Job hos NoMilk
Er du NoMilks nye webudvikler / UX designer?


SCROLL

Webbureauet NoMilk søger webudvikler / UX designer

Elsker du at have fingrene begravet i WordPress, PHP og jQuery? Drømmer du om at have ansvaret for dine egne projekter og styre dem helt i mål? Og er du samtidig en god blanding af ambitiøs og positiv? Så er det lige dig, vi mangler hos NoMilk.

NoMilk er et nyopstartet, men ambitiøst webbureau beliggende i Ikast. Siden opstarten har vi haft rygende travlt, og derfor søger vi nu en webudvikler / UX designer til at indgå i vores team, som i øjeblikket tæller 4 personer. Som en del af NoMilks knivskarpe stab, får du masser af ansvar og rig mulighed for at nørde både kode og UX design. Vi brænder alle for vores arbejde og knokler igennem, men vi sætter også en dyd i, at der skal være plads til hygge.

 

Vi forestiller os, at du…

• BRÆNDER for både webudvikling og UX design
• Har solid erfaring med SASS/LESS, PHP, WordPress og jQuery
• Er god til at kommunikere med både kollegaer og kunder
• Er proaktiv, har overblik og tager ansvar for dine projekter

Det er en fordel, hvis du også har kendskab til Vue.js, Webpack, Git og Magento, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du brænder for dit fag og er ivrig efter at dygtiggøre dig.

 

Til gengæld tilbyder vi…

• En central plads i en ambitiøs virksomhed med fart på
• Meget fleksible arbejdstider
• Masser af ansvar og medbestemmelse
• Rig mulighed for faglig og personlig udvikling
• Frokostordning og fede firmafester

Du kan desuden se frem til at blive en del af en forrygende arbejdsplads, hvor vi kombinerer høj faglighed og ekspertise med højt humør og hygge. Som en del af NoMilk får du også glæde af vores udvidede familie, det digitale marketingbureau WeMarket, hvor yderligere 18 søde mennesker gør sit til, at firmaarrangementerne bliver legendariske.

 

Lidt mere om NoMilk
NoMilk er udsprunget af et digitalt marketingbureau og har derigennem mange års erfaring med at udvikle hjemmesider, der både er flotte, velfungerende og tilpasset kundernes købsmønstre. Efterspørgslen efter vores specifikke ydelser blev dog efterhånden så stor, at vi i januar 2019 tog springet og startede eget firma. Siden da har der været fuld fart over feltet, og vores kundeporteføjle tæller alt fra små virksomheder til store nationale brands.

Arbejdstid
Fuld tid

Tiltrædelsesdato
Hurtigst muligt

Men nok om os – nu er det på tide, vi hører lidt mere om dig.

Skynd dig til tasterne og send din ansøgning og CV til Mathias Vorret på mv@nomilk.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Send din ansøgning til mv@nomilk.dk