SEO

Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!

SEO Viborg

Du har en virksomhed i Viborg eller omegn. Du har efterspurgte produkter eller ydelser, og du har sågar en hjemmeside. Alligevel er der begrænsede opkald på telefonen eller mails i indbakken fra potentielle kunder. Det skyldes med stor sandsynlighed, at din hjemmeside ikke er søgemaskineoptimeret, og derfor er det dine konkurrenter og ikke dig, der indtager topplaceringerne i Google på relevante søgeord.

Hos WeMarket vi har erfaring med at søgemaskineoptimere for et hav af forskellige kunder. Lige fra den lokale håndværker det den landsdækkende virksomhed. Vi gør det effektivt og billigt, så du får mest muligt ud af budgettet. Vi har base i Ikast, og derfor er mange af vores kunder fra det midtjyske. Vi har med andre ord kendskab til området og kan derfor lægge den helt rigtige SEO-strategi for din virksomhed.

Kontakt til WeMarket og fortælle os om din virksomhed. Herefter ordner vi resten.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Få et uforpligtende tilbud på SEO i Viborg

For WeMarket betyder det intet, om du har en webshop eller sælger ydelser i Viborg. Vi har stor erfaring med begge dele. Det gør heller ingenting, om du sigter nationalt eller primært forsøger at få fat i de lokale kunder i Viborg. Vi skræddersyer altid en plan, som bedst muligt opfylder dine mål.

Er du nået til den erkendelse, at SEO er vejen frem? Eller har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning? Så skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på SEO i Viborg.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

Du må nok erkende, at det er de færreste, der går direkte ind på din hjemmeside for at købe produkter eller ydelser. Derfor er det af afgørende betydning, at du dukker op i toppen af Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på det, du sælger.

Og hvordan gør man så det? Det kræver et kendskab til Googles krav – og dem kender vi. Google ønsker altid at fremvise det bedste resultatet på baggrund af den pågældende søgninger, og her findes der en række discipliner inden for SEO, som vil få Google til at tillægge din hjemmeside værdi. Er du kunde hos WeMarket, varetager vi alle områderne SEO, så vi dermed opnår de bedste resultater dig.

Det indebærer blandt andet identificering af primære søgeord, som vi vil have fokus på under optimeringen. Derudover kræver et godt site en teknisk analyse og udbedring af manglerne samt en masse godt indhold. Sidst men ikke mindst skal der bygges stærke indgående links til sitet, da Google opfatter links som en anbefaling.

Bliver siden anbefalet, honorerer Google det også med bedre placeringer – såfremt resten også spiller på sitet. SEO er en investering, og resultaterne kan gost lade vente på sig, men når du først er øverst i søgeresultaterne, kan du virkelig høste frugterne.

Tøv ikke med at tage fat i WeMarket, hvis du vil kickstarte eller genoverveje din indsats på Google, så vi kan hjælpe dig til tops. Har du spørgsmål er du mere en du velkommen til at tage fat i os eller en af de mere end +200 glade kunder vi arbejder med i det midtjyske.

Vi hjælper dig b.la. med:

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Lokal SEO

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74