FACEBOOK ANNONCERING
Vil du ramme
dine kunder, der hvor de er?


SCROLL

Facebook annoncering – øg brandkendskab og sælg mere

Hos WeMarket ved vi, hvad vi laver. Vi var blandt de første danske annoncører på Facebook og har mere end 1000+ annoncekampagner på samvittigheden.

Hvorfor vælge WeMarket til annoncering på Facebook?

Selvom alle kan oprette en annonce på Facebook, bliver det ofte noget mere komplekst ved større kampagner. For én ting er oprettelsen af nogle enkelte annoncer, noget helt andet er den kontinuerlige strøm af opslag og annoncer, der formår at understøtte samtlige målsætninger i din virksomhed.

Det kan være uoverskueligt at komme i gang, for hvis du vil fange dine kunders interesse, vinde deres tillid og slå dine konkurrenter vha. af din indsats på Facebook, er du nødt til at bruge tid og kræfter på at skabe dig selv det bedste udgangspunkt. Og når der er brug for en stærk, ekstern partner, vil WeMarket gerne byde ind på opgaven.

Med mere end 200 meget forskellige kunder har vi den fornødne erfaring – og uanset om du står med et problem med din Business Manager, eller om du overvejer, hvordan budgettet skal fordeles i din næste landsdækkende kampagne, hjælper vi gerne dig og din virksomhed.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Opsætning af Business Manager

Facebooks Business Manager er det gratis værktøj, du kan bruge til at samle alle dine aktiviteter tilknyttet Facebook ét sted. Det betyder, at du kan tilgå alle dine aktiver, som har med Facebook at gøre ét samlet sted, i stedet for at have det spredt ud over det hele og koblet til din private konto.

Det er herfra, du kan administrere, hvem der har adgang til din Business Manager og hvilke Facebook-sider, der skal tilknyttes din Business Manager. Det er også her, du opsætter din annoncekonto. Fordi værktøjet indeholder så mange forskellige muligheder, kan det være lidt svært at navigere i, men med over 200 forskellige kunder på samvittigheden har vi den nødvendige erfaring, og vi hjælper dig gerne godt i gang.

Opsætning af annoncekonto

Hvis du ønsker at markedsføre dine produkter eller dine ydelser på Facebook, skal du have oprettet en annoncekonto. Blandt andet er det ved oprettelsen af din annoncekonto, at tidszone og valuta fastsættes, og når først en annoncekonto er oprettet, kan den ikke ændres. Derfor kan det være en god ide at få hjælp til opsætningen heraf.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Strategi

Inden du springer ud i at annoncere på Facebook, er du nødt til at overveje, hvad du gerne vil opnå med din indsats på platformen. Ønsker du at bruge det sociale medie til at øge kendskabet til dine produkter eller ydelser? Eller har du en fantastisk webshop, du gerne vil skabe mere trafik til?

Når du har fundet frem til, hvad det er, du gerne vil opnå ved hjælp af Facebook, skal din målgruppes behov identificeres – for når du kender deres behov, kan du bedre svare på, hvorfor dine potentielle kunder skulle lede efter dit produkt.

Med en forståelse for den situation dine potentielle kunder befinder sig i, når behovet for dit produkt/din ydelse opstår, vil du meget nemmere kunne finde den rette Tone Of Voice og udvikle indhold til Facebook, der taler til dem.

Udover ovenstående er du nødt til at afsætte de fornødne ressourcer til den løbende aktivitet, du ønsker at have på platformen. Det er her, det kan blive nødvendigt med ekstern hjælp fra et bureau, og hos WeMarket kan vi hjælpe dig med at udvikle en strategi, der er skræddersyet til netop dig og din virksomhed.

Hvis du er interesseret i en mere udførlig gennemgang af, hvordan du bedst ligger den rette Facebook strategi for din virksomhed, kan du læse mere lige her.

Opsætning af flows

Et Facebook flow er en bølge af annoncer, du kan målrette bestemte segmenter gennem Facebook. Et flows længde kan variere i antallet af annoncer, og den periode flowet strækker sig over kan også varieres alt efter, hvilket mål, man har med annoncerne.

Hos WeMarket har vi meget erfaring med at opsætte flows på Facebook, og vi ved, hvordan du bedst fordeler dine budskaber, så du får det bedst mulige udbytte af indsatsen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Dynamic Product Ads

Hvis du har en velbesøgt webshop, er Facebook Dynamic Product Ads langt det mest effektive annonceformat for dig. Som forbruger er du garanteret bekendt med Facebook DPA.

Hvis du har været på jagt efter et par nye sko og derfor har besøgt Zalando, har du garanteret oplevet kort efter at blive ramt af en annonce fra Zalando med præcis det produkt, du lige har været inde og kigge på.

Dét er Facebook DPA, og det er et effektivt annonceringsværktøj, som vi hos WeMarket har stor erfaring med at sætte op for vores kunder.

Lad os tage en snak

Over 250 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74