Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

SEO Middelfart

SEO er ikke til at komme udenom, hvis man har en hjemmeside og gerne vil have, at potentielle kunder finder én. Det gælder både for store og små byer i Danmark såvel som i udlandet, og det gælder derfor også for virksomheder i Middelfart.

WeMarket er mestre i alle discipliner inden for SEO, og vi kan derfor også hjælpe dig med at optimere din hjemmeside. Det gør vi ikke kun i forhold til brug af søgeord og -fraser men også i forhold til bl.a. at arbejde med linkbuilding samt at øge hjemmesidehastigheden og forbedre brugervenligheden.

En virksomhed i Middelfart kan have stor glæde af lokalfokuseret SEO, ligesom der også er god grund til at fokusere på national søgeoptimering. Hvad enten vi hjælper dig og din virksomhed med at sætte mest fokus på lokal eller national SEO kommer helt an på, hvilke behov og ønsker du har, og hvad der er normen inden for dit område.

Som frisør eller tømrer f.eks., kan du have et ønske om kun at målrette din SEO-indsats mod potentielle kunder i Middelfart. Så kan du gå undgå at bruge ressourcer på at indfange de kunder, som nok alligevel ikke vil kontakte dig eller købe noget på din webshop

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Virksomheder i Middelfart har også glæde af SEO

Alle virksomheder/firmaer i Middelfart kan sagtens have glæde af en SEO-indsats, der tager udgangspunkt i lokalområdet. Vi lytter til dine ønsker, og vi samarbejder med dig for at finde frem til de søgeord og -fraser, som er mest optimale at fokusere på, når vi arbejder med din hjemmeside.
Dette gør vi, uanset om du har en virksomhed, der forhandler produkter direkte på hjemmesiden, eller om du har et firma, som eksempelvis tilbyder services, hvor kunden kommer til dig, eller hvor en service udføres på kundens adresse. Der kan dog være god grund til at lave lokalområdebaseret SEO for Middelfart og omegn, hvis du leverer større produkter, der skal leveres og monteres ude hos kunden. Du kan derfor være interesseret i at sortere visse kunder fra, fordi den geografiske afstand alligevel er for stor.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

Der er rigtig mange grunde til at arbejde med SEO med et fokuseret blik på Danmarkskortet. Vi kan hjælpe dig med at booste din virksomheds omsætning i Fredericia ved at arbejde med SEO på et afgrænset område. Så slipper du for at bruge energi på at få fat i kunder, som alligevel ikke køber en ydelse eller et produkt hos dig. Det handler kort sagt om at få interesserede, potentielle kunder ind på din hjemmeside, som så finder det, de leder efter, og som synes om din virksomhed og dermed beslutter sig for at købe en service eller et produkt hos dig.

Når man snakker om værdien af SEO-indsatsen, er det relevant at kigge på ting såsom click-through-raten, hvilket henviser til den andel af de besøgende, som ender med at handle med dig. Dette hjælper vi dig gerne med. Ring eller skriv til os i dag for at få et uforpligtende tilbud på SEO-arbejdet.

Vi hjælper dig med:

Lokal SEO

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Online Reputation Management

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74