WeMarket Kolding
Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!


SCROLL

Professionelt, kvalitetsbevidst og lokalt webbureau i Kolding

Mere end 100+ lokale B2B og B2C virksomheder i Syd- og Sønderjylland har benyttet WeMarket, som deres lokale webbureau, og vi ved hvad der skal til: Du vil gerne have øget trafikken til din hjemmeside og skabe et salg eller en relation til din kunde – og det skal selvfølgelig være til en lav og konkurrencedygtig pris. Hos WeMarket varetager vi opgaver for et bredt udvalg af brancher, og vi ved hvad der skal til, for at du får øget trafikken til din hjemmeside, øger antallet af salg eller genererer flere leads til sælgerne.

Udvikling af webdesign i Kolding

E-handlen havde i fra 2017 til 2018 en stigning på 23% i Danmark, og danskerne handlede for mere end 133 mia. kr. i løbet af 2018. Væksten i e-handlen stiger fortsat, og ser endnu ikke ud til at have toppet. Det er ikke længere nok blot at have en flot hjemmeside. Hjemmesiden skal være brugervenlig og have et design, der får din målgruppe til at konvertere. Skal der bookes et møde? Skal der udfyldes en kontaktformular? Eller skal de besøgende foretage et produkt eller ydelse direkte på hjemmesiden? Når du vælger WeMarket som webbureau til at bygge din hjemmeside, så mener vi i al beskedenhed, at vi kan løfte opgaven bedre end de fleste øvrige webbureauer i Syd- og Sønderjylland. WeMarkets baggrund er inden for salg, marketing og konverteringsoptimering. WeMarket startede i tidernes morgen som et webbureau, der primært fokuserede på søgemaskineoptimering samt Facebook-annoncering. Denne erfaring bruger vi nu sammen med webdesign, og i dag har vi ansat dygtige kolleger i form af webdesignere og programmører, der præcist ved hvordan man designer og udvikler en hjemmeside, så den er målrettet din virksomheds målgruppe, og du i sidste ende får flere konverteringer og øget omsætning.

Når du skal vælge et nyt webdesign eller for den sags skyld et webshopsystem, er det vigtigt, at du overvejer, hvilket content management system (CMS system), der bedst kan opfylde de specifikke krav til din branche samt dine behov og ønsker, både nu og med en lidt længere tidshorisont. Vi stor erfaring med et bredt udvalg af CMS-systemer, bl.a. WordPress, SmartWeb og Shopify, og vi er klar til at guide dig til at træffe den rigtige beslutning.

Skal WeMarket være dit lokale webbureau til digital markedsføring i Kolding?

WeMarket er eksperter inden for digital markedsføring, og vi varetager annoncering for mange forskellige typer af B2B- og B2C virksomheder i Midt- og Østjylland på daglig basis. Vi arbejder med alle platforme. Facebook, Instagram, AdWords, søgemaskineoptimering, video, marketing automation, lead scoring, nyhedsbreve og LinkedIn. Skal vi løfte din forretning og omsætning til nye højder med opbygningen af en digital markedsføringsstrategi, der henvender sig til din målgruppe? Hvorfor ikke kontakte os med det samme? Klik her.

Vi glæder os til at være dit foretrukne webbureau i Kolding!

Vil du ikke betale en formue?

Vi er et webbureau med stærke rødder i Syd- og Sønderjylland, og det vil glæde os at give en pris på dit næste webprojekt, hvad enten det er et webdesign eller en helt ny hjemmeside fra a-z.

Lasse Winther Jørgensen
Direktør & Partner, WeMarket.dk
81 40 18 73
lw@wemarket.dk