SEO

Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!

SEO Herning

Har du problemer med at få kunder i din biks i Herning? Hvad enten der er tale om en fysisk butik eller en webshop? Så gemmer der sig et stort potentiale i at blive fundet øverst i Google, når folk søger efter dine produkter eller ydelser.

Topplaceringer i Google kommer ikke af sig selv. Det kræver benhård optimering af din hjemmeside, så Google klart og tydeligt forstår, hvad DIN virksomhed tilbyder. Du har med andre ord brug for søgemaskineoptimering (SEO), og det vil vi hos WeMarket meget gerne hjælpe dig med.

Vi har stor erfaring med SEO for en bred palet af virksomheder – store som små – og qua vores geografiske placering og oparbejdede kompetencer, består vores kundeportefølje i overvejende grad af virksomheder fra Herning. Skal vi også hjælpe dig?

 

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Lokal SEO – Få kunder i Herning til at vælge DIG!

Hos WeMarket kender vi alt til Herning. De fleste af os bor i byen, og vi er derfor fuldt ud opdateret på dynamikken i erhvervslivet. I Herning har innovation altid været i højsædet, og i Herning sker der virkelig noget. Derfor er det altid en fornøjelse at arbejde for mere end 200+ virksomhed, som primært hører til i det midtjyske. Mange virksomheder med base i Herning er udmærket er klar over, hvordan fremtidens markedsføring bør prioriteres.

Alligevel har mange stadig uudnyttede potentiale i form af søgeord eller fraser, som efterspørges nationalt eller lokalt i Herning, som man ikke findes på. Måske pga. manglende indsats eller viden.  Hos WeMarket vil vi gerne være behjælpelige med både indsats og viden og vi vil sætte en ære i at få endnu en herninggensisk kunde.

Vi vil i så fald arbejde hårdt for, at dine potentielle kunde vælger din virksomhed i Herning fremfor dine lokale konkurrenter. Og så gør det ikke den mindste forskel, om du er frisør, tømrer, tøjbutik eller noget helt andet. Vi har erfaring med alle typer af kunder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

Du må nok erkende, at det er de færreste, der går direkte ind på din hjemmeside for at købe produkter eller ydelser. Derfor er det af afgørende betydning, at du dukker op i toppen af Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på det, du sælger.

Og hvordan gør man så det? Det kræver et kendskab til Googles krav – og dem kender vi. Google ønsker altid at fremvise det bedste resultatet på baggrund af den pågældende søgninger, og her findes der en række discipliner inden for SEO, som vil få Google til at tillægge din hjemmeside værdi. Er du kunde hos WeMarket, varetager vi alle områderne SEO, så vi dermed opnår de bedste resultater dig.

Det indebærer blandt andet identificering af primære søgeord, som vi vil have fokus på under optimeringen. Derudover kræver et godt site en teknisk analyse og udbedring af manglerne samt en masse godt indhold. Sidst men ikke mindst skal der bygges stærke indgående links til sitet, da Google opfatter links som en anbefaling.

Bliver siden anbefalet, honorerer Google det også med bedre placeringer – såfremt resten også spiller på sitet. SEO er en investering, og resultaterne kan gost lade vente på sig, men når du først er øverst i søgeresultaterne, kan du virkelig høste frugterne.

Tøv ikke med at tage fat i WeMarket, hvis du vil kickstarte eller genoverveje din indsats på Google, så vi kan hjælpe dig til tops. Har du spørgsmål er du mere en du velkommen til at tage fat i os eller en af de mere end +200 glade kunder vi arbejder med i det midtjyske.

Vi hjælper dig bl.a. med:

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Lokal SEO

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74