LINKEDIN
Perfekt til B2B markedsføring – Vi hjælper dig i gang og i mål!

Få professionel hjælp til annoncering på LinkedIn

Når du skal samle, udvide og kommunikere med dit professionelle netværk, hvad end du er privatperson eller har en virksomhed, er LinkedIn den bedst egnede platform.

Med 1,8 millioner danske brugere, hvoraf 150.000 er aktive hver eneste dag, er LinkedIn bestemt ikke et socialt medie, der bør overses. Heller ikke når det kommer til markedsføring. LinkedIn er en rigtig god platform at annoncere på, hvis du fx:

 • Har en stilling, der er svær at besætte. Sandsynligheden for at nogen i dit professionelle netværk kan sætte dig i forbindelse med interessante kandidater til en ubesat stilling, er stor, og derfor vil et sponsoreret stillingsopslag på LinkedIn være en god ide.
 • Har interessant indhold til en særlig målgruppe, der ikke allerede følger din side. På LinkedIn har du, ligesom på Facebook, mulighed for at inddele brugerne i bestemte målgrupper baseret på de informationer, de afgiver i deres profil. På den måde kan du, også på LinkedIn være sikker på, at du rammer de rette folk med dine opslag.
 • Gerne vil have, at dine budskaber når ud til flere personer på LinkedIn.
  Ligesom på Facebook vil dine opslag nå ud til flere personer, hvis du sponsorerer dem. Så hvis LinkedIn er en relevant platform for dig og din virksomhed, er det bestemt en god ide at bruge nogle penge på at skabe opmærksomhed omkring dig selv/din virksomhed/dit produkt via denne kanal.
 • Ønsker at flere relevante personer kommer til at følge dig/din virksomhed.
  Jo flere relevante følgere du kan rekruttere, jo bedre. Med flere følgere vil flere blive eksponeret for dine budskaber, uden at du behøver sponsorere dine opslag.

Som annonceplatform kan LinkedIn dog være en smule svær at finde rundt i, og hvis du gerne vil annoncere på det sociale medie, men ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang, er du meget velkommen til at ringe til os – så hjælper vi dig gerne!

Vi hjælper dig med:


 

 • Sideopsætning
 • Strategi
 • Annoncering

Under kyndig vejledning af WeMarket er vi gået fra 5.000 til over 30.000 fans på Facebook. Det er vi godt tilfredse med.

Deres viden har sparet mig for mange fejltrin og hjulpet Finderskeepers i den rigtige retning på de sociale medier.

Disse folk er ekstremt specialiseret, men formidler mulighederne på Facebook i øjenhøjde.

Vil du have succes i din virksomhed?

Vi udvikler din forretning med fokus på bundlinjen. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering og kom endnu nærmere dine potentielle kunder.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@WeMarket.dk