SEO
Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!


SCROLL

SEO Ikast

Har du en virksomhed i Ikast? Og vil du gerne gøre den mere synlig for dermed at tiltrække flere kunder? Så ved du helt sikkert, at en stærk markedsføring er vejen frem. Men hvilken markedsføringsstrategi skal du vælge?

Det afhænger naturligvis af dine ambitioner, dit brancheområde og størrelsen på din virksomhed, men et godt bud på en effektiv gren af markedsføringen er søgemaskineoptimering (SEO). SEO består af en række discipliner inden for optimering af din hjemmeside, og summen af arbejdet skulle gerne munde ud i mere organisk trafik og dermed flere kunder og mere salg.

Du kender det sikkert godt. Uanset hvad du skal bruge af informationer, hiver du mobilen frem eller sætter dig ved computeren og spørger Google til råds. Derfor er Googles søgeresultater en særdeles effektiv reklamesøjle, som du SKAL være synlig på. Når potentielle kunder søger efter produkter eller ydelser er det dig, der skal dukke op i toppen, så de vælger dig og ikke dine konkurrenter.

Hos WeMarket ved vi alt om, hvad det kræver at komme til tops i Google. Skal vi også hjælpe dig?

Dine lokale SEO-eksperter

Vi er både eksperter, når det handler om SEO og om Ikast. Vores kontor ligger på Eli Christensens vej i Ikast, og den korte afstand er altid en fordel for både dig og os. Det ved vi fra vores samarbejde med +200 andre kunder fra området, hvor erhvervslivet blomstrer. Derfor får vi altid et ekstra stor smil på læben, når vores bysbørn henvender sig.
Hos WeMarket har vi et hold af dedikerede medarbejdere, som udover at være hamrende stærke rent fagligt også bor i området og derfor ved, hvad der rører sig i erhvervslivet- måske kender vi endda allerede din virksomhed?

Boost din virksomhed med SEO

Du må nok erkende, at det er de færreste, der går direkte ind på din hjemmeside for at købe produkter eller ydelser. Derfor er det af afgørende betydning, at du dukker op i toppen af Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på det, du sælger.

Og hvordan gør man så det? Det kræver et kendskab til Googles krav – og dem kender vi. Google ønsker altid at fremvise det bedste resultatet på baggrund af den pågældende søgninger, og her findes der en række discipliner inden for SEO, som vil få Google til at tillægge din hjemmeside værdi.

Er du kunde hos WeMarket, varetager vi alle områderne SEO, så vi dermed opnår de bedste resultater dig. Det indebærer blandt andet identificering af primære søgeord, som vi vil have fokus på under optimeringen. Derudover kræver et godt site en teknisk analyse og udbedring af manglerne samt en masse godt indhold. Sidst men ikke mindst skal der bygges stærke indgående links til sitet, da Google opfatter links som en anbefaling. Bliver siden anbefalet, honorerer Google det også med bedre placeringer – såfremt resten også spiller på sitet.

SEO er en investering, og resultaterne kan gost lade vente på sig, men når du først er øverst i søgeresultaterne, kan du virkelig høste frugterne.

Tøv ikke med at tage fat i WeMarket, hvis du vil kickstarte eller genoverveje din indsats på Google, så vi kan hjælpe dig til tops. Har du spørgsmål er du mere en du velkommen til at tage fat i os eller en af de mere end +200 glade kunder vi arbejder med i det midtjyske.

I tæt samarbejde med WeMarket ligger vi stabilt på omkring 20% organisk vækst fra Google

I mit virke har jeg samarbejdet med flere forskellige bureauer, som allesammen bryster sig af at være gode til SEO. WeMarket er med 100% sikkerhed de dygtigste, jeg har arbejdet sammen med.

WeMarket har, i bogstaveligste forstand, en stor del af æren for vores 2-cifrede vækstrater. Specielt vores indgående trafik fra Google er eksploderet.

Vil du i toppen af Google?

Med fødderne plantet i den midtjyske muld arbejder vi hver dag sten hårdt for at leverer de bedste resultater til vores kunder i Herning og omegn. Vil du med på a-holdet inden for søgemaskineoptimering og til tops i Google? Udfyld formularen

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk