Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

SEO Kolding

Dit firma er prisgivet, hvis I ikke formår at få kunderne til at vælge jeres virksomhed. Det gælder, uanset om I sælger varer via en webshop, tilbyder services, arbejder med marketing, har en fysisk forretning, som I gerne vil have kunderne til at besøge eller noget helt andet.

SEO kan gøre en verden til forskel, hvis der bliver arbejdet både strategisk og korrekt med det. SEO (søgemaskineoptimering) kan gøre en forskel i forhold til, om dit firma ligger øverst i resultaterne i Google, eller om jeres hjemmeside rangerer så lavt i søgeresultaterne, så I går glip af hjemmesidetrafik. Hos WeMarket kan vi hjælpe dig og dit firma med at komme til tops i Google.

Vi kender nemlig kravene, som Google stiller til hjemmesider, både i forhold til alt fra hjemmesidehastighed og strukturering af data til brugervenlighed og lokal samt national markedsføring. Hvis du har en virksomhed i Kolding og gerne vil have SEO-specialister til at hjælpe dig med at komme frem i Google, så skal du kontakte WeMarket i dag.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Benyt dig af et marketingbureau, som får dig på SEO-kortet

Du kan sagtens få et uforpligtende tilbud på at få hjælp til at bringe din virksomhedshjemmeside til nye højder i Googles rangeringer. Når vi laver lokal SEO for virksomheder i Kolding, tager vi højde for de variationer, der er på det lokale marked, og dit firma kan dermed bedre skille jer ud. Hvis dit firmas hjemmeside performer godt på lokalt niveau, er der større sandsynlighed for, at det også vil performe godt på landsplan.

Hvis du gerne vil vide, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du ringe eller skrive til os for at få en uforpligtende snak om din hjemmeside. Så kommer vi gerne med et bud på, hvad der kan gøres for at hjælpe med at optimere din virksomheds SEO i Kolding og omegn.

Ønsker du ikke at overlade din virksomhedshjemmesides skæbne til tilfældighederne, så kan vi hjælpe dig med at tage styringen og sætte alle sejl ind for at få dig i mål. At arbejde med SEO i forhold til Google er en løbende proces, da Google ændrer praksis af og til og på den måde tilpasser sig til brugernes søgeadfærd.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

SEO har en direkte indflydelse på din bundlinje, da kunderne skal vide, at din hjemmeside eksisterer, før de besøger den. Det er nok de færreste, som lige kender din hjemmesideadresse i forvejen, så hvis du gerne vil have, at de finder den, når de søger i Google, så bør du investere i god og effektiv SEO, der er målrettet Kolding og omegn.

Vi kan hjælpe dig med at få styr på SEO’en. Når der er optimeret på alle parametre, øges sandsynligheden markant for, at kunderne finder din hjemmeside. Og når de først kender din hjemmeside, er der større sandsynlighed for, at de vil besøge den igen og orientere sig om dine produkter og/eller serviceydelser. Så handler det om at være top of mind hos kunderne, når de er klar til at træffe en købsbeslutning.

Vi hjælper dig med:

Lokal SEO

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Online Reputation Management

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74