Tekstforfatning
Øg dine søgeordspositioner og troværdighed online


SCROLL

WeMarket hjælper dig med tekstforfatning til on-page og off-page SEO!

Hvorfor vælge WeMarket til tekstforfatning? Fordi WeMarket har et stort netværk af troværdige og professionelle tekstforfattere, som kan udføre mange forskellige opgaver. Vores tekstforfattere kan udføre opgaver inden for bl.a:

Tekstforfatning til on-page SEO

Tekstforfatning til on-page SEO kan være mange forskellige ting. Hvis du vil rangere nr. 1 i Google med dine produkter eller services, er det vigtigt, du husker, det kræver, at mange forskellige faktorer falder på plads. Det handler ikke kun om at have en hurtig og brugervenlig hjemmeside, men også om at have masser af kvalitetsindhold på din hjemmeside. Tekstforfatning kræver ressourcer, som din virksomhed måske ikke har, og derfor kan det være en god idé at lade WeMarket hjælpe dig med tekstforfatning til din hjemmeside.

WeMarket udfører en bred vifte af forskellige tekstopgaver til hjemmesider:

 • Tekstforfatning af kategoritekster – Kategoritekster er afgørende for SEO, når man snakker om søgemaskineoptimering for webshops. Hvis du ønsker at rangere nr. 1 i Google med dine produkter, bør du have kategoribeskrivelser, som overbeviser potentielle kunder om, at det netop er din virksomhed, der tilbyder de bedste produkter inden for et konkret område. Gode kategoritekster vil hjælpe med at få en hel kategori af produkter til at rangere i Google.
 • Tekstforfatning af indhold til landingssider – Informative og velfungerende landingssider på din hjemmeside, som giver værdi til brugerne, opfylder brugernes behov eller svarer på deres spørgsmål, vil hjælpe dig med at rangere højere i søgeresultaterne. Bedre positioner i søgeresultaterne vil resultere i mere organisk trafik og højere omsætning. Ved at investere i eksternt tekstforfatning kan du spare interne ressourcer, som kan udnyttes bedre et andet sted i din forretning
 • Tekstforfatning af content til hjemmesiden – Det kan være svært altid at holde øje med tidens trends og tendenser og hurtigt reagere på det med et skarpt og aktuelt stykke content på din hjemmeside eller din blog. Derfor kan du outsource tekstforfatning af content til din hjemmeside gennem WeMarket. Kontinuerlig tilføjelse af content til din hjemmeside vil signalere over for Google og dine potentielle kunder, at du har styr på nyheder og aktualiteter i din branche. Og det vil give dig autoritet og større grad af social proof
 • Tekstforfatning af produktbeskrivelser – Produktbeskrivelser er yderst vigtige, hvis du ønsker, at rangere i søgemaskinerne med konkrete produkter, så dine potentielle kunder kan finde dem. Det kræver en del tid at udarbejde søgemaskineoptimerede, informative og værdifulde produktbeskrivelser, som tiltrækker nye besøgende. Derfor kan det være en god idé at outsource tekstforfatning af produktbeskrivelser.
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Google værdsætter både kvalitet og kvantitet

Uden tekster på hjemmesiden er det næsten umuligt at rangere i Google eller i andre søgemaskiner. Google elsker tekst. Jo mere tekst I har på hjemmesiden, jo bedre. Der bør selvfølgelig være fokus både på både kvalitet og kvantitet af teksterne, specielt på de landingssider du ønsker at rangere med samt din forside.

Google crawler og læser alle landingssiderne på din hjemmeside for at sammenligne din hjemmeside med andre – også dine konkurrenters hjemmesider. Når det er gjort “sorterer” Google disse landingssider efter en lang række faktorer for at kunne vise brugerne de mest præcise og relevante søgeresultater.

Det vil sige, at hvis du har en landingsside, der handler om røde T-shirts uden tekst, og din konkurrent har den samme landingsside om røde T-shirts, men konkurrentens side indeholder 600 ord, fx en forklaring af de forskellige kvaliteter, designs og priser, så vil Google sandsynligvis vise din konkurrents side frem for din, da den giver mere værdi og viden til brugeren.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Tekstforfatning til off-page SEO

Tekster til off-page SEO kan have mange forskellige formål og bør derfor vinkles forskelligt alt afhængigt af, hvor og hvordan teksten skal publiceres. Læs mere om tekstforfatning til effektivisering af SEO-processer her! WeMarket kan hjælpe dig med tekstforfatning af forskellige tekster til off-page brug, bl.a.:

 • Tekster til linkbuilding artiklerLinkbuilding er en stor del af off-page søgemaskineoptimering og kræver derfor en del kontinuerlig og målrettet arbejde. Du kan outsource linkbuilding-processerne gennem WeMarket eller kun selve tekstforfatnings-delen, hvis du selv har et stort netværk af medier, der kan publicere dine artikler. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med linkbuilding, kan du læse mere og kontakte os her
 • Blogindlæg og gæsteblogindlæg – Ligegyldigt om det er blogindlæg til din egen hjemmeside eller gæsteblogindlæg til andre blogs, kan WeMarket hjælpe dig med tekstforfatning af disse. Evergreen content har en stor betydning for markedsføring i dag. Evergreen content er indhold, der altid vil være aktuelt, tidløst og værdifuldt. Det samme gælder trends og tendenser. Når der sker noget nyt og revolutionerende i din branche, handler det om hurtigt at hoppe med på bølgen og skrive et blogindlæg om det. Hvis du har gode idéer, kan vi hjælpe dig med at realisere dem!
 • Advertorials – Sponsorerede artikler på diverse hjemmesider kræver også, at du har den rette tone of voice og balance mellem underholdning og salgspitch. Det kan være en smule tricky at skrive den perfekte advertorial, og derfor kan det være en god idé at outsource den del af processen til erfarne tekstforfattere.
 • Pressemeddelelser – Har din virksomhed udviklet et nyt produkt? Åbner I en ny afdeling? Når der sker noget interessant i din forretning, er det værd at overveje at investere ressourcer i pressearbejde. Om det er til en mindre lokal avis eller én af landets største nyhedsportaler, kræver pressearbejde, at du har en journalist gemt i maven. Den perfekte pressemeddelelse skal være målrettet det specifikke medie, have den rigtige tone of voice, samt troværdige fakta og kilder for at kunne fange læserens opmærksomhed og interesse. Du skal have et skarpt formuleret budskab og mål med din pressemeddelelse, hvis ikke du har så meget erfaring med skriftlig kommunikation i pressen, kan du stole på WeMarket til at hjælpe dig med tekstforfatning af dine pressemeddelelser.
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Tekstforfatning til lokal og international SEO

Har du godt styr på tekstforfatning på dansk, men nu vokser din virksomhed vokser og der skal derfor laves SEO og diverse andre opgaver til andre lande? Frygt ikke – WeMarket kan også hjælpe dig med tekstforfatning og SEO arbejde på international plan!

Vi har flere kunder, der har forretning i mange andre lande end Danmark. Det kræver selvfølgelig en del nye ressourcer at skrive tekster, lave linkbuilding og pressearbejde i Norge, Sverige, Tyskland eller England, og heldigvis har WeMarket gennem årene opbygget et troværdigt netværk af stærke tekstforfattere, tolke og medier, så vi kan varetage ikke kun lokal, men også international SEO.

Hvis du har brug for norske tekster til din hjemmeside, ressourcer til linkbuilding i Sverige eller noget helt tredje – kontakt da WeMarket, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde en løsning.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kvalitetssikring

Hele vejen igennem processen sikrer vi, at kvaliteten af tekstforfatningen er i top, og du skal ikke være nervøs for, at eksterne producenter overtager så vigtig en del af arbejdet med din hjemmeside.

 • Bestilling – Vi har defineret klare linjer for bestillingsprocessen. Du har mulighed for at kommunikere alle de informationer, som producenterne bør vide om din forretning og dine produkter for at kunne skrive tekster i høj kvalitet
 • Skriveri – Når du bestiller tekster gennem WeMarket, aftaler vi klare linjer for, hvornår du kan forvente at få teksterne i din indbakke eller online på din hjemmeside. Tekstforfatning er en vigtig disciplin, som kræver viden, fokus og tid. Det er ikke alle virksomheder, der har interne ressourcer nok, til at kunne skrive alle tekster til hjemmesiden, blogs og content andre steder online selv. Derfor bør du overveje om outsourcing af tekstforfatning kunne ikke spare dig dyrebare ressourcer, som du kunne bedre udnytte andre steder.
 • Godkendelse – WeMarket stiller en tilfredshedsgaranti over for vores kunder, og du får lov til at godkende teksterne, inden de bliver publiceret, Så vi sikrer, at de lever op til dine krav og passer til din virksomheds tone of voice
 • Levering & Publicering – WeMarket arbejder kontinuerligt på at optimere og forbedre vores leveringsproces, for at du som kunde kun skal tænke på udviklingen af din forretning. Hvis teksterne skal publiceres på din hjemmeside, kan du få teksterne tilsendt via mail, eller hvis det er tekster til linkbuilding, kan vi sørge for publiceringen på din vegne. Nemmere bliver det ikke!
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74