NY HJEMMESIDE
Giver din hjemmeside dine kunder den bedste oplevelse?

Vi hjælper dig med:


  • Afklaring af ønsker og behov
  • Hjælp til valg af system
  • Skræddersyet design
  • Konverteringsoptimering
  • Implementering

Ønsker du ny hjemmeside?

Vi tager dig i hånden – lige fra valg af system til færdigt webdesign!

Går du med ønsket om at redesigne din hjemmeside, så den bliver responsiv og mere moderne? Eller vil du gerne starte forfra og have designet en helt ny hjemmeside? Lige gyldigt hvilken branche du og din virksomhed opererer i, er det i dag alfa omega, at din hjemmeside giver dine kunder en god oplevelse.

MEN det kan være uoverskueligt at komme i gang – for hvilket system skal man vælge? Hvordan skaber man den letteste vej til et salg, og hvad er egentligt et godt webdesign for netop din virksomhed?

Hos WeMarket har vi en bred erfaring med design af ny hjemmeside, og vi har hjulpet vidt forskellige kunder i mål. Vi kan hjælpe dig med et professionelt hjemmesidedesign, uanset hvilket system du foretrækker. Vi har specialiseret os i:

WordPress
Smartweb
Scannet
Wannafind
Hosted Shop
Shopify

Når vi designer en ny hjemmeside, har vi altid fokus på brugervenlighed, mobiloptimering og konventionelt design – alt sammen til fordel for din virksomhed. I WeMarket bryster vi os af at tage ansvar for de opgaver, vi får. Det er derfor, du bør vælge os, når du skal have lavet din nye hjemmeside. Og uanset om dit mål med en ny hjemmeside er at skabe mere salg, branding af din virksomhed eller noget helt tredje, vil vi gerne byde ind på opgaven.

Udfyld formularen herunder, så tager vi kontakt til dig.

Vi hjælper dig med:


  • Afklaring af ønsker og behov
  • Hjælp til valg af system
  • Skræddersyet design
  • Konverteringsoptimering
  • Implementering

CASES

Kylling & Co

Fastfoodkæden ønskede et mere moderne look, der skulle gøre det let for brugeren at danne overblik over udvalget af mad og derefter bestille.

Vinfarmen

Vinfarmen ønskede forandring. Der var behov for et helt nyt udtryk, så den kvalitet de står for, også kommer til sin ret på deres hjemmeside.

FiksIT

For FiksIT var overskuelighed en høj prioritet. Som besøgende på hjemmesiden skal der hurtigt kunne dannes overblik og tages kontakt.

Vores nye hjemmeside er meget nemmere at overskue, og det endelige resultat lever til fulde op til vores forventninger.

WeMarket fik frie tøjler til at redesigne vores hjemmeside, og resultatet blev enestående. Nu fremstår vi endelig, som vi ønsker.

Vores nye hjemmeside fra WeMarket er super professionelt lavet. WeMarkets fokus på overskuelighed og at holde det simpelt er i top.

Hvilke ønsker har du til din nye hjemmeside?
Udfyld formularen og bliv ringet op

Hos WeMarket har vi en bred funderet erfaring, der ikke blot bygger på høj faglighed, men en enorm berøringsflade i den digitale verden – herunder webdesign. Vi glæder os til at høre fra dig.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk