SEO
Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!


SCROLL

SEO Silkeborg

Du sidder på kontoret i Silkeborg og kigger på din hjemmeside. Den er egentlig pæn nok, men den dukker ikke op i Google, når folk søger efter dine produkter eller ydelser. I stedet er det dine konkurrenter, der topper søgeresultaterne og snupper dine potentielle kunder. Hvad skal du gøre? Svaret er ganske simpelt: SEO!

SEO (eller søgemaskineoptimering) er en disciplin, der hjælper Google og andre søgemaskiner til at forstå og værdisætte din hjemmeside. Mener Google, at din hjemmeside bidrager med brugbart indhold i forhold til brugernes søgning, er det dig og din hjemmeside, der stryger til tops og kan vinke farvel til konkurrenterne.

Hos WeMarket er vi eksperter i SEO og vi hjælper alle former for virksomheder med at styrke deres positionering i Google og dermed skabe øget trafik og salg!

Har du en virksomhed i Silkeborg? Så oplever du med stor sandsynlighed konkurrence både lokalt og nationalt. En position i toppen af Google kan være forskellen på succes eller fiasko – specielt hvis du formår at rangere på konkurrenceprægede søgeord. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med!

SEO til DIN hjemmeside

Når dine kunder leder efter specifikke ydelser eller produkter, bruger de i høj grad Google som informationskanal. Derfor er det afgørende, at du er synlig i søgeresultaterne. Hos WeMarket har vi kompetencerne til at hjælpe alle typer virksomheder i Silkeborg – hvad enten du ejer en webshop eller en fysisk butik eller virksomhed.
Så har du en lokal frisør, tømrer eller tøjbutik i Silkeborg? Eller sælger du produkter eller ydelser fra Silkeborg med hele landet som målgruppe? Så kan vi hjælpe dig med at gøre dig synlig og dermed optimere mulighederne for flere kunder.

Få de lokale kunder til at vælge dig!

Hos WeMarket har vi et indgående kendskab til Silkeborg – både som by og som erhvervscentrum. Vi ligger i Ikast – blot 25 minutter fra Søhøjlandet, og har sågar et par silkeborgensere i medarbejderstaben. Derfor ved vi, at Silkeborg og omegn har et spirende og mangfoldigt erhvervsliv, hvor du med den rigtige markedsføring og synlighed kan drive yderst favorabel forretning. Her har du blandt andet brug for lokal SEO, så de lokale kunder finder dig og ikke dine konkurrenter i toppen af Googles søgeresultater. Hos WeMarket har vi stor erfaring med at hjælpe lokale virksomheder med deres søgemaskine. Skal vi også hjælpe dig?

Vi hjælper dig med…

Når vi skal varetage SEO-delen for din virksomhed i Silkeborg, sker det med en kombination af optimering på selve hjemmesiden, teknisk analyse og optimering samt den eksterne del, der blandt andet består i at få indgående links fra autoritære og relevante domæner. Vi arbejder målrettet med alle disciplinerne, da ingen af delene kan stå alene, hvis du vil give konkurrenterne baghjul.

Er du klar til at få din virksomhed helt ud over rampen, så ordrerne strømmer ind, og kunder står i kø? Så kontakt WeMarket og lad os sammen aftale, hvordan vi skræddersyer den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Vi hjælper dig med:


  • Teknisk website analyse
  • Hastighedsoptimering
  • Struktureret data
  • Søgeordsanalyse
  • On-page optimering
  • Linkbuilding
  • Lokal SEO
  • International SEO
  • Online Reputation Management

I tæt samarbejde med WeMarket ligger vi stabilt på omkring 20% organisk vækst fra Google

I mit virke har jeg samarbejdet med flere forskellige bureauer, som allesammen bryster sig af at være gode til SEO. WeMarket er med 100% sikkerhed de dygtigste, jeg har arbejdet sammen med.

WeMarket har, i bogstaveligste forstand, en stor del af æren for vores 2-cifrede vækstrater. Specielt vores indgående trafik fra Google er eksploderet.

Vil du i toppen af Google?

Med fødderne plantet i den midtjyske muld arbejder vi hver dag sten hårdt for at leverer de bedste resultater til vores kunder i Herning og omegn. Vil du med på a-holdet inden for søgemaskineoptimering og til tops i Google? Udfyld formularen

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk