Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

SEO Odense

I hjertet af Fyn finder man Odense. Odense by er en skøn plet på Danmarkskortet, som byder på alt fra barer og restauranter til frisørsaloner, tømrervirksomheder og industri. Uanset hvilken branche du arbejder inden for, og uanset hvilke produkter eller services, du tilbyder, så kan vi hjælpe dig med at lave en Odense-fokuseret SEO-indsats.

SEO er et begreb, der er opstået på baggrund af Googles algoritmer. Hvis man er skarp til SEO – ligesom vi er her hos WeMarket – så kan man lære Googles algoritmer at kende og arbejde bevidst på at gøre tingene på en måde, som er i tråd med Googles præferencer, og som også afspejler, hvem din virksomhed er, og hvilke produkter/ydelser, I tilbyder.

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, og på dette område er Google klart den største spiller. Vi arbejder derfor målrettet på at optimere hjemmesider i forhold til Google, sådan at alle de potentieller kunder, som bruger Google, kan finde din virksomhed.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Hvorfor målrette SEO mod Odense?

Lige så snart du arbejder inden for et produkt- eller serviceområde, hvor en geografisk afgrænsning giver mening, vil vi anbefale dig, at du arbejder med regionsspecifik SEO. Når du målretter din SEO-indsats mod potentielle kunder i Odense, så får du en meget større chance for at få fat i de rigtige kunder.
Det kan vi hjælpe dig med. Vi er nemlig skarpe til at arbejde med SEO på flere niveauer, og vi kan enten gå på nationalt niveau og kigge på, hvad den almene dansker søger på, men vi kan også dykke ned i afgrænsede geografiske områder og kigge på, hvad folk søger på, og hvad der virker bedst i forhold til at forbedre CTR’en.

CTR står for click-through-rate, og det betyder kort sagt, at det er den andel af mennesker, der klikker på et hjemmesidelink, som ender med at købe et produkt eller en ydelse eller på anden vis skaber et lead.
Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvilke leads du ønsker at få, men vi rådgiver dig gerne omkring, hvad vi vurderer bedst kan betale sig for lige netop dig. Der er nemlig stor forskel på, om du ejer en virksomhed, der driver en webshop, som f.eks. sælger bøger og film, der nemt kan sendes til kunden per post, eller om du tilbyder produkter og services, som kræver, at der ikke er for langt til kundens adresse.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

Din egen og dine kunders virksomheder i Odense konkurrerer om de samme kunder i lokalområdet på mange punkter. Derfor handler det om at satse på målrettet SEO. Hvad enten du gerne vil have SEO baseret på blot Odense og omegn, eller om du vil have en bredere SEO-indsats, er helt op til dig.

Synligheden i Google har betydning for dig som virksomhed, hvis du gerne vil have mere organisk trafik ind på din hjemmeside. Da øget synlighed har en direkte indflydelse på en virksomheds omsætning, så er det godt givet ud at investere i SEO.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Vi hjælper dig med:

Lokal SEO

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Online Reputation Management

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74