SEO

Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!

SEO Silkeborg

Du sidder på kontoret i Silkeborg og kigger på din hjemmeside. Den er egentlig pæn nok, men den dukker ikke op i Google, når folk søger efter dine produkter eller ydelser. I stedet er det dine konkurrenter, der topper søgeresultaterne og snupper dine potentielle kunder. Hvad skal du gøre? Svaret er ganske simpelt: SEO!

SEO (eller søgemaskineoptimering) er en disciplin, der hjælper Google og andre søgemaskiner til at forstå og værdisætte din hjemmeside. Mener Google, at din hjemmeside bidrager med brugbart indhold i forhold til brugernes søgning, er det dig og din hjemmeside, der stryger til tops og kan vinke farvel til konkurrenterne.

Hos WeMarket er vi eksperter i SEO og vi hjælper alle former for virksomheder med at styrke deres positionering i Google og dermed skabe øget trafik og salg!

Har du en virksomhed i Silkeborg? Så oplever du med stor sandsynlighed konkurrence både lokalt og nationalt. En position i toppen af Google kan være forskellen på succes eller fiasko – specielt hvis du formår at rangere på konkurrenceprægede søgeord. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med!

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Få de lokale kunder til at vælge dig!

Hos WeMarket har vi et indgående kendskab til Silkeborg – både som by og som erhvervscentrum. Vi ligger i Ikast – blot 25 minutter fra Søhøjlandet, og har sågar et par silkeborgensere i medarbejderstaben. Derfor ved vi, at Silkeborg og omegn har et spirende og mangfoldigt erhvervsliv, hvor du med den rigtige markedsføring og synlighed kan drive yderst favorabel forretning. Her har du blandt andet brug for lokal SEO, så de lokale kunder finder dig og ikke dine konkurrenter i toppen af Googles søgeresultater.

Hos WeMarket har vi stor erfaring med at hjælpe lokale virksomheder med deres søgemaskine. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

Du må nok erkende, at det er de færreste, der går direkte ind på din hjemmeside for at købe produkter eller ydelser. Derfor er det af afgørende betydning, at du dukker op i toppen af Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på det, du sælger.

Og hvordan gør man så det? Det kræver et kendskab til Googles krav – og dem kender vi. Google ønsker altid at fremvise det bedste resultatet på baggrund af den pågældende søgninger, og her findes der en række discipliner inden for SEO, som vil få Google til at tillægge din hjemmeside værdi. Er du kunde hos WeMarket, varetager vi alle områderne SEO, så vi dermed opnår de bedste resultater dig.

Det indebærer blandt andet identificering af primære søgeord, som vi vil have fokus på under optimeringen. Derudover kræver et godt site en teknisk analyse og udbedring af manglerne samt en masse godt indhold. Sidst men ikke mindst skal der bygges stærke indgående links til sitet, da Google opfatter links som en anbefaling.

Bliver siden anbefalet, honorerer Google det også med bedre placeringer – såfremt resten også spiller på sitet. SEO er en investering, og resultaterne kan gost lade vente på sig, men når du først er øverst i søgeresultaterne, kan du virkelig høste frugterne.

Tøv ikke med at tage fat i WeMarket, hvis du vil kickstarte eller genoverveje din indsats på Google, så vi kan hjælpe dig til tops. Har du spørgsmål er du mere en du velkommen til at tage fat i os eller en af de mere end +200 glade kunder vi arbejder med i det midtjyske.

Vi hjælper dig b.la. med:

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Lokal SEO

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74