Pinterest annoncering – Øg dit salg og brand awareness

WeMarket arbejder med Pinterest annoncering i de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark og udland, og vores kunder opnår altid de bedste resultater.

Pinterest annoncering med WeMarket

Har du en virksomhed med produkter, der er godt egnet til salg gennem et socialt medie, der baserer sig på det visuelle? Så bør du straks overveje Pinterest annoncering, da det med de rette produkter og content kan trække trafik til dit website og booste dit salg. Hvordan du kommer i gang med Pinterest annoncering, hjælper vi dig med.

Instagram annoncering

Nå ud til mange med kreativt content og en knivskarp segmentering.

Tiktok annoncering

Vær firstmover og fang interessen hos målgruppen før konkurrenten.

Facebook annoncering

Vi hjælper dig i gang med effektiv annoncering på det største sociale medie.

Pinterest for business – hvorfor bruge det?

Pinterest annoncering for virksomheder udgør et meget stort uudnyttet potentiale. Selvom Pinterest er en af de mindre sociale medier i Danmark, vokser platformen i et stadig støt tempo. Med den rette tilgang, kreativt content og en knivskarp segmentering, kan det være et fantastisk værktøj til at trække trafik til dit website eller webshop, booste kendskabet til dit brand eller øge salget direkte.

Modsat mange andre sociale medier er der rigtig mange, og især kvinder, der bruger Pinterest til at finde inspiration til fremtidige køb. Dette er ofte inden for indretning, gastronomi, mode samt hår- og hudpleje. Det er derfor uhyre relevant for virksomheder, der beskæftiger sig med netop dette at benytte Pinterest annoncering.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Nå ud til din målgruppe med Pinterest

Vi skaffer nye følgere, engagerer dem og tiltrækker flere besøgende ind til din hjemmeside. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Pinterest ads – hvordan fungerer det?

Pinterest annoncer minder på mange måder om annoncer på Facebook, fordi de falder helt naturligt ind i feedet. Pinterest ads ligner derfor organiske pins, da det er et ganske almindeligt opslag med et billede og en uddybende tekst. Dog vises der blot en lille note om, at din pin er sponsoreret. Men, klikkes der på din annonce, bliver brugeren sendt direkte videre til dit website, et board med andre billeder af produktet eller hvad der synes mest relevant.

På grund af denne opsætning kan du få nogle meget værdifulde interaktioner med brugeren, da vedkommende sjældent ved, at der interageres med en annonce.

Derudover er der følgende muligheder:

Mulighederne er mange, og fordi annoncerne alle falder naturligt ind i feedet under relevante søgninger, er der et stort potentiale i det for din virksomhed.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os skabe resultater for dig med Pinterest annoncering

Sociale medier og annoncering herpå er en videnskab, der kræver den rette formel for at lykkes. Hos WeMarket kender vi til alle de små ligninger, der tilsammen giver det resultat eller det mål, du ønsker med annoncering på Pinterest.

Vi har stor erfaring med annoncering på sociale medier og på Pinterest, og kan hjælpe dig godt i gang. Vi starter helt fra bunden med opsætningen af din annoncekonto, målretning og segmentering, så vi rammer den rette målgruppe. Det er ikke nogen nem disciplin, men det er en disciplin, vi er eksperter i at mestre.

Vi giver dig desuden mulighed for at følge med i resultaterne af annoncerne og inddrager dig i hele processen. Vi leder dig med andre ord trygt og sikkert til succes med annoncering.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvorfor bruge Pinterest for business?

Med den rette tilgang, kreativt content og en knivskarp segmentering, kan det være et fantastisk værktøj til at trække trafik til dit website eller webshop, booste kendskabet til dit brand eller øge salget direkte.

Hvordan fungerer Pinterest Ads?

Pinterest annoncer minder på mange måder om annoncer på Facebook, fordi de falder helt naturligt ind i feedet. Pinterest ads ligner derfor organiske pins, da det er et ganske almindeligt opslag med et billede og en uddybende tekst.