FACEBOOK
Vi har over 1000 kampagner på samvittigheden – skal vi hjælpe dig?

Få professionel hjælp til annoncering på Facebook

Med over to milliarder aktive brugere om måneden løber Facebook med en klar førsteplads som verdens største sociale medie. Hele 67% af den danske befolkning har en profil på platformen, og netop derfor overvejer du måske at gøre alvor af din virksomheds tilstedeværelse på Facebook.

Hvis din målgruppe er online på platformen, er der også et stort potentiale at hente, hvis det gribes rigtigt an. Selvom alle kan oprette en annonce på Facebook, bliver det ofte noget mere komplekst ved større kampagner og målrettede indsatser med mange forskellige annoncer, grafiske udformninger og deadlines og budgetter, der skal overholdes.

For én ting er oprettelsen af nogle enkelte annoncer, noget helt andet er den kontinuerlige strøm af opslag og annoncer, der formår at understøtte samtlige målsætninger i din virksomhed.

Det kan være uoverskueligt at komme i gang, for hvis du vil fange dine kunders interesse, vinde deres tillid og slå dine konkurrenter vha. af din indsats på Facebook, er du nødt til at bruge tid og kræfter på at skabe dig selv det bedste udgangspunkt. Og når der er brug for en stærk, ekstern partner, vil WeMarket gerne byde ind på opgaven.

Med mere end 200 meget forskellige kunder har vi den fornødne erfaring – og uanset om du står med et problem med din Business Manager, eller om du overvejer, hvordan budgettet skal fordeles i din næste landsdækkende kampagne, hjælper vi gerne dig og din virksomhed.

Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende snak.

Længere nede på siden kan du læse mere om annoncering på Facebook, og hvordan din virksomhed kan bruge det i jeres markedsføring.

Under kyndig vejledning af WeMarket er vi gået fra 5.000 til over 30.000 fans på Facebook. Det er vi godt tilfredse med.

Deres viden har sparet mig for mange fejltrin og hjulpet Finderskeepers i den rigtige retning på de sociale medier.

Disse folk er ekstremt specialiseret, men formidler mulighederne på Facebook i øjenhøjde.

Opsætning

Hvis du ønsker at markedsføre dine produkter eller dine ydelser på Facebook, skal du have oprettet en annoncekonto. Blandt andet er det ved oprettelsen af din annoncekonto, at tidszone og valuta fastsættes, og når først en annoncekonto er oprettet, kan den ikke ændres. Derfor kan det være en god ide at få hjælp til opsætningen.

Strategi

Inden du springer ud i at annoncere på Facebook, er du nødt til at overveje, hvad du gerne vil opnå med din indsats på platformen. Ønsker du at bruge det sociale medie til at øge kendskabet til dine produkter eller ydelser? Eller har du en fantastisk webshop, du gerne vil skabe mere trafik til?

Når du har fundet frem til, hvad det er, du gerne vil opnå ved hjælp af Facebook, skal din målgruppes behov identificeres – for når du kender deres behov, kan du bedre svare på, hvorfor dine potentielle kunder skulle lede efter dit produkt.

Med en forståelse for den situation dine potentielle kunder befinder sig i, når behovet for dit produkt/din ydelse opstår, vil du meget nemmere kunne finde den rette Tone Of Voice og udvikle indhold til Facebook, der taler til dem.

Udover ovenstående er du nødt til at afsætte de fornødne ressourcer til den løbende aktivitet, du ønsker at have på platformen. Det er her, det kan blive nødvendigt med ekstern hjælp fra et bureau, og hos WeMarket kan vi hjælpe dig med at udvikle en strategi, der er skræddersyet til netop dig og din virksomhed.

Hvis du er interesseret i en mere udførlig gennemgang af, hvordan du bedst ligger den rette Facebook strategi for din virksomhed, kan du læse mere lige her.

Business Manager

Facebooks Business Manager er det gratis værktøj, du kan bruge til at samle alle dine aktiviteter tilknyttet Facebook ét sted. Det er herfra, du kan administrere, hvem der har adgang til din Business Manager, hvilke Facebook-sider, der skal tilknyttes din Business Manager, og det er også her, du opsætter din annoncekonto. Fordi værktøjet indeholder så mange forskellige muligheder, kan det være lidt svært at navigere i, og med over 200 kunder på samvittigheden, hjælper vi gerne.

 

Flows

Et Facebook flow er en bølge af annoncer, du kan målrette bestemte segmenter gennem Facebook. Et flows længde kan variere i antallet af annoncer, og den periode flowet strækker sig over kan også varieres alt efter, hvilket mål, man har med annoncerne.

Hos WeMarket har vi meget erfaring med at opsætte flows på Facebook, og vi ved, hvordan du bedst fordeler dine budskaber, så du får det bedst mulige udbytte af indsatsen.

 

DPA

Hvis du har en velbesøgt webshop, er Facebook Dynamic Product Ads langt det mest effektive annonceformat for dig. Som forbruger er du garanteret bekendt med Facebook DPA.

Hvis du har været på jagt efter et par nye sko og derfor har besøgt Zalando, har du garanteret oplevet kort efter at blive ramt af en annonce fra Zalando med præcis det produkt, du lige har været inde og kigge på.

Dét er Facebook DPA, og det er et effektivt annonceringsværktøj, som vi hos WeMarket har stor erfaring med at sætte op for vores kunder.

Vil du have succes med annoncering på Facebook?

Hos WeMarket ved vi, hvad vi laver. Vi var blandt de første danske annoncører på Facebook og har mere end 1000+ annoncekampagner på samvittigheden. Udfyld formularen og få hjælp til at komme i den digitale superliga.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk