WEMARKET
Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!


SCROLL

Professionelt webbureau i Herning

Mere end 100+ lokale virksomheder i Herning og omegn har valgt WeMarket, som deres webbureau, og vi ved hvad det drejer sig om: Du vil gerne have mere trafik til din hjemmeside og skabe et salg eller en relation til din kunde – og samtidig skal det være til konkurrencedygtige priser. Hos WeMarket varetager vi bureauopgaver indenfor mange forskellige brancher, og vi ved derfor, hvordan du får mere trafik til dit website og skabe mere salg eller flere leads.

Udvikling af webdesign i Herning

E-handlen havde i 2015 en stigning på 22%, imens stigningen lød på 20% i 2016, og mere end 3,4 mio. danskere handler på nettet dagligt. Der sker en markant stigning inden for e-handel, og der oprettes mange nye hjemmesider hver dag. Det er ikke længere nok blot at have en hjemmeside. Hjemmesiden skal være brugervenlig og have et webdesign, der netop får din målgruppe til at foretage din ønskede handling. Skal der bookes et møde? Skal der udfyldes en kontaktformular? Eller skal de besøgende foretage et køb direkte på hjemmesiden? Når du vælger WeMarket som webbureau til at designe din hjemmeside, så mener vi, at vi kan løfte denne opgave bedre end de fleste andre webbureauer i Herning og omegn. WeMarkets baggrund er inden for salg, marketing og konverteringsoptimering. WeMarket startede oprindeligt som et webbureau, der udelukkende fokuserede på søgemaskineoptimering og facebook annoncering. Denne erfaring har vi koblet sammen med webdesign, og i dag har vi dygtige webdesignere og programmører, der præcist ved hvordan man designer og udvikler dit webdesign, så det er målrettet din målgruppe, og du får flere konverteringer.

Når du skal vælge et nyt webdesign eller for den sags skyld et webshopsystem, er det vigtigt, at du nøje tænker over, hvilket CMS system, der bedst kan leve op til din branche og dine behov. Vi har mange års erfaring med en lang række CMS-systemer, her i blandt WordPress, SmartWeb og Shopify, og vi er klar til at hjælpe dig i den rigtige retning med din forretning.

Vælg WeMarket som dit webbureau til online markedsføring i Herning

Hos WeMarket er vi eksperter inden for online markedsføring, og vi varetager dagligt annoncering for mange forskellige virksomheder i Herning og omegn. Vi opererer inden for alle platforme. Facebook, Instagram, AdWords, søgemaskineoptimering, video, nyhedsbreve og LinkedIn. Skal vi løfte din forretning til nye højder med opsætning af en online markedsføringsstrategi, der er målrettet netop din målgruppe? Hvorfor ikke kontakte os med det samme? Klik her.

Vi glæder os til at være dit foretrukne webbureau i Herning!

I tæt samarbejde med WeMarket ligger vi stabilt på omkring 20% organisk vækst fra Google
I mit virke har jeg samarbejdet med flere forskellige bureauer, som allesammen bryster sig af at være gode til SEO. WeMarket er med 100% sikkerhed de dygtigste, jeg har arbejdet sammen med.
WeMarket har, i bogstaveligste forstand, en stor del af æren for vores 2-cifrede vækstrater. Specielt vores indgående trafik fra Google er eksploderet.

Vil du ikke betale en formue?

Vi er et webbureau med stærke rødder i Herningområdet, og det vil glæde os at give en pris på dit næste webprojekt, hvad enten det er et webdesign eller en helt ny hjemmeside fra a-z.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk