Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

SEO Holstebro

Har du en virksomhed i Holstebro? Men kniber det med at få trafik på hjemmesiden og kunder i butikken? Så bør du i den grad overveje at få søgemaskineoptimeret dit website.

Søgemaskineoptimering eller SEO hjælper din hjemmeside med at rangere bedre i Googles organiske søgeresultater på specifikke søgeord. Og det er vigtigt for din hjemmeside og forretning! Hvis kunder i Holstebro eksempelvis søger på et produkt eller en ydelse, så er der stor sandsynlighed for, at de vælger din virksomhed – såfremt du dukker op i toppen af Google.

Dine potentielle kunder bruger i stor stil søgemaskiner til at indsamle informationer og ikke mindst til at handle, og derfor kan søgeresultaterne ses som en uvurderlig reklameplads. Men det kommer ikke af sig selv. Din hjemmeside skal optimeres i henhold til Googles retningslinjer og anbefalinger. Jo mere du tilfredsstiller Google, desto mere forstår Google indholdet på din hjemmeside.

Googles fornemmeste opgave er nemlig at præsentere brugerne for det bedste resultat på baggrund af en specifik søgning. Får du søgemaskineoptimeret din hjemmeside, kan det blive dig, der placeres i toppen og kaprer alle de købeglade kunder i Holstebro.  

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Derfor skal du vælge WeMarket Holstebro til SEO

Hos WeMarket har vi en solid ballast til at varetage din SEO i Holstebro. For uanset hvilken type virksomhed du driver, så så har vi erfaring med at skabe trafik og konverteringer på hjemmesiden. Har du en virksomhed i Holstebro, der sigter mod nationale kunder? Eller er dit primære fokus at få kløerne i de lokale? Det gør ingen forskel for os – vi hjælper hellere end gerne med begge dele.

Vi har i skrivende stund en lang række kunder, der driver deres forretning i Holstebro, og derfor har vi den nødvendige erfaring til blandt andet af skaffe stærke og relevante links med et lokalt sigte. Et afgørende parameter for succesfuld SEO. Holstebro har et spirende erhvervsliv, og derfor er konkurrencen også hård i mange brancher. Vil du gerne vinde konkurrencen og dominere dine konkurrenter i søgeresultaterne? 

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

Du må nok erkende, at det er de færreste, der går direkte ind på din hjemmeside for at købe produkter eller ydelser. Derfor er det af afgørende betydning, at du dukker op i toppen af Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på det, du sælger.

Og hvordan gør man så det? Det kræver et kendskab til Googles krav – og dem kender vi. Google ønsker altid at fremvise det bedste resultatet på baggrund af den pågældende søgninger, og her findes der en række discipliner inden for SEO, som vil få Google til at tillægge din hjemmeside værdi. Er du kunde hos WeMarket, varetager vi alle områderne SEO, så vi dermed opnår de bedste resultater dig.

Det indebærer blandt andet identificering af primære søgeord, som vi vil have fokus på under optimeringen. Derudover kræver et godt site en teknisk analyse og udbedring af manglerne samt en masse godt indhold. Sidst men ikke mindst skal der bygges stærke indgående links til sitet, da Google opfatter links som en anbefaling.

Bliver siden anbefalet, honorerer Google det også med bedre placeringer – såfremt resten også spiller på sitet. SEO er en investering, og resultaterne kan gost lade vente på sig, men når du først er øverst i søgeresultaterne, kan du virkelig høste frugterne.

Tøv ikke med at tage fat i WeMarket, hvis du vil kickstarte eller genoverveje din indsats på Google, så vi kan hjælpe dig til tops. Har du spørgsmål er du mere en du velkommen til at tage fat i os eller en af de mere end +200 glade kunder vi arbejder med i det midtjyske.

Vi hjælper dig med:

Lokal SEO

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Online Reputation Management

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74