YouTube annoncering – Opnå større brand awareness

Skab mere brandkendskab med annoncering på YouTube!

YouTube annoncering – Verdens andenstørste søgemaskine!

Der bliver set videoer på internettet som aldrig før – og mange af dem bliver vist på verdens andenstørste søgemaskine, YouTube. Vil du derfor gerne opnå større kendskab til din virksomhed, bør du annoncere på platformen. Vi hjælper dig naturligvis med at opsætte annoncer og optimere dem, så du på mest effektive vis kan få spredt dine budskaber og styrke dit brand hos målgruppen.

Facebook annoncering

Få flere henvendelser og mere trafik med effektiv Facebook annoncering.

TikTok annoncering

Vi hjælper dig med opsætning af annoncer på det nyeste og hurtigt voksende sociale medie.

Instagram annoncering

Skil dig ud med visuelt flotte annoncer og fang interessen hos målgruppen.

YouTube markedsføring er effektivt

Levende billeder og lyd indprenter sig bedre på nethinden og i hukommelsen end et billede og en tekst gør det. Videoer er derfor et særdeles effektivt redskab, når det kommer til at øge kendskabet til din virksomhed og dine produkter eller ydelser. Selv små virksomheder kan være med, da det ikke kræver et kæmpe markedsføringsbudget for at annoncere på YouTube.

Det fantastiske ved markedsføring på YouTube er også, at deres segmenteringsmuligheder er meget præcise og kan vælges ud fra de data, som du henter ind gennem Google Analytics og de søgeord, som vi ved er interessante og relevante for din målgruppe.

Mulighederne for markedsføring på YouTube er derfor åbne og mange og kan gøre en stor forskel for din brand awareness.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Bliv set af alle fra din kernemålgruppe!

Med YouTube annoncering bliver nemt og billigt set af din målgruppe. Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan øge dit brand kendskab i dag!

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

YouTube reklame – du betaler kun per visning

En af de helt store grunde til, hvorfor man som virksomhed bør annoncere på YouTube med videoreklamer er, at der kun skal betales for annoncen, hvis brugeren enten klikker på reklamen eller vælger at se minimum 30 sekunder. Det er en stor fordel for dig som annoncør, da det resulterer i, at du kun bruger af dit markedsføringsbudget, når der er brugere, der finder din annonce interessant og relevant.

For at få brugere til at klikke sig videre eller for at få mest muligt ud af annoncen, selvom den ikke bliver set til ende, bør du prioritere at vise logoet i starten af videoen samt få dine vigtigste budskaber ud i løbet af de første 5 sekunder. Det koster dig nemlig ikke noget at få vist de første 5 sekunder – så det kan du lige så godt udnytte til fulde for at opnå maksimal brand awareness.

Vi hjælper dig naturligvis med at få mest muligt ud af dine annoncekroner og at få så stor eksponering for så få penge som muligt.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Vi hjælper dig til succes med YouTube annoncering

Det kræver mere end en god videoreklame at få succes med YouTube annoncering. For ikke nok med, at der skal tages stilling til annoncetyper, så skal annoncen også ramme det hel rette brugersegment. Vi har stor viden om remarketing, målretning og meget andet, som er yderst relevant og nødvendig for, at dine annoncer på YouTube bliver vist til netop din målgruppe.

Mangler du at få lavet videomaterialet, kan vi også hjælpe dig med det. Vi kan derfor med ro i maven sige, at WeMarket er full service  og har alle forudsætninger for, at din kampagner og budskaber får så mange visninger som muligt, så du får mere salg, flere henvendelser og øget kendskab til din virksomhed.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74