Job hos WeMarket

Er du vores nye VækstPartner Trainee?

Vi søger en VækstPartner Trainee

Smiler du fra øre til øre ved tanken om at arbejde med online marketing? Har du talent for at tale med mennesker, og brænder du for at skabe vækst for dine kunder? Så har vi stillingen til dig, der kombinerer det hele. I den 2-årige VækstPartner Trainee stilling lærer du alt, hvad du skal bruge for at kunne være den bedste partner for dine kunder, og det er naturligvis tiltænkt, at du efterfølgende bliver full-blown VækstPartner.

WeMarket er et online marketingbureau med fødderne plantet i den jyske muld – nærmere bestemt i Ikast. Her arbejder vi hver dag benhårdt på at skabe resultater for vores kunder.

Hos os har alle kunder, store som små, en VækstPartner. VækstPartner-konceptet går kort fortalt går ud på, at kunden har én og kun én kontaktperson, som har overblik over hele markedsføringsindsatsen. Med en støt tilstrømning af kunder har vi nu brug for endnu en VækstPartner in spe og søger derfor en Trainee til at indgå i vores team.

Som VækstPartner Trainee sørger vi for, at du bliver klædt rigtig godt på til at varetage stillingen. Vi lærer grundigt op i salg og kundekontakt og herudover naturligvis i alle de grene af online markedsføring, vi tilbyder. Du bliver tilknyttet en af vores VækstPartnere allerede fra dag 1, så du altid har én at støtte dig til, indtil du er selvkørende.

Smiler du stadig fra øre til øre? Så læs endelig videre:

Vi forestiller os, at du…

• Brænder for online markedsføring
• Har haft fingrene i online markedsføring eller har en relevant uddannelse
• Har et veludviklet salgsgen
• Er god til at kommunikere og skabe relationer
• Elsker at interagere både med kunder og kollegaer

Til gengæld tilbyder vi…

• En central plads på holdet i en virksomhed med masser af fart på
• 18 søde kollegaer, der både hamrer bag tasterne og til firmafesterne
• Masser af ansvar og rig mulighed for personlig og faglig udvikling
• Grundig oplæring i online markedsføring
• En VækstPartner-buddy

Du kan desuden se frem til at blive en del af en forrygende arbejdsplads, der gør en dyd ud af at kombinere høj faglighed og ekspertise med højt humør og legendariske firmafester. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde. Det er nemlig på den måde, at vi leverer de bedste resultater for vores kunder!

 

Lidt mere om vores baggrund og mål
WeMarket startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2014, og siden da er det kun gået én vej. Fra kun at tilbyde Adwords og Facebook varetager vi nu hele paletten – blandt andet SEO, UX, pressearbejde og video. Vores liste med kunder vokser konstant, og i dag har vi både små og store kunder – lige fra den lokale tømrer til nationale rejsebureauer. Så du kan være sikker på, at her er ikke 2 dage ens.

Vores interne mål er klokkeklart: Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads! Det kan lyde latterligt og urealistisk, men det skal ikke afholde os fra at give det forsøget.

Arbejdstid
Fuld tid.

Varighed
2 år som trainee med efterfølgende ansættelse

Tiltrædelsesdato
Hurtigst muligt

 

Er du med endnu?
Så håber vi, at du er blevet klogere på, hvor fantastisk en virksomhed, WeMarket er, og hvordan du kan bidrage med at gøre den endnu bedre. Men nu er det vist på tide, at vi hører lidt mere om dig.

Skynd dig derfor til tasterne og send din ansøgning og CV til Christian Hestbek på ch@wemarket.dk.

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Send din ansøgning til ch@wemarket.dk -Herning

Send din ansøgning til jf@wemarket.dk -Holstebro