WeMarket Holstebro
Vi løfter din markedsføring op i den digitale markedsføring i superliga


SCROLL

Vestjyllands nye digital bureau!

WeMarket Holstebro arbejder med en bred vifte af digital markedsføring med ét fælles mål. At sikre nye kunder, flere leads og højere omsætning igennem gennemsigtighed, ærlighed og fuld fokus på din virksomhed. Vi servicere virksomheder lokalt i Holstebro og hele Vestjylland.

Kontakt WeMarket på: + 45 81 40 17 57

Med en VækstPartner får du din egen personlige marketingekspert!

Vi samler din markedsføring og fordeler dit budget og vores arbejde på de enkelte medier i forhold til effektiviteten. Det kalder vi en VækstPartner, som sørger for at du får maksimalt ud af din aftale med os. Intet online medie kan i dag stå alene, så vi sørger for, at du ikke skal tage stilling til hvad du skal gøre – det gør vi for dig.

 • Single point of contact
  Uanset om du har spørgsmål til SEO, avisannoncen eller den Facebookkampagne der kører, så har du kun én kontaktperson – nemlig din VækstPartner.
 • Én strategi og rød tråd i kommunikationen
  Glem alt om at have 5 forskellige til at administrere dine sager. Vi vil hellere anvende dine penge til at skabe succes.
 • Èn fast pris
  Ingen ubehagelige overraskelser – du kender altid dine udgifter. Vi fordeler dine budgetter og vores tid der for effekten bedst.
Kontakt WeMarket på: + 45 81 40 17 57

Du går glip af alt dette hos WeMarket!

 • Vi eskalerer din online markedsføring
 • Du kommer langt foran dine konkurrenter
 • Vi fikser det hele for dig – du læner dig tilbage
 • Nyt gratis potentiale hver måned til din forretning
 • Alt inkluderet i prisen
 • Priser hvor alle kan være med
 • Ingen uforudsete regninger
 • Følg altid vores arbejde i realtid
 • Oplev hvor nemt det kan være med WeMarket
 • Tæt, personlig relation og langvarigt samarbejde
 • 10 års erfaring med online markedsføring
Kontakt WeMarket på: + 45 81 40 17 57

Hvorfor vælge WeMarket Holstebro?

Som kunde hos os får du ikke blot de bedste kampagner, men også dedikeret, strategisk rådgivning, der sikrer, at du prioriterer dine midler rigtigt og dermed får mest muligt ud af din investering.

Vi kalder det for 0% bullshit og 100% effekt.

Hos WeMarket er vi nemlig ikke kun en producent, men kigger på hele virksomheden, og det er netop det, der gør os unikke, så vi kan rykke vores kunder op i den digitale superliga. Vi kigger på din virksomhed som en helhed og investerer dine budgetter og vores tid der hvor det har den største effekt på din forretning.

Vi gør kun det vi er gode til…

Vi har specialiseret os i markedsføring på alle de gængse platforme – og vi ved hvad vi snakker om. Udover at spare dig for udenomssnak og floskler, så kan vi i samarbejdet løfte din markedsføring op, hvor konkurrenterne ikke kan være med. WeMarket spilder ikke din tid, men vi gør det, vi er gode til, og du fokuserer på din forretning. Tag en snak med os. Vi garanterer ikke, at du bliver rig, men vi yder hver dag vores bedste for din virksomhed.

Søgemaskineoptimering – slå dine konkurrenter

WeMarket arbejder med SEO i de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark og udland, og vores kunder opnår altid de bedste placeringer. Vi sørger helt simpelt for, at kunderne finder dig før dine konkurrenter. 

I en branche hvor eksperterne hænger på træerne, skiller vi os ud med en struktureret tilgang, hvor vi fokuserer på ordentlighed og grundighed. Alt sammen til gavn for din toplinje.

Åbningstilbud: få 25% EKSTRA linkbuilding!

Laver du en aftale med WeMarket i denne måned får du 25% ekstra linkbuilding oven i din månedlige pris på din første aftale med os.

WeMarket har ingen binding på vores aftaler, så du smider os bare i skraldespanden når du vil.

Google Ads er måske verdens bedste platform til anskaffelse af nye kunder, hvis det gøres rigtigt. WeMarket arbejder med Google Ads for vidt forskellige kunder, men én ting går altid igen – vi sørger for at give dig flest mulige salg og leads til den lavest mulige pris.

Hos WeMarket har vi erfaring med alle aspekter af Google Ads. Faktisk var vores evner inden for Google Ads-universet hele vores eksistensberettigelse i flere år, og vi har mere end 25.000 arbejdstimer med de forskellige værktøjer.

Facebook annoncering

Hos WeMarket ved vi, hvad vi laver. Vi var blandt de første danske annoncører på Facebook og har mere end 2000 annoncekampagner på samvittigheden.

Selvom alle kan oprette en annonce på Facebook, bliver det ofte noget mere komplekst ved større kampagner. For én ting er oprettelsen af nogle enkelte annoncer, noget helt andet er den kontinuerlige strøm af opslag og annoncer, der formår at understøtte samtlige målsætninger i din virksomhed.

Youtube annoncering

Hos WeMarket har vi en bred erfaring med udarbejdelse af annoncer til Youtube. Vi producerer både videoer og grafiske annoncer, der spreder dine budskaber. Og vi sørger for, at annoncerne målrettes præcis de brugere, der har relevans for dig.

Over 1 milliard brugere besøger hver måned Youtube. Det gør Youtube til den mest anvendte søgemaskine efter Google. Platformens annonce-værktøj er i dag en del af Googles annoncerings-netværk, og her har vi været med siden begyndelsen. Derfor har vi den nødvendige erfaring til at hjælpe dig.

Du behøver ikke at vente…

Lad os tage et indledende møde, hvor du får en præsention af WeMarket, og hvad WeMarket kan tilbyde din virksomhed og gøre for dig. Det er dumt at vente, hvis du kan få mere ud af dine annoncekroner eller eskalere din forretning online med det samme.

Hos WeMarket Holstebro får du ikke adgang til branding og eksponereringer, men vi skaber mere omsætning for vores kunder igennem salg og nye henvendelser.

Kontakt WeMarket på: + 45 81 40 17 57

Book et møde med mig her og kom forrest i køen

Hvis du ikke mødes med os, ved du ikke, om du kan få mere ud af din markedsføring, eller om det er det rigtige, du gør lige nu. Udfyld formularen og skriv lidt om din virksomhed. Så vender jeg tilbage til dig hurtigt muligt. Du kan også springe køen over og skrive eller ringe til mig direkte.

Jesper Fredholm
COO, WeMarket Holstebro
jf@wemarket.dk

Har du brug for en ny hjemmeside?

WeMarket har en bred erfaring med design af nye hjemmesider, og vi har hjulpet mange vidt forskellige kunder sikkert i mål. Hele processen skræddersyes efter dine behov og ønsker, og du er garanteret et resultat, der giver dine besøgende den bedste oplevelse.

Når WeMarket udvikler en ny hjemmeside, har vi altid fokus på brugervenlighed, mobiloptimering og konventionelt design – alt sammen til fordel for din toplinje. Hos WeMarket bryster vi os af at tage ansvar for de opgaver, vi får. Det er derfor, du bør vælge os, når du skal have lavet din nye hjemmeside.

Amazon annoncering – Sælg mere med en af verdens største detailvirksomheder

Internetgiganten Amazon er på vej til Danmark, og hvis du opererer inden for detailbranchen, bør du allerede nu forberede dig på store forandringer. Vi har indgående kendskab til Amazon og hjælper vores kunder godt i gang på platformen.

E-mail marketing – også på autopilot!

Får du for lidt ud af dine e-mail kampagner, eller skal du have hjælp til at sælge mere på autopilot med e-mailflows, der sender automatisk ud til dine kunder. Så har vi hos WeMarket ikke tal på hvor mange e-mails vi sender automatisk ud for vores kunder dagligt, som er skræddersyet til den enkelte bruger. Men det er rigtigt mange…

Hos WeMarket søger vi for fuld integration med din hjemmeside, og opsætter e-mailflows og triggers der sørger for, at du sender de rigtige produkter og budskaber til de enkelte personer, som er tilmeldt dit nyhedsbrev.

Kontakt WeMarket på: + 45 81 40 17 57

Pricerunner, Addwish – og alt det andet vi tilbyder…

Hos WeMarket tilbyder vi en masse andre spændende tiltag, som kan være med til løfte salget af dine ydelser og produkter. Vi er specialister i nedenstående, og klarer hele opsætningen, dialogen og alt det tekniske, så du (næsten) ikke skal røre en finger.

Kontakt WeMarket på: + 45 81 40 17 57

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket. Vores kunder lyver ikke:

★★★★★ – Trustpilot

★★★★★ – Facebook

★★★★★ – Google

Mød WeMarket her: