SEO
Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!


SCROLL

SEO Viborg

Du har en virksomhed i Viborg eller omegn. Du har efterspurgte produkter eller ydelser, og du har sågar en hjemmeside. Alligevel er der begrænsede opkald på telefonen eller mails i indbakken fra potentielle kunder. Det skyldes med stor sandsynlighed, at din hjemmeside ikke er søgemaskineoptimeret, og derfor er det dine konkurrenter og ikke dig, der indtager topplaceringerne i Google på relevante søgeord.

Hvad kan du så gøre ved det?

Du kan starte med at tage kontakt til WeMarket og fortælle os om din virksomhed. Herefter ordner vi resten.

Hvorfor skal jeg vælge WeMarket?

Det skal du, fordi vi har erfaring med at søgemaskineoptimere for et hav af forskellige kunder. Lige fra den lokale håndværker det den landsdækkende virksomhed. Vi gør det effektivt og billigt, så du får mest muligt ud af budgettet. Vi har base i Ikast, og derfor er mange af vores kunder fra det midtjyske. Vi har med andre ord kendskab til området og kan derfor lægge den helt rigtige SEO-strategi for din virksomhed.

Hos WeMarket betyder det intet, om du har en webshop eller sælger ydelser i Viborg. Vi har stor erfaring med begge dele. Det gør heller ingenting, om du sigter nationalt eller primært forsøger at få fat i de lokale kunder i Viborg. Vi skræddersyer altid en plan, som bedst muligt opfylder dine mål.

SEO fra top til tå

Det er en forudsætning for din virksomheds succes, at du bliver fundet i søgemaskinerne med dine primære produkter eller ydelser. Google er en eftertragtet reklameplads, og dukker din hjemmeside op før konkurrenternes, vil du med al sandsynlighed se det på din omsætning.

Fint nok, men hvordan kommer jeg så i toppen af Google?

Det spørgsmål er ikke sådan ligetil at besvare, for det kræver et større optimeringsarbejde at tilfredsstille Google, så de efterfølgende belønner dig med bedre placeringer. Først og fremmest skal vi finde de søgeord, som du bør findes på. Søgeord, som er efterspurgte, og som efterfølgende kan føre til mere trafik og efterfølgende salg. Vi foretager en søgeordsanalyse, så vi fra starten ved, i hvilken retning vi skal arbejde.

Herefter skal din hjemmeside have den store tur. Både hvad angår grundige og informative tekster om dine kategorier og produkter samt en teknisk gennemgang fra top til tå. Google skal kunne forstå, hvad den pågældende side handler om, og samtidig skal den være brugervenlighed og loade hurtigt. Det er bare et håndpluk af de elementer, der skal være på plads, hvis Google skal honorere din side.

Et andet parameter er indgående links. Altså links fra andre sider, som peger ind på din. Det opfatter Google som en anbefaling, og hvis andre sider anbefaler dit indhold, må der jo være noget om snakken. Vi sørger for links fra troværdige og relevante sider og opbygger en stærk og naturlig linkprofil.

Hos WeMarket vil vi være 100% transparente. Vi rapporterer løbende om vores arbejde, og du vil til en hver tid få adgang til at se dine nøgletal i realtid. Dermed kan du hele tiden følge udviklingen.

Få et uforpligtende tilbud på SEO i Viborg

Er du også nået til den erkendelse, at SEO er vejen frem? Eller har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning? Så skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på SEO i Viborg.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi hjælper dig med:


  • Teknisk website analyse
  • Hastighedsoptimering
  • Struktureret data
  • Søgeordsanalyse
  • On-page optimering
  • Linkbuilding
  • Lokal SEO
  • International SEO
  • Online Reputation Management

I tæt samarbejde med WeMarket ligger vi stabilt på omkring 20% organisk vækst fra Google

I mit virke har jeg samarbejdet med flere forskellige bureauer, som allesammen bryster sig af at være gode til SEO. WeMarket er med 100% sikkerhed de dygtigste, jeg har arbejdet sammen med.

WeMarket har, i bogstaveligste forstand, en stor del af æren for vores 2-cifrede vækstrater. Specielt vores indgående trafik fra Google er eksploderet.

Vil du i toppen af Google?

Med fødderne plantet i den midtjyske muld arbejder vi hver dag sten hårdt for at leverer de bedste resultater til vores kunder i Herning og omegn. Vil du med på a-holdet inden for søgemaskineoptimering og til tops i Google? Udfyld formularen

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk