YOUTUBE
Vi har den fornødne erfaring – skal vi hjælpe dig?

Annoncer på den største søgemaskine efter Google

Hos WeMarket udarbejder vi annoncer til Youtube. Vi producerer både videoer og grafiske annoncer, der spreder dine budskaber, og vi sørger for, at annoncerne er målrettet dine målgrupper.

Bliv synlig på Youtube
Over 1 milliard brugere besøger hver måned Youtube. Det gør Youtube til den mest anvendte søgemaskine efter Google, og platformens annoncerings-netværk er i dag en del af Googles annoncerings-netværk. Youtube har derfor et kæmpe potentiale, når det handler om online markedsføring, da du kan nå din målgruppe, der hvor de er.

Inddrag andre medier i forbindelse med din Youtube-annoncering
Du kan øge din virksomheds synlighed over for målgruppen ved at koble Youtube-annoncering sammen med mail-marketing, tv-reklamer og online annoncering.

Fordelene ved Youtube-annoncering
Youtube giver dig mulighed for at brande din virksomhed og dine produkter på en unik måde, der fanger målgruppen. Målgruppen vælger du på baggrund af geografi, interesser, emner og søgeord. Det giver dig mulighed for at lave meget specifikke målgrupper, så du er sikker på, der rammes rigtigt.

Fordelene ved Youtube-annoncering er:

  • Du har mulighed for at specificere din målgruppe ud fra demografi og interesser.
  • Du kan ramme målgruppen, der hvor de befinder sig. Annoncerne kan blive vist både på smartphone, tablet og computer.
  • Dine Youtube-annoncer gør dig mere synlig på internettet og skaber flere loyale kunder.
  • Du får mulighed for at kommunikere med dine kunder.
  • Du betaler kun, når målgruppen ser dine annoncer.
  • Du kan vise videoer til tidligere besøgende (remarketing)

Få målgruppen til at huske dit brand frem for konkurrenternes
Dit brand skal stå skarpt i målgruppens hukommelse, når de har set dine Youtube-annoncer. Derfor er der nogle gode ideer til fremgangsmåden i forbindelse med at udarbejde en Youtube-reklame.

Da det er vigtigt, at målgruppen kan sætte et ansigt på dig og din virksomhed, skal du begynde med en præsentation af din virksomhed.  Det gør det nemmere for målgruppen at huske dit brand, og samtidigt kan målgruppen hurtigt vurdere, om de ønsker at købe dine produkter eller ydelser.

Differentier din virksomhed fra konkurrenternes
Du skal fortælle, hvorfor din målgruppe skal vælge din virksomhed frem for konkurrenternes. Det betyder, at du skal fortælle, hvad du kan gøre for dem, som andre ikke kan.

Du skal gøre dine Youtube-annoncer personlige, så din målgruppe vil tillægge dine annoncer mere troværdighed.

Husk alle de vigtige pointer i din Youtube-annonce
Det er en god ide på forhånd at planlægge, hvilke emner der skal med i annoncen. Det giver dig mulighed for at sikre, at du har husket at få alt med, så et vigtigt argument eller budskab ikke går tabt.

Målgruppen skal kunne kontakte dig
Du skal huske at opgive dine kontaktinformationer, da det også er med til at øge din troværdighed, og fordi potentielle kunder skal kunne kontakte dig. Gør du ikke det, risikerer du, at kunderne vælger en anden virksomhed frem for din.

Professionel Youtube-rådgivning og opsætning
Vi rådgiver dig og udarbejder unikke Youtube-annoncer, der passer til dine ønsker, behov og mål. Målgruppen vil se din annonce på Youtube, og hvis de efterfølgende ønsker at købe dine produkter eller ydelser, kan de med ét enkelt klik besøge din hjemmeside eller webshop. Det vil øge trafikken til din hjemmeside eller webshop og potentielt give dig flere kunder

Du betaler kun, når målgruppen ser dine annoncer
Du betaler først, når målgruppen har set dine video-annoncer i 30 sekunder, eller når video-annoncen er afspillet 100%. Det vil sige, at du kun bruger budget, der hvor det skaber resultater, og det gør Youtube til en yderst effektivt annonceringsplatform.

Kontakt os og kom i gang med Youtube-annoncering i dag
Vi hjælper dig med at opsætte og administrere din Youtube-annoncering vha. Google Adwords. Hvis du vil i gang med Youtube-annoncering eller vil høre nærmere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte os.

Under kyndig vejledning af WeMarket er vi gået fra 5.000 til over 30.000 fans på Facebook. Det er vi godt tilfredse med.

Deres viden har sparet mig for mange fejltrin og hjulpet Finderskeepers i den rigtige retning på de sociale medier.

Disse folk er ekstremt specialiseret, men formidler mulighederne på Facebook i øjenhøjde.

Vil du have succes med annoncering på Facebook?

Hos WeMarket ved vi, hvad vi laver. Vi var blandt de første danske annoncører på Facebook og har mere end 1000+ annoncekampagner på samvittigheden. Udfyld formularen og få hjælp til at komme i den digitale superliga.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk