Job hos WeMarket
Er du vores nye VækstPartner?


SCROLL

Digital marketingbureau søger erfaren VækstPartner

Ryger dine mundvige helt op til øreflipperne, når du arbejder med digital markedsføring? Kribler det i dine fingre for at øge omsætningen hos dine kunder? Og er du en glad og udadvendt person, der ser løsninger frem for problemer? Så er det måske lige dig, vi leder efter hos WeMarket.

Vi søger netop nu en ny VæksPartner til vores afdeling i Ikast, og som din kommende titel indikerer, så bliver din opgave at vækste vores kunders forretning. Som VækstPartner hos Wemarket bliver du kundernes marketingchef og single point of contact, hvor du med din faglighed identificerer vækstpotentialer og skaber mest mulig værdi for den enkelte kunde.

Vores koncept med en fast tilknyttet VækstPartner har været en stor succes, og derfor har vi nu brug for endnu en skarp markedsføringsekspert med tykt digitalt blod i årene og strategisk forståelse. En person, som har en bred funderet viden om online markedsføring, og som formår at holde det kølige overblik over hele markedsføringsindsatsen.

Tænker du: ”Yes, det er jo lige mig?” Så læs endelig videre.

Vi forestiller os, at du…

 • ELSKER digital markedsføring!
 • Har en solid viden omkring de gængse digitale marketingdiscipliner og hvordan man bruger dem til at løfte den samlede performance hos virksomhederne (SEO, Ads, SoMe, nyhedsbreve, automations etc.).
 • Har erfaring med analyseværktøjer som f.eks. Google Analytics og Facebook Analytics.
 • Har flere års erfaring fra en lignende stilling i et bureau eller har siddet med tilsvarende ansvar og opgaver inhouse.
 • Er stærk analytisk og strategisk tænkende og kan omforme dine tanker til konkrete og værdiskabende tiltag hos vores kunder.
 • Er tillidsvækkende og god til at kommunikere.
 • Er bosat i en overskuelig afstand til Ikast.

 

Til gengæld tilbyder vi…

 • En central plads på holdet i en virksomhed med masser af fart på.
 • Et unikt fællesskab med 20 andre knivskarpe marketingfolk.
 • Masser af ansvar og rig mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Løn efter kvalifikationer.

Lyder stillingen spændende? Så bliver du nok ikke mindre interesseret, når du hører mere om os…

WeMarket er et digitalt marketingbureau i Ikast, der hjælper en bred palet af kunder med deres online markedsføring med ét fokus for øje – Vi SKAL være den mest værdiskabende samarbejdspartner for vores kunder, og det er her, du kommer ind i billedet.  

Vores interne mål er klokkeklart: Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads! Det kan lyde lettere utopisk, men det skal ikke afholde os fra at give det forsøget. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde, for så leverer vi også de bedste resultater for vores kunder!

Som ny VækstPartner hos WeMarket kommer du til at cirkulere mellem din faste plads på kontoret og besøg hos kunderne. Det er nemlig dig, der skal sikre, at det er trygt og nemt at være kunde hos WeMarket.

Arbejdstid

Fuld tid.

Tiltrædelsesdato

Hurtigst muligt

Er du WeMarkets nye VækstPartner?

Så håber vi, at du er blevet klogere på, hvor fantastisk en virksomhed WeMarket er, og hvordan du kan bidrage med at gøre den endnu bedre. Men nu er det vist på tide, at vi hører lidt mere om dig.

Skynd dig derfor til tasterne og send din ansøgning og CV til karriere@wemarket.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!