Job hos WeMarket Kolding
WeMarket Kolding søger PPC specialist


SCROLL

WeMarket Kolding søger PPC specialist

Kribler det i fingrene, når du hører ord som Facebook annoncer, Google Ads, Google Display og Youtube annoncer? Og navigerer du tilmed knivskarpt på disse platforme?

Så har vi drømmejobbet til dig!

Hos WeMarket mærker vi en massiv interesse for vores ydelser inden for online markedsføring, og vi åbner derfor vores 3. kontor i rækken, denne gang i Kolding. Og her får vi brug for en dygtig og passioneret PPC specialist – måske er det lige netop dig?

Det er ikke et ultimativt krav, at du 10 års erfaring som PPC specialist. Men der skal løbe digitalt blod i dine årer, og du skal i et vist omfang have haft fingrene i annoncering på Google og Facebook. Det absolut vigtigste er dog, at du brænder for dit fag.

Du vil under alle omstændigheder opleve en stejl indlæringskurve, men du vil ligeledes få løbende uddannelse, så du tilegner dig endnu mere viden. Det kommer nemlig i sidste ende vores kunder til gode.

Tænker du: ”Yes, det er jo lige mig?” Så læs endelig videre.

Vi forestiller os, at du…

• Har erfaring med annoncering på Google og Facebook
• Er proaktiv og kan arbejde selvstændigt
• Kender til attribuering og tracking af annoncer
• Er bosat i en overskuelig afstand til Kolding
• Er ivrig efter en hverdag med digital markedsføring

Til gengæld tilbyder vi…

• En central plads i en virksomhed med fart på
• Masser af ansvar og medbestemmelse
• Rig mulighed for personlig og faglig udvikling
• Løn efter kvalifikationer

Du kan desuden se frem til at blive en del af en forrygende arbejdsplads, hvor vi kombinerer faglighed og ekspertise med højt humør og hygge. Som en del af WeMarket Kolding, kan du også glæde dig til legendariske firmafester og sjove arrangementer med yderligere 19 søde kollegaer på vores hovedkontor i Ikast.

 

Lidt mere om os
WeMarket startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2014 i Ikast, og siden da er det kun gået én vej. Fra kun at tilbyde Adwords og Facebook varetager vi nu hele paletten – blandt andet SEO, UX, pressearbejde og video. Vores liste med kunder vokser konstant, og i dag har vi både små og store kunder – lige fra den lokale tømrer til nationale rejsebureauer. I foråret 2019 åbnede WeMarket Holstebro, og nu åbner vi endnu et kontor i Kolding.

Hos WeMarket arbejder vi hver dag benhårdt på at skabe resultater for vores kunder og være de bedste indenfor vores fag. Vi vil altid være først på nye tendenser inden for online annoncering, og nøglen til vores succes er faglig ekspertise og kompromisløs service – samtidig med, at vi har det sjovt sammen.

Arbejdstid
Fuld tid

Arbejdssted
Kolding

Tiltrædelsesdato
Hurtigst muligt

 

Er du med endnu?
Så håber vi, at du er blevet klogere på,hvem vi er, men nu er det vist på tide, at vi hører lidt mere om dig.

Skynd dig derfor til tasterne og send din ansøgning og CV til Lasse Winther Jørgensen på lw@wemarket.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Send din ansøgning til lw@wemarket.dk