Job hos WeMarket
Er du vores nye VækstPartner?


SCROLL

Digital marketingbureau søger VækstPartner

Ryger dine mundvige helt op til øreflipperne, når du arbejder med digital markedsføring? Kribler det i dine fingre for at øge omsætningen hos dine kunder? Og er du en glad og udadvendt person, der ser løsninger frem for problemer? Så er det måske lige dig, vi leder efter hos WeMarket.

Vi er et digitalt marketingbureau i Ikast, der hjælper en bred palet af kunder med deres online markedsføring. Vi har lanceret konceptet ”VækstPartner”, der kort fortalt går ud på, at kunden har én og kun én kontaktperson, som har overblik over hele markedsføringsindsatsen. Konceptet har været en stor succes, og derfor har vi nu brug for endnu en skarp markedsføringsekspert med tykt digitalt blod i årene. En person, som har en bred funderet viden om online markedsføring, og som formår at holde det kølige overblik.

Er det dig? Så kan du ikke alene glæde dig til en syndflod af spændende og varierede opgaver. Du kan også se frem til at blive en del af en forrygende arbejdsplads, der gør en dyd ud af at kombinere høj faglighed og ekspertise med højt humør og legendariske firmafester. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde. Det er nemlig på den måde, at vi leverer de bedste resultater for vores kunder!

Som ny VækstPartner hos WeMarket kommer du til at cirkulere mellem din faste plads på kontoret og besøg hos kunderne. Det er nemlig dig, der skal sikre, at det er trygt og nemt at være kunde hos WeMarket.

Tænker du: ”Yes, det er jo lige mig?” Så læs endelig videre.

Vi forestiller os, at du…

• ELSKER digital markedsføring!
• Har kendskab til SEO, Adwords, Facebook, Mailchimp og andre digitale trends og ydelser.
• Er tillidsvækkende og god til at kommunikere
• Er bosat i en overskuelig afstand til Ikast

Til gengæld tilbyder vi…

• En central plads på holdet i en virksomhed med masser af fart på
• 20 søde kollegaer, der både hamrer bag tasterne og til firmafesterne
• Masser af ansvar og rig mulighed for personlig og faglig udvikling
• Løn efter kvalifikationer

Lidt mere om os
WeMarket startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2014, og siden da er det kun gået én vej. Fra kun at tilbyde Adwords og Facebook varetager vi nu hele paletten – blandt andet SEO, UX, pressearbejde og video. Vores liste med kunder vokser konstant, og i dag har vi både små og store kunder – lige fra den lokale tømrer til nationale rejsebureauer.

Vores interne mål er klokkeklart: Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads! Det kan lyde latterligt og urealistisk, men det skal ikke afholde os fra at give det forsøget. Vi nyder blandt andet godt af fælles motion, sjove arrangementer og en overdådig frokostordning med husets andre virksomheder.

Arbejdstid
Fuld tid.

Tiltrædelsesdato
Hurtigst muligt

Er du WeMarkets nye VækstPartner?

Er du med endnu?
Så håber vi, at du er blevet klogere på, hvor fantastisk en virksomhed, WeMarket er, og hvordan du kan bidrage med at gøre den endnu bedre. Men nu er det vist på tide, at vi hører lidt mere om dig.

Skynd dig derfor til tasterne og send din ansøgning og CV til Christian Hestbek på ch@wemarket.dk.

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Send din ansøgning til ch@wemarket.dk -   Ikast

Send din ansøgning til jf@wemarket.dk -Holstebro