdet for både store og små kunder i systemer som Shopify og SmartWeb.

Så hvis du går med tankerne om at opstarte din egen webshop, kan vi hjælpe dig sikkert i gang.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74