WEMARKET
Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!


SCROLL

Webbureau i Ikast med marketing for øje

Én ting er at lave et flot webdesign eller et nyt website fra a-z – noget andet er,  at have fokus på marketing og salg i processen, så slutresultaten rent faktisk genererer omsætning eller leads – alt efter hvad man ønsker. Hos WeMarket har mest af alt fokus på målet.

På Eli Christensensvej i Ikast ligger WeMarket. Vores lille virksomhed – som ikke er helt så lille længere – udspringer fra den hårde kerne inden for digital annoncering. Siden starten er vi vækstet og er gået langt ind i webbureau-branchen og har nu mere end +200 kunder i området.

Vi varetager alt inden for webdesign og implementering af ny hjemmeside i de mest gængse systemer og har en bred erfaring med alle systemer og kan på den måde også rådgive dig i hvilken platform du bør vælge i forhold til dine specifikke behov.

Hos webbureauet WeMarket får du altid ærligheden serveret uforsødet og vi sætter en ære i at kommunikere klart, så du undgår dyre overraskelser fra en branche, som vi mener trænger til gennemsigtighed og lidt mere spiselige priser. Vi glæder os til til at give et bud på din næste webopgave.

I tæt samarbejde med WeMarket ligger vi stabilt på omkring 20% organisk vækst fra Google

I mit virke har jeg samarbejdet med flere forskellige bureauer, som allesammen bryster sig af at være gode til SEO. WeMarket er med 100% sikkerhed de dygtigste, jeg har arbejdet sammen med.

WeMarket har, i bogstaveligste forstand, en stor del af æren for vores 2-cifrede vækstrater. Specielt vores indgående trafik fra Google er eksploderet.

Få et tilbud på din næste opgave

Går du i tankerne om et nyt design til din hjemmeside eller måske et helt webprojekt, som du ønsker en pris på? Vi tager dig i hånden hele vejen og rådgiver dig fra a-z.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk