YOUTUBE
Få de bedste kampagner på den største søgemaskine efter Google


SCROLL

YouTube annoncering – Øg kendskabet til din virksomhed

Hos WeMarket har vi en bred erfaring med udarbejdelse af annoncer til Youtube. Vi producerer både videoer og grafiske annoncer, der spreder dine budskaber. Og vi sørger for, at annoncerne målrettes præcis de brugere, der har relevans for dig.

  • Annoncering – Ram din målgruppe præcis hvor de er
  • Brand Awareness – Stå skarpest i din målgruppes hukommelse
  • Differentiering – Vi sørger for, at dine annoncer skiller dig ud
  • Opsætning – Vi hjælper med opsætning og administration af din konto
  • Rådgivning – Du får den bedste rådgivning hele vejen igennem

Hvorfor vælge WeMarket til annoncering på Youtube?

Over 1 milliard brugere besøger hver måned Youtube. Det gør Youtube til den mest anvendte søgemaskine efter Google. Platformens annonce-værktøj er i dag en del af Googles annoncerings-netværk, og her har vi været med siden begyndelsen. Derfor har vi den nødvendige erfaring til at hjælpe dig.

Youtube har et kæmpe potentiale, når det handler om online markedsføring, og når WeMarket arbejder med annoncering på Youtube, udnytter vi det til fulde.

Vi producerer både video og grafiske annoncer, der spreder dine budskaber på den helt rigtige måde, skaber øget trafik til din hjemmeside og ultimativt sørger for mere salg. Ring til os og lad os snakke om de muligheder, du får som kunde hos WeMarket.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kontakt os omkring Youtube annoncering

Ingen forespørgsel er for stor eller lille omkring annoncering på Youtube. Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi også kan hjælpe dig med at komme i gang med Youtube annoncering.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Annoncering

Youtube giver dig mulighed for at brande din virksomhed og dine produkter på en helt unik måde. På Youtube kan du nemlig lave målgrupper med afsæt i geografi, demografi, interesser, emner OG specifikke søgeord. Det giver dig muligheden for at sikre, at dine skræddersyede budskaber rammer de helt rigtige.

Du kan øge din virksomheds synlighed yderligere ved at koble Youtube-annoncering sammen med email-marketing og anden online annoncering. Det kan vi også hjælpe med.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Brand Awareness

Det kan være svært at måle den direkte virkning af øget brand awareness, men det handler om at være Top of Mind hos dine potentielle kunder, næste gang de er købedygtige. Derfor skal din virksomhed og dine produkter stå helt skarpt i din målgruppes hukommelse, efter de har set dine annoncer på Youtube.

Vi ved, hvordan dine kampagner på Youtube skal opbygges, så du opnår præcis det, og vi har bred erfaring med at identificere og udvælge de bedste USP’er, så din målgruppe husker dig frem for dine konkurrenter.

Differentiering

Du vil med sikkerhed ikke være den eneste i din branche, der annoncerer på Youtube. Derfor er det vigtigt, du formår at skille dig ud. Vi hjælper dig med at formidle, hvad det er, du kan tilbyde, som de andre ikke kan, og hvorfor din målgruppe skal vælge dig frem for dine konkurrenter.

Vi sørger for at give din annoncering på Youtube et personligt præg, så du virker troværdig uden at komme til at ligne de andre.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Opsætning

Der er flere elementer, du skal huske på, når du annoncerer på Youtube. I forbindelse med opsætningen af dine annoncer, er det fx vigtigt, du husker at opgive dine kontaktinformationer. Det viser, du kan stå inde for det, du tilbyder og er med til at gøre dig ekstra troværdig. Derudover er det vigtigt, at potentielle kunder kan kontakte dig. Kan de ikke det, risikerer du, at de vælger en anden virksomhed frem for din.

Vi hjælper dig med at opsætte og administrere din annoncering på Youtube, så det bliver så nemt for dig og dine potentielle kunder som overhovedet muligt.

Rådgivning

Youtube er så smart lavet, at du først betaler, når målgruppen har set dine video-annoncer i 30 sekunder, eller når hele video-annoncen er afspillet. Det vil sige, at du kun bruger budget, der hvor det skaber resultater, og det gør Youtube til en yderst effektivt annonceringsplatform. Målgruppen vil få vist din annonce på Youtube, og når de efterfølgende ønsker at købe dine produkter eller læse mere om dine ydelser, kan de med ét enkelt klik besøge din hjemmeside eller webshop. Dét er smart.

Vi har bred erfaring med annoncering for vidt forskellige kunder på Youtube. Det giver os den nødvendige erfaring til at rådgive dig og udarbejde unikke Youtube-annoncer, der passer til netop dine ønsker, behov og mål.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74