Job hos WeMarket
Er du vores nye SEO Trainee?


SCROLL

Vi søger en SEO Trainee

Smiler du fra øre til øre ved ord som søgemaskineoptimering, search intent, linkbuilding og metatekster? Brænder du for at få forståelse for Googles algoritme og arbejde på at få netop dine kunder til tops? Så er du landet på det rette stillingsopslag!

I den 2-årige SEO Trainee stilling kommer du til at få fingrene dybt ned i søgemaskineoptimering, både on-page, off-page og teknisk. Fra dag 1 får du lov at arbejde med dine egne projekter, samtidig med at du får en erfaring SEO-buddy, som sikrer, at du lærer alt, du skal bruge for at blive en af vores knivskarpe SEO-specialister.

WeMarket er et online marketingbureau med fødderne plantet i den jyske muld – nærmere bestemt i Ikast. Her arbejder vi hver dag benhårdt på at skabe resultater for vores kunder og være de bedste indenfor vores fag. Vi vil altid være først på nye tendenser indenfor online annoncering, og her er der altid plads til at være nysgerrige, stille spørgsmål og lære.

Tænker du: “Yes – det er lige et sted for mig!” – så læs endelig videre.

Vi forestiller os, at du…

• Brænder for at få dine kunder til tops i Google
• Har en skarp pen og forståelse for søgeord
• Er ivrig efter en hverdag med digital markedsføring
• Bor i en overskuelig afstand fra Ikast

Du må meget gerne have snuset til Google Analytics og prøvet kræfter med søgeordsanalyser, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du brænder for faget og har lyst til at lære.

Til gengæld tilbyder vi…

• En central plads på holdet i en virksomhed med masser af fart på
• 18 søde kollegaer, der både hamrer bag tasterne og til firmafesterne
• Masser af ansvar og rig mulighed for personlig og faglig udvikling
• GGrundig oplæring i on-page, off-page og teknisk SEO

Du kan desuden se frem til at blive en del af en forrygende arbejdsplads, der gør en dyd ud af at kombinere høj faglighed og ekspertise med højt humør og legendariske firmafester. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde. Det er nemlig på den måde, at vi leverer de bedste resultater for vores kunder!

 

Lidt mere om os
WeMarket startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2014, og siden da er det kun gået én vej. Fra kun at tilbyde Adwords og Facebook varetager vi nu hele paletten – blandt andet SEO, UX, pressearbejde og video. Vores liste med kunder vokser konstant, og i dag har vi både små og store kunder – lige fra den lokale tømrer til nationale rejsebureauer. Så du kan være sikker på, at her er ikke 2 dage ens.

Vores interne mål er klokkeklart: Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads! Det kan lyde latterligt og urealistisk, men det skal ikke afholde os fra at give det forsøget.

Arbejdstid
Fuld tid.

Varighed
2 år som trainee med efterfølgende ansættelse

Tiltrædelsesdato
Hurtigst muligt

 

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvor fantastisk en virksomhed, WeMarket er, og hvordan du kan bidrage med at gøre den endnu bedre. Men nu er det vist på tide, at vi hører lidt mere om dig.

Skynd dig derfor til tasterne og send din ansøgning og CV til Christian Hestbek på ch@wemarket.dk.

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Send din ansøgning til ch@wemarket.dk -Herning

Send din ansøgning til jf@wemarket.dk -Holstebro