LINKEDIN
Den perfekte platform til B2B markedsføring


SCROLL

LinkedIn – Vi hjælper dig godt i gang og helt i mål

Når du skal samle, udvide og kommunikere med dit professionelle netværk, er LinkedIn den bedst egnede platform. WeMarket har annonceret på LinkedIn for vidt forskellige kunder, og vi vil også kunne hjælpe dig.

  • Sideopsætning – Vi hjælper dig med opsætningen af din LinkedIn-side
  • Strategi – Sammen lægger vi den bedste strategi for din virksomhed
  • Annoncering – Vi sørger for, du rammer din målgruppe rigtigt

Hvorfor vælge WeMarket til annoncering på LinkedIn?

Med 150.000 dagligt aktive, danske brugere, er LinkedIn bestemt ikke et socialt medie, der bør overses. Heller ikke når det kommer til markedsføring.

Når WeMarket arbejder med annoncering på LinkedIn, er det ikke bare noget, vi kaster os ud i. LinkedIn en dyr platform at annoncere på, og alt afhængigt af dine budskaber, kan det være en svær platform at trænge igennem på. Det er et seriøst socialt medie, og annoncer vil nemt kunne opfattes som unødvendig støj.

Derfor går vi grundigt til værks, før vi anbefaler vores kunder at bruge markedsføringskroner på LinkedIn. Vi bruger tid på at sætte os rigtig grundigt ind i din målgruppe og din virksomhed. På den måde sikrer vi os, at du har det rette bagkatalog og får værdi for dine penge.

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Opsætning af din LinkedIn-side

Selvom LinkedIn har eksisteret i små 15 år, er det ikke mange, hverken privatpersoner eller virksomheder, der har det store kendskab til det sociale medie.

Vi har den nødvendige viden til at opsætte din profil på LinkedIn, så den fremhæver alle dine vigtige budskaber og formidler mest mulig værdi for dig og din virksomhed.

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Strategi

Hvad ønsker du at opnå med din markedsføring på LinkedIn? Vil du brande din virksomhed på en seriøs platform? Showcase det din virksomhed kan til et publikum, der er interesseret i dit erhverv? Vil du samle deltagere til et spændende event? Eller vil du måske rekruttere din næste dygtige medarbejder?

Når vi, sammen med dig, lægger en strategi for din markedsføring på LinkedIn, tænker vi langsigtet. Vi fokuserer på, hvordan vi kan opsætte dine kampagner, så dit budskab når ud til så mange relevante personer som muligt og samtidig trænger ind, så det er dig og din virksomhed, der ligger Top of Mind hos din målgruppe.

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Annoncering

LinkedIns annonceringsværktøj er ikke helt så brugervenligt som Facebooks, og derfor kræver det, at man dykker lidt grundigere ned i mulighederne på platformen. Én ting er at opsætte en enkelt annonce, men at oprette kampagner, der kontinuerligt rammer din målgruppe med de rette budskaber på de rette tidspunkter, er en anden sag.

Vi har den nødvendige erfaring til at opsætte og målrette dine annoncer på LinkedIn, så du får det maksimale ud af din investering.

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74