Karriere

Praktikforløb hos WeMarket

VækstPartnermøde

Prøv kræfter med digital markedsføring

Drømmer du om at arbejde med digital markedsføring? Så kan et praktikforløb her hos WeMarket være nøglen til lige præcis dén dør. Vi garanterer dig et lærerigt forløb, hvor du får din faglige værktøjskasse fyldt godt op.

Her hos WeMarket tager vi kærligt hånd om vores praktikanter og sørger for, at du bliver en integreret del af arbejdspladsen med alt, hvad det indebærer. Vi elsker at dele ud af vores viden, og du kan være sikker på, at du får mulighed for at prøve kræfter med interessante arbejdsopgaver, arbejder hands-on med projekter og er med til at forme dit eget skræddersyede praktikforløb.

Vi har et stærkt sammenhold på kontoret, som du formentlig straks vil opleve, når du træder ind ad døren. Et sammenhold, som du vil blive en del af.

Bliv marketing praktikant

Marketing er mange ting. Og det er det – virkelig. 
Du står og skal til, at søge praktikplads – men hvad er det egentlig, du føler dig stærkest i? Og er det så dét, du skal arbejde med resten af din tid på arbejdsmarkedet… (bare rolig, det kan ændre sig i løbet af din karriere). 

Det vigtigste er, at du laver dét, som du motiveres af. Det som pirre din nysgerrighed. Dét som får dig til, ikke at kunne stoppe med at undersøge, analysere og udvikle. 

Som marketing praktikant hos WeMarket, får du mulighed for, at snuse til din kommende karriere. Hvad enten du tænker, det er inden for; SEO, Google Ads, SoMe, Amazon, E-mail marketing.
Og måske rammer du rigtigt første gang, eller også har du brug for, at prøve kræfter med en af de andre. Uanset, så kan du altid bruge den viden du tilegner dig. 

Du kan som marketing praktikant vælge, at specialisere dig inden for én af nedenstående kerneområder.

Bliv SEO praktikant

Vi tør godt sige, at du som SEO praktikant hos WeMarket, får mulighed for at kickstarte din karriere. Du bliver nemlig ikke den første SEO praktikant, som får mulighed for at udfolde sin flair for tekster, søgeord og linkbuilding. Du kan derfor forvente et skræddersyet praktikforløb, hvor du har mulighed for, at gå fra SEO praktikant til SEO specialist. I din rolle som SEO praktikant vil dine opgaver være: identificerer primære søgeord, laver tekniske forbedringer på hjemmesider, arbejder med on-page-tekster og skaffe stærke indgående links til kundens site. Du får en alsidig hverdag, hvor du både har ansvaret for dine egne kunder, men også indgår i et tæt dagligt samarbejde med resten af teamet. Men det er også vigtigt, at du får en forståelse for synergierne på tværs af kerneområderne, og derfor vil du også være i løbende dialog med de andre teams.

Bliv Google Ads praktikant

Er du nysgerrig på, hvordan du vinder topplaceringer i Google – med betalte annoncer? Og er du generelt fanget af, at analysere data, ROAS og klikpriser? Så er du en oplagt kandidat som vores næste Google Ads praktikant. Som Google Ads praktikant får du dagligt lov til at nørde i Google Analytics, lave dybdegående søgeordskampagner, gennemgå og justere kampagner og afrapportere til kunderne. Du kan forvente grundig onboarding og gode karrieremuligheder. Efter et forløb som Google Ads praktikant, vil du efterfølgende have: øget din forretningsforståelse, lært at opsætte kampagner, lært at analysere data, udarbejde målgrupper og søgeord Så ønsker du, at prøve kræfter i en stilling med masser af data, analyser og optimeringer – så søg som vores næste Google Ads praktikant.

Prøv dig som SoMe praktikant

Bruger du; Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat? Så har du garanteret allerede en stor viden om platformene. Men som SoMe praktikant, får du også indblik i den betalte del af platformene. Her lærer du, hvordan du laver content, der får målgruppen til at løfte tommelfingeren fra skærmen. Du får indblik i, hvilken typer annoncer og virkemidler som virker til specifikke målgrupper. Derved kan du hjælpe med at udvikle annoncer – med størst afkast for kunderne. Som SoMe praktikant, kommer du til at arbejde med både den kreative og den tekniske del af annoncerne. Du kommer til at arbejde med; tekster, strategi, budskaber, grafik, videoer m.m. for en række spændende virksomheder. Så ønsker du at udvikle dig selv inden for digital marketing – som Social Media praktikant – så har vi mulighederne til dig.

Amazon

Amazon rummer et stort potentiale for rigtig mange virksomheder, og hos Team Amazon hjælper vi vores kunder med at komme i gang med forretningen på en af verdens største markedspladser. Hos WeMarket har vi stort erfaring med, hvad der virker fra første færd, og som del af Team Amazon kommer du til at arbejde med vækstpotentialer, analyse, strategier og stategisk og taktisk rådgivning.

E-mailmarkedsføring

Hos WeMarket hjælper vi vores kunder med at lægge en effektiv e-mail marketing-strategi, som skaber gode relationer og øger salget på hjemmesiden. På basis af vores best practice og indsigt i målgrupper og behov hjælper vi kunderne med at håndtere og eksekvere deres e-mailmarkedsføring, så de får større opening rate, bedre click-through rate og flere leads eller salg.

VækstPartnermøde

Bliv del af et stærkt team

Hos WeMarket har vi samlet et dynamisk team af motiverede kollegaer, som vægter fagligheden højt – og hvor vi samtidig har det sjovt sammen! Vi samarbejder om at nå vores fælles mål, og vi prioriterer vidensdeling og det kollegiale fællesskab både på kontoret og til sociale arrangementer.

Samarbejde står højt på dagsorden hos WeMarket. Det er nemlig gennem samarbejde, at vi formår at udvikle os allermest. Derfor stræber vi altid efter, at bruge hinandens kompetencer og sikre at kommunikationen flyder. 

Medarbejdertilfredshedsmåling

Hos WeMarket ved vi, at der skal være tid til det hele! Der skal være tid til at dykke helt ned i materien på kunderne, tid til at få de virkelig gode idéer og tid til at drikke en kop kaffe med kollegaerne og gå en tur i det flygtige danske solskin! Og så skal vi aldrig løbe så stærkt, at energien er fuldstændig udslukt, når vi skal hjem til vores familier.

Derfor udfører vi løbende anonyme målinger af trivslen hos alle medarbejdere, så vi fanger selv de mindste tegn på, at der er rod i balancen. Vores håb er nemlig, at alle medarbejdere har lyst til at være en del af A-holdet i dag, i morgen og om +10 år!

Hele 83 procent ligger vores medarbejdertilfredshedsmåling på. Det er 11 procent over landsgennemsnittet. Dette er vi ekstremt stolte af – men vi stopper naturligvis ikke her. Vores mål er, at den skal endnu længere op. Derfor evaluerer vi også jævnligt på vores medarbejderes ve og vel på arbejdspladsen.

Den enkelte medarbejder er i fokus, og for os er det vigtigt, at alle føler sig som en del af teamet. Hos os vægter vi det sociale højt og afholder årligt flere arrangementer, som forstærker fællesskabet yderligere. Når det sociale spiller, så oplever vi også den daglige arbejdsdag fungerer bedre i kraft af det styrkede fællesskab og det gode sammenhold.

83/100

Landsgennemsnit: 72

Respondenter: 21

Ledelse

0

Kollegaer

0

Resultater

0

Balance

0

Medbestemmelse

0

Mestring

0

Mening

0

Arbejdslyst

0

Måske er det lige dig, vi mangler!

Talenter kan vi aldrig få nok af her hos WeMarket. Måske sidder du med lige præcis de kvalifikationer, som vi leder efter. Skynd dig derfor til tasterne og send os en ansøgning. Fortæl os gerne omkring dine interesser inden for digital markedsføring samt den erfaring og viden, du allerede besidder. Hvis du er helt grøn på området, er du også meget velkommen til at skrive.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

Send din ansøgning til karriere@wemarket.dk